А ще покаЖЕТе ли СВОите куХНИ - втоРА часТ

• 92 804
  • 583
  •   1
Отговори
# 30
След 2-3 месеца ще поръчвам и аз кухня. Надявам се да помагате при нужда  Praynig

Имам една шантава идея да сложа тъмно червени плочки на пода Blush Какъв цвят кухня и стени биха подхождали според вас?

# 31
  • Бургас

Имам една шантава идея да сложа тъмно червени плочки на пода Blush Какъв цвят кухня и стени биха подхождали според вас?

Кухнята белен дъб и титан, стените охра (слонова кост) и тъмно червени плочки за гръб....... Thinking

# 32
И аз се записвам! Предстои ми да правя кухнята и идеите никак няма да са ми излишни!  Simple Smile

# 33
  • Русе
и аз ще следя с интерес- и на нас ни предстои ремонт и ще черпя от вашите идейки  Embarassed

# 34
Благодаря за милите думи Blush

ЗА ВАС  

# 35
  • София
Поздрав на Дидка за старанието Hug

не е нашата кухня, но е хубава - брат ми се е погрижил

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128602

Това не е в България нали?

Laughing В сърцето на Филибето се намира, но обзавеждането е от Италия.
Брат ми го купи преди около 3-4 месеца, беше една дупка, ремонтира го основно и сега се продава във вида, в който се вижда на снимките.

# 36
Отдавна следя темата с голям интерес, черпя идеи, много ми е полезно. Тъй като и ние скоро ще обзавеждаме кухня, най-накрая се престарших да ви попитам и аз за съвет. Все още не мога да реша точно какви да са цветовете, искам да е нещо свежо, светло. Много харесвам зеления цвят и затова много ми се иска да има нещо зелено. Влюбена съм в ето тази комбинация
http://musterkuechen.alno.de/00388157-19/musterkueche.html
,но тъй като искам и нещо зелено не мога да реша дали ще стои добре вместо титана.  Никъде не мога да видя такава комбинация в нета или пък направена мостра по магазините, а ми е много трудно да преценя само по едни малки мострички на цветовете. Много ще съм ви благодарна, ако ми помогнете да преценя Hug   

# 37
Темата е страхотна и много полезна. Скоро и аз ще ви покажа моята малка кухничка, само да я доизмайсторят  Peace

# 38
  Laughing В сърцето на Филибето се намира, но обзавеждането е от Италия.
Брат ми го купи преди около 3-4 месеца, беше една дупка, ремонтира го основно и сега се продава във вида, в който се вижда на снимките.

Заприлича ми на нещо английско, та затова попитах...

# 39
Отдавна следя темата с голям интерес, черпя идеи, много ми е полезно. Тъй като и ние скоро ще обзавеждаме кухня, най-накрая се престарших да ви попитам и аз за съвет. Все още не мога да реша точно какви да са цветовете, искам да е нещо свежо, светло. Много харесвам зеления цвят и затова много ми се иска да има нещо зелено. Влюбена съм в ето тази комбинация
,но тъй като искам и нещо зелено не мога да реша дали ще стои добре вместо титана.  Никъде не мога да видя такава комбинация в нета или пък направена мостра по магазините, а ми е много трудно да преценя само по едни малки мострички на цветовете. Много ще съм ви благодарна, ако ми помогнете да преценя Hug   
Аз съм виждала кухня в комбинация зелено и жълто, с плот титан. Няма какво да се чудиш, много е свежарско и релаксиращо.

# 40
Много харесвам зеления цвят и затова много ми се иска да има нещо зелено. Влюбена съм в ето тази комбинация

Зелено вместо титана? Не ми се струва удачно -да смесиш само 2 цвята без малко дърво или метал....не знам. newsm78
А що се отнася до зеленото - и аз доста се колебах дали да е зелено или оранжево, но както виждаш спрях се на зеленото Joy
Или както тук са я нарекли " Отровно зеленото на Асинка"....пък аз не мислех, че е толкова отровно  Confused Confused

# 41
  • на кой му пука, майна
Запис  Simple Smile

# 42
Сасано, точно нещо такова си представям, но ми се искаше да го видя изпълнено, а не само в мислите си. Ако евентуално можеш да ми пратиш снимка ще съм ти много благодарна Hug .
Асинка, твоята кухня ми харесва, но честно казано не съм толкова смела Joy Искам нещо по-пастелно, не толкова ярко

# 43
Дорет, кухнята и банята доста ми допаднаха. Flutter
Дидка, чудесна идея линковете да се изнесат на първа страница Flutter Направо си е като каталог. bouquet Сега ще падне голямо разглеждане Wink

# 44
Или както тук са я нарекли " Отровно зеленото на Асинка"....пък аз не мислех, че е толкова отровно  Confused Confused

Аз бих го нарекла страхотното зелено на Асинка! Peace

Общи условия

Активация на акаунт