А ще покаЖЕТе ли СВОите куХНИ - втоРА часТ

• 94 632
  • 583
  •   1
Отговори
# 285
Проектанта и на мен ми рпредложи оранжево, но ми се струва, че ще станат много цвето. Сега като се замисля лимонено жълто по ми допада като вариант. 10х   bouquet
моята кухня е зелена с жълти дръжки. Стои много добре. Даже в началото се стараех и всички чаши, захарницата, кошчето, сушилката за приборите и т.н., т.е. всичко, което се вижда да е жълто

# 286
момичета, снощи се върнах от изложение в Лондон, всички кухни бяха от фурнир, с много ярко изразен фладер. Имаше неверятни неща, и страшно нестандартни идеи. На много места бяха "отхвърлени" горните шкафове, и замстени с цялостен гръг, които се плъзга.

цветове почти нямаше, да не говорим за ярки

# 287
Много на време ми дойде поста ти Малена, сега ще го покажа на мъжлето, че аз исках фладер за гардероби и други .. , но той не та не. Я пкажи какво е това гръг?, че при мен и без това няма да има горни шкафове

# 288
Извинявам се за невежеството но какво е фладер?

# 289
  • Габрово
Malenna, чудесно е, че го споделяш. Това съвпада с идеята ми за кухня. Присъединявам се към питането на КОТЕ за горния ред. Ако може и някоя снимка или линк да укажеш, златна ще си  Hug
elfljo, фладер е шарката на дървото.

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 00:54 от Nusha

# 290
момичета, снощи се върнах от изложение в Лондон, всички кухни бяха от фурнир, с много ярко изразен фладер. Имаше неверятни неща, и страшно нестандартни идеи. На много места бяха "отхвърлени" горните шкафове, и замстени с цялостен гръг, които се плъзга.

Мерсаж за споделеното Hug
И аз ще бъда благодарна, ако ни предоставиш да видим някои снимки Wink....та моята червена кухня да стане бяла Mr. Green

# 291

Бързо дай снимки,че започваме проекта за новата къща.Офф-топик:какви са тенденциите не само в кухните,а като цяло в обзавеждането.питам тук,защото ще е интересно и на другите потребители в темата.

# 292
  • Плевен
А това е моята кухня http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143320 правена преди 5 или 6 години не знам точно. Надявам се след няколко месеца да покажа новата Laughing

# 293
Здравейте, вчера започнаха монтажа на кухнята. И се питам аз ли нещо не съм добре и съм педант или какво? Бясна съм!Още не са завършили, а вече плота е надраскан на две места. Плащам толкова пари и накрая какво...На гърба вчера вместо две дупки за двойка контакти, пробили три #Cussing out #2gunfire, и после ама не може ли тройка да сложите- ами не може. Айде взеха си го днес ще носят друг гръб. Мъжа ми вика, че много се вманиячавам, ама не мога повече Crossing Arms

# 294
А това е моята кухня http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143320 правена преди 5 или 6 години не знам точно. Надявам се след няколко месеца да покажа новата Laughing

Много ти е хубава кухничката - какво ще и сменяш Wink
сПоделям мнението на Деси да видим новите тенденции в цялостното обзавеждане Peace

стрег, наистина си в правото си да негодуваш - все пак си плащаш за това, да ти го направят каквто трябва Peace
А плота какъв е, че вече е надраскан Thinking

# 295
Здравейте, вчера започнаха монтажа на кухнята. И се питам аз ли нещо не съм добре и съм педант или какво? Бясна съм!Още не са завършили, а вече плота е надраскан на две места. Плащам толкова пари и накрая какво...На гърба вчера вместо две дупки за двойка контакти, пробили три #Cussing out #2gunfire, и после ама не може ли тройка да сложите- ами не може. Айде взеха си го днес ще носят друг гръб. Мъжа ми вика, че много се вманиячавам, ама не мога повече Crossing Arms

Aaaa, това с гърба бих го преглътнала /харесват ми тези дългите контакти по 3-4 наредени/ , ама надраскан плот...
Сигурно не е много, а?
Трябва да разберат,че като плащаш нещо, трябва да си го получиш същото! Нали за това се прави проект, нали затова чакаш 1-2 месеца? Ми ако там някой спи или не може да брои до две -да се спасяват. Искай си своето без да се ядосваш. Проблемът е техен!

# 296
Цитат на: ДИдка БГ БанДИТКа
А плота какъв е, че вече е надраскан Thinking
Ами термоплот. Стандартните. Цвят титан, може би затова личи надрасканото.,
Едва ли ще сменят и него, освен да се опитам да бутна цената!

Последна редакция: чт, 14 юни 2007, 09:05 от streg

# 297
Трябва да разберат,че като плащаш нещо, трябва да си го получиш същото! Нали за това се прави проект, нали затова чакаш 1-2 месеца?

Не знам как се получи ама много бързо започна изпълнението- за една седмица.Казаха, че имали някаква дупка случайно.

# 298

Не знам как се получи ама много бързо започна изпълнението- за една седмица.Казаха, че имали някаква дупка случайно.

Е, значи мъничко им е простено, ама можеш да направиш рекламация и да искаш отстъпка .И споко- бъди сигурна, че след 1 -2 седмици, като насложиш разните му работи върху плота и започнеш да го използваш хич няма да го забелязваш този дефект. ...ама защо да е така....., като можеше и да не е така..... #Cussing out

# 299
И споко- бъди сигурна, че след 1 -2 седмици, като насложиш разните му работи върху плота и започнеш да го използваш хич няма да го забелязваш този дефект. ...ама защо да е така....., като можеше и да не е така..... #Cussing out

Мерси за разбирането!   bouquetЧакам с нетърпение края на ремонта!!!

Общи условия

Активация на акаунт