🐰AMOS България: Великден е по-сладък, когато е споделен!

• 5 612
  • 378
  •   1
Отговори
# 360
  • София
AMOS Peelerz Лалета с вкусове на ягода, праскова и портокал

Макар и в по-зряла възраст, аз лично бих ги споделил с приятели – такива бонбони направо си искат компания и малко смях 😄

# 361
Amos Peelerz Лалета с вкус на ягода, праскова и портокал. Ще ги споделя с децата ми  Simple Smile

# 362
  • Горна Оряховица
Egg Hunt златното яйце и ще го споделя с децата

# 363
  • Варна
AMOS Peelerz Пролетен Микс Лов на Яйца - имам две момчета и онзи ден ходихме да търсим яйца и смятам че този пакет ще им допадне много

# 364
Egg Hunt - ще го споделя с дъщеря си, която обожава желирани бонбони Simple Smile

# 365
  • Nesebar
Бих избрала Egg hunt ще го споделя с дечицата ми

# 366
Избирам AMOS Peelerz Пролетен Микс Лов на Яйца. Ще го споделя с цялото семейство.

# 367
Аз избирам Egg Hunt. Ще ги споделя с приятели!

# 368
  • Бургас
Egg Hunt. С децата ми естествено.

# 369
Бих избрала Egg Hunt! Ще споделя с децата!

# 370
Избирам АMOS Peelerz Яйца с вкусове на ягода, малина и боровинка и бих споделила със семейството си!

# 371
  • София
Здравейте, бих избрала Amos Peelerz яйца с вкус на 🍓 и малинка. Ще ги споделя с моите момчета.

# 372
  • Сливен
Бих избрала Amos Peelerz яйца, с вкус на  ягода и малина. Ще ги споделя с детето и мъжа ми.

# 373
Peelerz Пролетен Микс Лов на Яйца с вкусове на ягода, манго и боровинка. Ще го споделя със семейството.

# 374
Най-интересни да ми Amos egg hunt - нестандартен тип бонбони, включващи и игрови елемент Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт