Дефицит на биотин: скритата причина за косопад, чупливи нокти и проблемна кожа

• 7 621
  • 231
  •   1
Отговори
# 30
Имам косопад, накъсване и липса на блясък.

# 31
Последните месеци забелязвам, че наистина косъмът ми изтъня - най вече по това, че преди имах чуплива коса, а сега е изцяло права. Косопадът, уви, също е на лице

# 32
След Ковид косата ми не е това, което беше. Въпреки, че минаха около 3год не мога да я възстановя. Точно след ковид половината от косата ми окапа, кожата на лицето ми се промени и имам чупливи нокти. Надявам се ако спечеля,тези продукти да ми се отразят добре.

# 33
Точно с тези симптоми се боря от години, а дори не съм подозирала, че това може да е причината. Изследвания не съм правила, но бих отишла да проверя и в допълнение бих пробвала продуктите с удоволствие и надежда да помогнат!

# 34
Косопад имам нормален мисля, косата ми се и накъсва, но може би е защото е доста дълга и се заплита. Ноктите ми, макар че според мен не са меки, се чупят лесно и се делят на слоеве.

# 35
От доста време имам косопад и накъсване.
С удоволствие бих пробвала продуктите.

# 36
Ох, моите нокти са много чупливи. Всякакви неща съм пробвала, но биотин не.
Бих пробвала продуктите.

# 37
Косопад от години, изтъняване на косъма, чупливи нокти.

# 38
След раждането точно с парусан започнах - серумите са супер. Ноктите ми са прецакани за съжаление от маникюристка и работя върху възстановяването им чрез добавки и масла.

# 39
О, да.
Заради Хашимото и ИР имам силен косопад и чупливи нокти.
Точно в момент използвам шампоана на Парусан, серума за коса и таблетките.
След приема на таблетката имам леки киселини, но съм готова на "търпи, моме, за хУбУст".

# 40
Всяка есен и пролет имам сезонен косопад, като и след боледуване, като именно тогава забелязвам забавен растеж, не знаех, че това може да е симптом на изчерпан биотин.

# 41
  • София
Напълно съвпадат симптомите с моята коса, тънка е рехава и много пада...приемам от време на време герикапс, но без ефект...

# 42
след стрес се получи косопад. не знаех, че дефицит на биотин може да има такива ефекти

# 43
  • София
Забелязвам загуба на блясък. Не ми е хрумвало да изследвам нивата на биотин.

# 44
Имам косопад.Ноктите ми са чупливи.С удоволствие бих пробвала и тази добавка.

Общи условия

Активация на акаунт