Дефицит на биотин: скритата причина за косопад, чупливи нокти и проблемна кожа

• 7 625
  • 231
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Винаги съм имала чупливи нокти, а сега, явно  от ЕГН-то, и косата взе да изтънява, пада  повечко и не е жизнена. Опитвам какво ли  не, но  ефект нула.

# 46
Забелязвам липса на блясък и плътност на косата ми. Изтъняването е осезаемо. Ноктите ми са все по-чупливии се цепят. Надявам се добавката да ми помогне.

# 47
Имам чупливи и тънки нокти през последните години. Косата ми също е без особен блясък

# 48
Цял живот се боря /неуспешно/ с косопад с неизяснен произход, започна след пълна упойка преди 30 години и за жалост не спря. Какво ли не пих, не изследвах и не измазах за това време, полза не видях

# 49
  • Пловдив
Имам косопад и накъсвания на косъма, без блясък и плътност

# 50
Имам косопад и накъсвания, както и бавен растеж на косата. Досега не съм открила работещ метод.

# 51
  • Пловдив
Косата ми по принцип расте бавно, но напоследък доста се къса и няма блясък

# 52
Имам косопад, косата ми изтъня много, стана слаба и чуплива

# 53
За съжаление от известно време имам проблем с косопада и постоянно изпробвам шампоани,серуми,сирачета с билки и т..н. и все още съм в търсене.

# 54
Забелязвам лесно накъсване на косата и обилен косопад.

# 55
От години се боря с косопад и изтъняване на косата. Имам накъсване по дължините също.С удоволствие бих опитала и такава добавка.

# 56
  • Sofia
Косата ми оредя много след тежко боледуване, а с ноктите и кожата имам сериозен проблем от много години. Нито детокс, нито балансирано хранене и добавки са ми повлияли положително до сега.

# 57
  • София
Страдам от тънка и лесно късаща се коса.

# 58
Забелязвам лесно накъсване на косата, няма блясък и изтъняване.

# 59
  • Враца
Забелязвам изтъняване на косата , някак е по-рехава и като перушунки са ми къдричките.

Общи условия

Активация на акаунт