Дефицит на биотин: скритата причина за косопад, чупливи нокти и проблемна кожа

• 7 816
  • 231
  •   1
Отговори
# 60
При хормонален дисбаланс се сблъсках и с косопад. Боря се безуспешно! Бих пробвала добавката.

# 61
Притесняват ме косопад и накъсаната ми без блясък коса.

# 62
  • София
За съжаление отдавна забелязвам повече косми по четката за коса, по-бавен растеж на косата и загуба на блясък и плътност. Особено по време и след блеменността ми. Ползвам продукти за този проблем, не мога да преценя резултата.

# 63
При мен има накъсване на косата и чупливи нокти.

# 64
Разпознавам се в частта с ноктите - сухи и чупливи са, особено в последните години.

# 65
Имам косопад и липса на блясък

# 66
Разпознавам признаците най вече косопада и бавния растеж на косата.

# 67
  • София
Забелязвам. Че все повече жени имаме косопад. Аз също имам и това много ме притеснява.

# 68
Наблюдавам от известна време косата ми се накъсва,бавно ми росте косата, липса на блясък.

# 69
Имам накъсване и липса на блясък, също бавен растеж. Бих пробвала нещо ново за справяне с проблемите.

# 70
  • София
При мен има изтъняване и загуба на плътност.

# 71
Забелязвам как при мен под влияние на силния стрес и нередовното и небалансирано хранене косата започна да капе и вида и се влоши.

# 72
От години имам косопад и проблеми с дефицити на различни витамини. Периодични пускам изследвания и приемам редовно добавки, но подобрението е краткотрайно.

# 73
  • София
Разпознавам се в описанието но проблемите с косата и ноктите.
Пила съм други добавки без особен ефект. Ще изпробвам и вашата и се надявам да остана доволна.

# 74
  • София
С тежка хронична анемия съм и заради нея не успявам да усвоявам добре витамините от група В. Периодично приемам Биотин и винаги има положителен ефект.

Общи условия

Активация на акаунт