Дефицит на биотин: скритата причина за косопад, чупливи нокти и проблемна кожа

• 7 733
  • 231
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Даа, ужасно бавно ми расте косата. Иска ми се да е по-бързо и да имам по-дълга коса. За момента само Парусан серум + шампоан ми помогнаха и вече ми е малко по-дълга.

# 76
След ражданията косата ми е много различна. Кожата и ноктите са ми добре, но пия периодично добавки за косата. За съжаление краищата продължават да стоят изтънели.

# 77
Благодаря за информацията, която споделихте!
А относно симптомите, ноктите ми са си добре, но за сметка на това косата ми изпитва всичко изброено - накъсване, косопад, изтъняване и бавен растеж.

# 78
Разпознавам почти всички признаци, защото са налични при мен. Лесното накъсване на косата и чупливите нокти водят до проблем със самочувствието и здравето ми. Бих пробвала специализираните продукти,

# 79
За съжаление при мен са на лице следните симптоми: стрес, проблеми със стомашно-чревния тракт и усвояването, както и косопад в определени периоди.

# 80
За съжаление мога да изброя всички тези неща. По време на бременността косата ми се превърна в нещо коренно различно от това, което беше. След раждането още не е възстановена.

# 81
  • София
Имам косопад, ноктите ми се чупят много лесно. С удоволствие бих опитала и такава добавка. Може да помогне.

# 82
Напълно съвпадат симптомите с моята коса, тънка е рехава и много пада...приемам от време на време геритамин, но без ефект...

# 83
Косопад, изтъняване на косъма, без блясък.

# 84
От дълго време имам чупливи нокти .. Косата ми също е без особен блясък ,започна и лек косопад....

# 85
  • София
При мен са налице всички състояния и всички причини. Не знаех, че това е липса на биотин/вит.б7. Задължително ще го пробвам! Много ще се радвам и да съм между избраните да го пробват.

# 86
Освен бавен растеж на косата, друг проблем не регистрирам, но от години се боря с чупливи нокти.

# 87
Имам лек косопад и липса на блясък. Ноктите ми са станали много чупливи. Бих пробвала предлаганите продукти с удоволствие!

# 88
От известно време косата ми загуби плътността и гъстотата си. Отдавам го на симптом за перименопауза. Кожата ми също е суха.

# 89
  • Пловдив
Накъсване и тънка коса, проблемът е от много време и все още не съм открила решение. Ноктите ми са тънки и много чупливи, тук също съм без успех в оправянето им.

Общи условия

Активация на акаунт