Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои съвети за намаляване на отока?
Как да се справя с ревността на по-голямото дете преди раждането на новото бебе?
Какви са някои съвети за справяне със суеверията и натиска от страна на другите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои съвети за намаляване на отока?
За намаляване на отока в глезените можете да опитате компреси с картофи, като поставите настъргани картофи върху оттока за 20 минути. Пиенето на сок от пресни плодове сутрин и консумацията на айран след вечеря също може да помогне. Освен това е важно краката да се държат повдигнати и да се обливат със студена вода.
-
Как да се справя с ревността на по-голямото дете преди раждането на новото бебе?
Справянето с ревността на по-голямото дете преди раждането на новото бебе може да включва отделяне на повече време и внимание за по-голямото дете, предоставяне на обяснения за предстоящите промени и възможност за участие в подготовката за пристигането на новото бебе. Важно е да подчертаете любовта и важността на по-голямото дете в семейството.
-
Какви са някои съвети за справяне със суеверията и натиска от страна на другите по време на бременност?
Управлението на суеверията и натиска от страна на другите по време на бременност може да включва постоянно изразяване на собствените желания и предпочитания, смелост в изразяването на мнението и увереност в собствените решения. Важно е да се подчертае, че родителите са отговорни за всичко, което се случва и трябва да се случи с техните деца.
-
Може ли да навредя на бебето, ако за няколко дни премина на диета с ниско съдържание на сол с повече плодове и айрян?
-
Защо хъркам толкова силно от 6-ия месец на бременността?
така да се каже.
Както казва Пикола, има още доста време до раждането.
чудесно го е направила 
бебокът да е добре и да няма проблеми, пък .... И непременно си искай да ти пуска Австралийския антиген и Васермана!!!
.
Заради генитален херпес - да, но заради течение - не, така че явно лечението на такива течения преди раждане е успешно 
(естествмено ако няма време за аБ лечение).
. Та другата седмица ще ходя да ми "лепят" ретината с лазер след това евентуално, ако родя нормални дори да ми се разкъса ретината няма да се отлепи следователно няма да има загуба на зрение. И естествено се сблъсках с поредния парадокс в здравната ни система- здравната каса поемала лазера само на едното око, другото си го заплащаш. В задачата се пита, а тези които не могат да си го позволят
. Все пак природата ни е дарила с две очи и е глупаво да ти покриват разноските само по едното. За мое голямо щастие мога да си позволя да си платя, ако не можех трябваше да взимам решение кое ми е по-необходимо от двете

. Така 10 минутки, след което легнах по гръб. Бутам - ръгам, размествам вече голямото телце - Ъ-ЪЪЪ
, няма ни движение ни нищо. И очите ми на
. Чета си форума, а маликят поспаланко взел, че се събудил мечока му с мечок от зимен сън, и започна весело да подритва
. В тоз момент пристига любимият ми мъж и пита какво става, а аз вече усмихната и поотпуснала душицата споделих за премеждието
.
.
Междувременно открих и един склад за памперси и козметика на малко по-ниски от обичайните цени, в който продаваха и този израелски прах (как му беше името), дето го хвалят, че бил хубав за бебета.
Мъжка му работа
, а на Ого му взех и още едни сандалки. Купихме си и смес за Фалафел
), накрая и хубав курниз си взехме за спално-бебешката стая и нещата заспаха
, ще се включа с пълна сила
. Това всичко, че дебелото черво е провиснало...
. А ако взема да родя на термин, а?