Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои съвети за намаляване на отока?
Как да се справя с ревността на по-голямото дете преди раждането на новото бебе?
Какви са някои съвети за справяне със суеверията и натиска от страна на другите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои съвети за намаляване на отока?
За намаляване на отока в глезените можете да опитате компреси с картофи, като поставите настъргани картофи върху оттока за 20 минути. Пиенето на сок от пресни плодове сутрин и консумацията на айран след вечеря също може да помогне. Освен това е важно краката да се държат повдигнати и да се обливат със студена вода.
-
Как да се справя с ревността на по-голямото дете преди раждането на новото бебе?
Справянето с ревността на по-голямото дете преди раждането на новото бебе може да включва отделяне на повече време и внимание за по-голямото дете, предоставяне на обяснения за предстоящите промени и възможност за участие в подготовката за пристигането на новото бебе. Важно е да подчертаете любовта и важността на по-голямото дете в семейството.
-
Какви са някои съвети за справяне със суеверията и натиска от страна на другите по време на бременност?
Управлението на суеверията и натиска от страна на другите по време на бременност може да включва постоянно изразяване на собствените желания и предпочитания, смелост в изразяването на мнението и увереност в собствените решения. Важно е да се подчертае, че родителите са отговорни за всичко, което се случва и трябва да се случи с техните деца.
-
Може ли да навредя на бебето, ако за няколко дни премина на диета с ниско съдържание на сол с повече плодове и айрян?
-
Защо хъркам толкова силно от 6-ия месец на бременността?
.Да ви почерпя и аз за моето мъжле днес има имен ден казва се Методи
нали днес е Кирил и Методий.Вчера бях на ЖК всичко с бебето е наред вече се е обърнало с главата надолу и ме съсипва от ритници в ребрата
.И аз видях Билянка много е красива пу пу да ни е жива и здрава и скоро да си я вземат в къщи.Keti количката ти е страхотна
.Айде да отивам да вдигам краката,защото са ми като мечи лапи
. 

май се притеснява
горкичкото! Абе мамчета нии хубаво си пишем, но има мамчета които ми се губят и не са писали от одавна

действат, а?
от различно естество.
, а и още една хавлийка за бебо си купих... 
на рождениците - да сте живи и здрави!!!

7ма година зад граница съм свикнала да разчитам само на себе си
Дано си доволна от нея после!
Дет се вика не съм злопаметна, ама някои неща трудно забравям
до Австрия да купи 2 коли \една за мен и една за него\.За 4 дни моя нищо не можа да купи защото братовчеда не му пускал празно\тъй като моя немски не говори\ оня минавал пред него \той от 15 год е в бинеса с колите\ и взимал това което е на сметка.Пред последния ден си похарчил парите и ние с мъжлето си казахме -Сега сме ние на ред
! Да но когато мъж ми си харесал кола братовчед ми не си направил много труд да се спазари за цената
\а почти цяла седмица когато моя го питал това на сметка ли е ,онова на сметка ли е ,той му казвал без много много да му мисли ДА и аз като погледна в мобиле и виждам че доста по евтино е в БГ\ и мо свалил само по 100 евро \а на неговите свалял по 350-400 евро\ И за капак на всичко му взел останалите пари да си допазарува още коли \купил кам 15-16\ После му казал ЩЕ МИ ДАДЕШ ОЩЕ 50 евро \първо бяха само 100\ ЩОТО СИ ВЗЕ 2 КОЛИ а не 1 \ние ще ги качваме на автовоз -НЯМЯ ДА МИ ГИ НОСИ НА ГРЪБ\ 
И ПРЕЗ НОЩТА СЕ СЪБУДИХ ОТ БОЛКИ \като предменструалните\,та пак си поплаках \самичка бях\ за това ,че нямам акъл и се ядосвам а не си пазя бебето.
и аз да го подредя,ама малко вероятно.Имам си 2-3 човека дето от няколко години си ги дебна
Момичета, с вас така ли е? мен много ,ама мноооого ме натиска под ребрата и особено в областта около пъпчето
Няма за всички тях да си хабиш нервите, я!