Ето, лято идва вече, крачи смело ФЕВРУАРСКОТО човече

• 9 649
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте,мамчета и бебоци!
Ние най после с Чечо се появяваме на хоризонта.Току що ми монтираха компа и бързам да ви пиша.Цял месец нямахме комп и направо подлудях.Не мога да ви чета и незнам какво е ставало през това време тук,но сега ще гледам да наваксаме с материала.Нямам време сега да чета всичко и затова ще ви кажа ние какво правим с Чечкина.Той много палува не сяда даже и за секунда.бяга,тича,вика,говори много неща направо не млъква.Незнам какво ще правя като проговори.Абе с две думи сме добре.беше болен за първи път.С много висока Т,пи антибиотик,но вече е добре.Биха му онзи ден ваксината в крачето и много добре се представи,не плачка.Тежи 13 220кг и е висок 83см.Откакто беше болен му се промени режима вече става много рано сутрин и за сметка на това спи вече по два пъти на ден,вечер си ляга по късно нали е лято все пак до късно сме по улиците.Не яде вече както преди нон стоп и всичко сега му се моля и бягам след него с лъжицата/това дето най го мразя/няма как.За сега толкова от нас зада не ви отечким.
Чао.

# 241
Привет,мамета и дечица!
Аз пак се появявам ,но за малко.винаги ,когато мога ви чета,но  не мога да коментирам споделеното от вас. EmbarassedСамо разбрах колко много думички знае Коко.Олимпия,браво на вас.И Лъчко се опитва вече да приказва,ама по-скоро си бръщолеви негови си неща,от които не се разбира много,много..ами какво да го правя..аз не спирам да му говоря,ама то май си е до дете(каката ни проговори много рано).тези дни го постригахме,ама доста късичко,направо с машинката.Следващата пострижка аз ще му я направя.И без това съм свикнала,защото татито ни аз го подсртигвам bowuuЕто ви малко снимки преди и след фризурата hahaha
С мама http://images17.snimka.bg/002902398.jpg

С Вилито http://images17.snimka.bg/002902406.jpg

С късата косичка http://images17.snimka.bg/002902401.jpg

На разходка с кака http://images17.snimka.bg/002902414.jpg

http://images17.snimka.bg/002902409.jpg

Накоя мама ме питаше как върви английския..ами за сега уча от разговорници и интернет.тези дни малко съм го позабравила,защото с каката учим за матури и  изходящи диагностики,но като свършат училише и се захващам здраво с уроците Peace

Лека и спокойна нощ!

# 242
Привет!
  Не мога да повярвам, каква пустош е тук в това дъждовно време. Къде се изпокрихте? Как са дечицата? Бужи оздравя ли вече, а Сузи, Вики?
  Голямо лежане днес е вкъщи Confused Не става за разходки и пощръкляваме. Тати и кака дори се замерват с играчки. Много излишна енергия събраха. Само да спре дъжда и ги пращам да вкарват кошове на игрището. Joy Joy Joy

# 243
Леелееее, ще се удавим в тоя дъжд  smile3549
То не спря да се излива, човек за един хляб не може да излезе.
Сузи е по-добре, но Рони прихвана явно и сега горкото кашля много. Снощи едвам заспа от кашляне.  yahoo_49  Надявам се да не вдигне Т, че тогава вече е лошо.
Мама Нина, страхотни снимчици!
А аз да благодаря за комплиментите за моите дечица  coolcool
Чао засега!

# 244
Здравейте, мами!
Рибче, дано Рони го изкара по-леко, че аман  Praynig Момчил още прокашля от време на  време, онзи ден в четвъртък трябваше да го водя при педито, обаче с тази продавачка не можах.
Ние три дни продавахме с Мони, иначе намерихме една, малко ми се вижда много хитра, но то ще си проличи. Както казва Мими, много е трудно с продавачките, тук във Варна има недостиг на работна ръка, особено сега с комплексите всичко бяга на Златните и т.н., ама и там хората трудно си намират персонал. На другия магазин имаме две сестри, много свестни, едната й правиха операция на очите и цял месец няма да работи и си намери жена (нейна близка) да я замести и онзи ден и тя казала, че няма да идва вече, та сега и там сме с една продавачка. Абе луда работа  Rolling Eyes А как крадат да не ви казвам, ние вече си слагаме процент кражби към разходите и ги предвиждаме преди да вземем обект  Laughing
Тони, привет, радвам се че са ти направили компа   bouquet
Тинка, как е Вилито?;
Атракция, това лекарство, което спомена Олимпия (лактофлор) е много добро при разстройство, подобрява чревната флора и разни други работи, посъветвай се с някой по-компетентен от мен да ти обясни, аз винаги го давам при разстройство.  Peace
Наистина децата са много различни, ето Криси има приятелче родени на една и съща дата и нямат нищо общо по между си, освен може би ината. Иначе Криси много повече неща на тази възраст, правеше дори малки изречения, Мони е далеч от тази работа, казва само обичайните "мама", "тата", "кака исиси" и други подобни, иначе всичко разбира, изхвърля си памперса в коша. За разлика от кака си прави много бели, които не съм се и сещала, че са възможни. Лошото е, че като е много тих и не го разбирам кога е свършил нещо щуро. Нали знаете как децата се "укротяват" като правят бели и нашият иначе е много "кротък". Иначе в магазина се представи много добре детето, подрежда разрежда, цяяял ден. Днес е спал от 12 до 4, много е изморен от работа човекът  Joy
Хайде мами, дано другата седмица е слънчева и приятна за разходки!   bouquet

# 245
Здравейте, мами!
Аз съм от вчера с температура 38, като през нощта вдигнах и 39  Sad
В 5сутринта малкият искаше да суче, но аз му отказах, и той дигна всички на крак - рева, тръшка се, скуба ме, шамари ми би, та като му обясних, че цицата няма мляко - със сълзи в очите изпи 60гр АМ. Галех го по главичката и го гушках до 7ч, когато заспа.
Много ми стана мъчно, осъзнах, че нито за мен, нито за него е настъпил момента за отбиване...За следобедния сън хубаво се нацоца и блажено спа 3часа  Laughing И аз бях щастлива, че пак го гушкам и храня...
Лошото е, че кашлям с една суха кашлица и пак вдигам Т...
Видях, че пак има болнички, да се оправят бързо   bouquet
Как са Бужи, Рони и Сузи, Вили?
Добре завърнали се он-лайн на мама Тонита76 и мама Нина   bouquet

# 246
Бужи оздравя ли вече?

На там отиват нещата  Laughing Почти не кашля, но не смея да се похваля. АБ пие с голяяям зор, но малко остава. Няма разстройство, дано нещата вървят към оздравяване  Peace
 OLYMPIA, скорошно оздравяване и на теб  Hug

# 247
Ми да се похваля-имаме си пети зъб, кътник  Mr. Green Толкова се изненадах , като напипах  #Crazy Не трябва ли да избиват под ред на номерата?  Grinning

# 248
Здравейте, мами!
Бързо оздравяване на всички бебоци и Олимпиа   bouquet
Атракциа, при всеки зъбите излизат различно. Има ред, но ако не се спази не е фатално.
Днес бяхме при близнаците - той е 4 кг., а тя 3 кг. - и двамата са наддали по 1 кг. , но разликата между двамата е очевадна, а представете си и Мартин до тях - вижда ми се като гигант. И макар да е още малък - ревнува човечето- бях взела да храня Преслава, а той като се размрънка и зор да дойде при мен...Колко бързо минава времето - преди година и той беше една мръвка, а сега е голямо човече.
Обадиха ми се днес, че нашата детегледачка е катастрофирала и е в болница - с наранен крак и шия - така и не разбрах много добре - дано милата се оправи бързо - много ми стана мъчно и се притесних... Ще се оправя някак си с гледането и работата, но ... колко бързо може да се преобърне животът на човек-  понякога се замислям и мотото "живей за момента" е много верно... Животът може да ни поднесе много неприятни изненади... Извинявайте за мислите ми.
Лека нощ на всички   bouquet

# 249
Мили мами,искам да ви почерпя виртуално послучай моя рожден ден.  party023 beer Wine Glass kaffeetrmker_2 cook

# 250
Добро утро   Hug  в този мрачен ден, ще ни удави скоро ако не спрат тези дъждове.
Боби е станал в 6.30ч. днес, и вече ме лудва, успя да ми спре компа вече 2 пъти докато пиша и е като хала из нас. Добре, че после ще го изкарам малко навън кога ходим за кухнята, че иначе не ми се мисли какво ме чака  Mr. Green
На всички бебоци и Олимпия бързо оздравяване  Hug
Скъпата много неприятно с детегледачката ви, дано бързо и скоро да се възстанови   bouquet А малките мишленца трябва да ги снимаш, да ни ги покажеш, аз вече не мога да си представя, че и Боби е бил толкова малък, колко бързо лети времето  Mr. Green
Мама Нина Лъчето е порастнал много, и постриган е като голямо детенце  Hug
Atrakcia честито ви зъбче, и ние сме си с 4 зъба, на 11 месеца кога беше му избиха и до сега си е само с тях  Laughing

Еййй Тони   Честит Рожден Ден, да си винаги усмихната,щастлива , от  здраве и радост да не се отървеш !!!

А на всички именици

# 251
Честит рожден ден на tonita76! Мноого здраве и усмивки!

# 252
И аз имам повод за черпене- имаме втора годишнина от сватбата  Laughing

# 253
  • БГ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, tonita76!

Много здраве, щастие, любов и късмет,
да съпътстват живота ти и занапред!!!

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Последна редакция: пн, 21 май 2007, 09:41 от stefaniika

# 254
  • БГ
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА КОКО на OLYMPIA!

Да расте здрав и щастлив, умен и красив!!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!

Общи условия

Активация на акаунт