Frosch Baby – нежност за бебето, отговорност към природата

• 9 596
  • 311
  •   1
Отговори
# 60
Щадящ, хипоалергенен, без силен аромат - това за мен е било водещото при избор на перилен препарат за децата.
На Фриш съм ползвала препаратът за миене и съм доволна.

# 61
Избирам продукти, които са хипоалергенни, без оцветители, без омекотители и с възможно най-изчистен състав. Течният препарат за пране ми е любим, а също и Frosch baby спрей срещу петна.

# 62
Избирам специализирани серии за бебета. Проверявам етикета и обръщам специално внимание на състава.  Предпочитам да са хипоалергенни и дерматологично тествани продукти. Един от любимите ми продукти е Frosch Baby Течен перилен препарат за бебешки дрехи, но има и други от тази гама. 

# 63
Избирам продуктите да са без алергени,аромати и да са с щадящи съставки.  Любими продукти са спрея против петна на Frosch baby.

# 64
Избирам продукти с щадящ състав и без силни аромати. Харесвам Frosch Baby, защото са нежни към бебешката кожа и дрехите.

# 65
И аз нямам бебе, но в домакинството ползвам доста препарати на Грош. Този със сода ми е любим

# 66
Избирам по това да нямат силен аромат, да са щадящи към кожата и да се справят добре с петна. Ползвала съм продукти на Frosch и съм доволна.

# 67
За моите две внучета,както и за очакваното трето избирам препарати,които са хипоалергенни и не съдържат консерванти и изкуствени оцветители.Използвали сме  препарат за съдове,перилен препарат и омекотител Frosch и сме изключително доволни.Ще продължа да купувам тази марка и за бъдещето бебенце.

# 68
  • София
Как избирате почистващите и перилни продукти за вашето бебе и имате ли любими продукти от гамата на Frosch Baby?

Бебче е на 2 месеца и се опитвам да подбирам възможно най - щадящите препарати.
Това е любимия ми течен препарат

# 69
Все още не съм пробвала продуктите на Frosch Baby.При избора на почистващи и перилни продукти за бебе бих заложила на съставки подходящи за чувствителна кожа.

# 70
Моите деца пораснаха отдавна. Но и тогава и сега избирам препарати, които се спряват добре с почистването и прането, и които щадят кожата. Frosh baby   са точно такива. Освен това ароматите са деликатни и много приятни. Към днешна дата пера само с Frosh baby Liquid Laundry Detergent. Смея да кажа, че ми е любим.

# 71
  • Бургас
Избирам възможно най-щадящи продукти с деликатни аромати. Препаратът за съдове е любим.

# 72
Използвала съм течния прах за пране и препаратът за съдове и останах много доволна .Определено бих тествала и други продукти от серията на Frosch.

# 73
Купувам препарати за чувствителна кожа. Предпочитам течния препарат за пране.

# 74
  • Лясковец
Избирам продукти, които са хипоалергенни, без оцветители.Течният прах за пране и омекотител са супер

Общи условия

Активация на акаунт