Frosch Baby – нежност за бебето, отговорност към природата

• 9 600
  • 311
  •   1
Отговори
# 75
Харесвам и съм ползвала омекотител Фрош бейби. Избирам хипоалергенни формули за цялото семейство, всички сме с атопични и чувствителни кожи.

# 76
  • Враца
 Без добавени оцветители , както и такива за чувствителна кожа, хипоалергенни и по възможност без аромат.

# 77
Смятам, че бебешките продукти са с добър състав, затова са по-безвредни и хипоалергенни. Спреят за петна е много полезен продукт!

# 78
По съвет на снахата, когато ми идват на гости с внучката на 1,5 г. , зареждам с препарат за съдове и течен прах за пране на Фрош. Харесват ми, ползвам препарата за съдове и аз, после пак зареждам Two Hearts ....... и така до следващото гостуване.

# 79
Препарати за бебето ми избирам с изчистен състав, без аромат и хипоалергенни. Любимият ми продукт на Фрош е спреят за почистване на повърхности.

# 80
Избирам продукти, които са хипоалергенни, без оцветители, с възможно най-изчистен състав.
Течният препарат за пране и омекотител са ми от любимите.

# 81
  • София
Избирам препарати които са дерматологично тествани и хипоалергенни. Използвам марката Бочко и Максима.
 Бих използвала течен прах за пране Frosch Baby.

# 82
Да не миришат много и да изпират бебешки петна.

# 83
Доверявам се на доказани марки, като Фрош е една от тях. Харесвам бебешкия течен препарат за пране.

# 84
Когато децата ни бяха малки съм избирала препарати, които са специално обозначени за чувствителната кожа на малки деца, да се справят с петната и да имат лек, ненатрапчив аромат.
Ползвала съм препарат за съдове на Фрош.

# 85
Избирам препарати с изчистен състав, щадяща формула, без алергени,силен аромат и консерванти. Любими са препаратите Frosch baby.

# 86
  • София
И за децата ми, и за внуците - винаги избирам максимално чисти като състав препарати, без прекалено натрапчив аромат и да изпитат добре петна.
Продуктите на Грош са сред любимите у дома, независимо дали са бебешки или други на марката.

# 87
  • София
Почистващите препарати избирам да са хипоалергенни. Frosch Baby не съм използвала,но съм ползвала други продукти на марката.

# 88
Стремя се да избирам продукти без аромат и да не дразнят кожата. Харесвам спрея против петна. Бих пробвала и останалите продукти.

# 89
Изборът на почистващи и перилни препарати за най-малките изисква специално внимание, тъй като бебешката кожа е изключително тънка, чувствителна и склонна към раздразнения. Основното правило е продуктите да бъдат максимално нежни, хипоалергенни и изчистени от агресивна химия.

----Спрей за премахване на петна Frosch Baby
​Бебетата и малките деца и петната вървят ръка за ръка. Този спрей е идеален за предварително третиране на упорити замърсявания преди пране.
Доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт