Използвате ли суплементи и какви?

• 88 649
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 675
# 676
  • София
Да споделя и аз за липозана Simple Smile Имам чувството, че имам повече енергия да скачам (скачам на въже около час, час и нещо ) Немога да кажа още дали съм отслабнала повече откакто го взимам понеже доскоро нямах кантар, но за 2 месеца скачане и напоследък приемането на липозана съм отслабнала 8 кг без да спазвам определена диета. Ограничавам се разбира се, не ям сладко и тестяно. Та за липозана - харесва ми и от него си намалих с по сантиметър обиколките навсякъде Simple Smile
       Поци благодаря за хубавите съвети   bouquet   bouquet   bouquet Simple Smile

# 677
Здравейте, аз също се реших и днес ще си купя Л-карнитин.Въпроса ми обаче е:след като сваляте толкова много кила за толкова кратко време какво става с кожата ви,отпуска ли се или и тя се прибира.Аз през последните 7-8 месеца качих около 5 кила и понеже доста се обездвижих тялото ми много се отпусна,особено кожата.Незнам как да го поправя,започнах да тичам от една седмица и сега се страхувам,че като сваля тези 4-5 кила кожата ми може още да се отпусне...Не знам какво да правя просто.Ако можете ме посъветвайте!     newsm12    Благодаря!

# 678
Тренирай с тежки килограми Peace

# 679
Благодаря за съвета!

# 680
Ако има нещо питай,дори да е незначително за теб Peace
Във фитнеса всезнайковци много  bouquet

# 681
Поци искам да питам днес си купих калмацин и селен. Как да ги пия?  newsm78
Иначе вземам 2 пътиХ2 амино(Амино1900 на Универсал) . Исках да си взема и кофеин на таблети, но намерих нещо,което се казваше КАФЕТИН и съдържаше някакъв аналгетик - та реших,че няма да ми върши работа.
(Апропо започнах да тренирам , както каза гръб-бицепс,гърди-трицепс,крака отделно, рамо също отделно).
10Х предварително!  bouquet

# 682
Поци, аз нали съм си Тома неверни Липозана май ми отмъщава- качила съм едно кило откакто го пия!!! Защооооо?Не спазвам определена диета, но се ограничавам- без сладко, текстено, газирано, полуфабрикати.К"во ми става?

# 683
Поци искам да питам днес си купих калмацин и селен. Как да ги пия?  newsm78
Иначе вземам 2 пътиХ2 амино(Амино1900 на Универсал) . Исках да си взема и кофеин на таблети, но намерих нещо,което се казваше КАФЕТИН и съдържаше някакъв аналгетик - та реших,че няма да ми върши работа.
(Апропо започнах да тренирам , както каза гръб-бицепс,гърди-трицепс,крака отделно, рамо също отделно).
10Х предварително!  bouquet

Калмацина и селена по едно на ден Peace

Уди,откога го пиеш и по колко?  bouquet

# 684
От една седмица 3х2/ знам, че го пия от скоро, но чак пък да качвам?/

# 685
Ами спри го Peace

# 686
Идеята е добра!Така и ще направя! Peace

# 687
  • Sofia
Аз изпих една опаковка Липозан и не съм отслабнала.Не съм спазвала хранителен режим,не съм се тъпчела,но си хапвах и сладко и хлебче Embarassed Все пак трябва да се ограничи и намали явно храната,за да действа Crossing Arms

# 688
az si vzeh vrota opakovka i sam povecheeeeeeeeeeeee ot dovolnaaa...qm si,ne se ogranichavam ot sladkoto,samo ot nego ne moga da se ogranicha i si svalqm i daje sthe si vzema i treta opakovka...

# 689
витамин Ц , Рибено масло , мерц , глюкозамиди , калмацин

Общи условия

Активация на акаунт