Днес ми е мъчно, защото.....

• 33 132
  • 602
  •   1
Отговори
# 195
оххххх... и на мен ми е мъчно за малката, всичко е толкова алогично в този живот...   Cry

за Дари  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 196
  • Linz
Не просто ми е мъчно, изпитвам физическа болка.
Почивай в мир, мила малка Дари Flowers Rose Flowers Rose

# 197
И на мен ми стана много мъчно като чух за малката Дари!Така се молях всичко да мине успешно!
Почивай в мир,малко ангелче! Praynig

# 198
И на мен ми е заседнала буца в гърлото откакто разбрах за Дари. Толкова се молих за нея. Толкова ми е тъжно и тежко като прочета за тежко болно детенце или още по-страшното - за отишло си от този свят ангелче. Никак не е честно, че Бог отнема от нас такива малки и невинни, неизживяли живота си души  Cry Cry Cry
Никога не съм писала във вашия форум, момичета. Чела съм ви много пъти, плакала съм с вас, но не съм писала, защото аз лично не съм изживяла вашата болка. Моля се на Бог да пази децата ни и да не позволява подобни несправедливости Praynig. Дано има шанс за Светльо и за всички други дечица в неговото положение Praynig
На вас ви желая кураж, бъдете силни (доколкото е възможно) и дано добрите новини са много, много повече от лошите.
Извинете ме, че се натрапих в темата ви, но си мисля, че това беше най-подходящото място да изкажа болката си за тази загуба и съболезнованията ми към семейството на Дари.

# 199
  • Бургас
 Flowers Rose Flowers Rose за Дари.
Винаги ми е било много мъчно като чуя за болно дете

# 200
Милото малко ангелче нека да почива в мир Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Понякога всичко е толкова несправедливо и жестоко толкова много БОЛКА никой не заслужава.

# 201
Милото дете,толкова ми е мъчно. Cry
Горките и родители.Не е честно,толкова много мъка
Нека почива в мир  Flowers Rose

# 202
Дари ,мило дете почивай в мир.

Защоооооооооооооооооо пак толкова много мъка ,тъга и сълзи ,защооооооооо. Cry Cry Cry

# 203
  • Разград-София
Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за Дари  дано си на по-добро място мило дете,място без болка и тъга  Praynig Praynig Praynig

Направих отделна група от свещички в един сайт ,някой ако иска може да запали макар и  виртуална свещичка за Дари тук

Последна редакция: чт, 31 май 2007, 14:53 от Margaret

# 204
Запалих свещичка за Дари!
Усмивката й ще грее там, където няма сълзи, няма болка и тъга! Flowers Rose Flowers Rose

# 205
И аз запалих. Дано светлината огрява дългия път на милото детенце!  Praynig

# 206
Милото детенце Sad
Нека почива в мир Sad

Защо? Защо трябва да страдат малките невинни създания? Sad

# 207
И аз запалих свещичка!Дано малката душичка е на едно по-добро място! Praynig
Мъчно ми е за родителите и близките и-толкова много надежда,толкова много мъка....

# 208
 Flowers Rose Flowers Rose Почивай в мир ангелче малко  Cry

# 209
Почивай в мир, Дари!  Flowers Rose Flowers Rose
Много сили и кураж на мама, тати и Лора! Cry

Общи условия

Активация на акаунт