Днес ми е мъчно, защото.....

• 33 130
  • 602
  •   1
Отговори
# 180
Рита, нали знаеш, че винаги има с кого да поговориш. Hug Много си те целувам и гушкам.

# 181
Днес о4ите ми цял ден са пълни със сълзи Cry!Мина година от загубата на второто ми така желано бебе!Вси4ко изживях отново!Липсва ми ....,нямам думи.... Cry!Толкова ми е мъ4но....
По4ивай в мир мое ангел4е,мама те оби4а Praynig!

# 182
krasi5,  Hug
Когато почустваш нужда, пиши и изливай болката си.  Hug
Лекарите дават ли ви шансове за съвместимост?

# 183
Не, никакви шансове не ми дават за дете от RH+мъж......

# 184
  • София
Миличка, съжалявам Hug
сигурна съм, че има надежда и за теб. Hug

# 185
Мили мами,
аз не съм преживяла загуба в този смисъл,в който вие,да и аз бях бременна за изключително кратко време,
но не успях да задържа зародиша и го изгубих.
Влязох в тази тема и сълзите ми напираха,докато ви четях.
Но едно нещо ми направи впечатление-вие сте силни жени,някои от вас съм срещала и в други подфоруми и
дори не съм  подозирала какви лични трагедии се таят в душите ви.
Именно това ме впечатли-аз ако съм сигурно щях да се побъркам,да откача и да обвиня целия свят за нещастието ми,но вие носите заедно с тъгата и искрица надежда,
която се чете между редовете.
Надявам се всички(и аз с вас) да имаме щастието да си гушнем по едно или повече сладки дечица.
Мили мами,моля ви ,не се погубвайте с черни мисли и съжаление.
Има една поговрка-"Ако в един месец 15 дни са черни,тогава другите 15 ще са бели."
  bouquet
Простете,че така грубо се намесих в темата.

# 186
Бонбонче (Каприз), сигурна съм че скоро след сватбата ти ще бъдете трима.  Hug
Особено, ако си с тоалета от предишния ти аватар.  Wink
Винаги има за какво да се живее. 

# 187
  • София, "Младост 3"

Краси, помня постовете ти при нас...после съм влизала спец да видя как си и ми беше адски мъчно че загуби бебето и още по-тежко ми стана, че не може да имаш с мъжа ти бебе...
не знам какво да ти кажа за утеха - но да знаеш, че си мисля за теб и тая надежда, че науката се развива и ...че чудеса стават!
прегръдки!

# 188
  • София
Кресенце,много съжалявам мила,силно те прегръщам и тъжа с теб. Cry

# 189
  • София, "Младост 3"
днес ми е мъчно за Дари
много - гледах снимките и мислех че сърцето ми ще спре от толкова болка и мъка... а дори не я познавам...
знам само, че ми се иска понякога да се свия и да изчезна - сякаш Болката и мъката нямат край...
а после си мисля - че това би ме лишило от възможността да помогна на някой или да свърша нещо добро...и пак продължавам с тази едничка цел - света ни да стане по-добро място някой ден!

# 190
  • София
и на мен ми е мъчно за Дари Cry
мислех, че ще се оправи  Cry
Много е тежко, милото й семейство... Cry
Не мога да не питам пак - ЗАЩООО? Защо се случва така?
Осъзнавам, че като направим равносметка на живота си и от едната страна напишем радостните дни, а от другата тъжните, се оказва че вторите са много повече. Да, мъката и болката нямат край. Не мога да мисля друго. Това е! Вече незнам за какво е създаден животът. Всъщност знам - за МЪКА!
 Praynig за Дари

# 191
Mъчно ми е за Дари  Cry и за всичките деца като нея, които не са успели да се излекуват - за тези за които сме чули и за многото повече, които са си отишли без дори родителите им да са имали време да намерят средства....

Момичета, пускайте СМСи за Светльо, че и неговите дни са преброени иначе ...

# 192
Останах безмълвна. Толкова надежда, за да бъде болката още по-силна.  Cry
Почивай в мир, МанДаринче  Flowers Rose

# 193
 Flowers Rose Flowers Rose за Дари...

И за друго ми стана много тъжно. Днес в 24часа има една страница за пожара в дом Майка и дете... Има една голяма снимка на дечицата. Прекрасни деца. На снимката дори не се вижда ни едно циганче...124 прекрасни малки същества,изоставени от родителите си... Не разбирам... Жестоко е...

# 194
  • София
Толкова ми е мъчно за Дари, гърлото ми се е свило... А толкова се надявах да се оправи... Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт