Днес ми е мъчно, защото.....

• 33 135
  • 602
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Мила, понякога чуждото дете може много да те натъжи и да те разплаче, но е вярно че усмивките на който и да е малчуган сгрява душите ни и ни кара поне малко да се почувстваме добре.  Hug

# 226
прегръщам ви! днес вместо да беше весел ден, всъщност е тъжно.
да почиват в мир нашите ангелчета!

# 227
  • София
Честит празник, мъничката ми. Мама много те обича Cry
за нашите ангелчета  Flowers Rose Flowers Rose

# 228
Цял ден четох какво пишете и се стисках... мислех, че ще издържа, но НЕ БИ! Работата ми е извън града и останах извън еуфорията, но след работа отидох на козметичка и ме заляха балони и весели дечица по улиците... скапах се!? Повече какво да обяснявам? Разбита съм!  Cry
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за всички мъничета, които не могат да празнуват тук с нас и са с любими на нас баби и дядовци, които сме изпратили преди време... поне аз се надявам да е така  Praynig Praynig Praynig

# 229
Рени, Hug Hugпросълзи ме с този поздрав не Ерик Клептън.Отивам да си го пусна пак .
За всички малки душички-весел празник ,където и да сте  Flowers Rose Flowers Rose

# 230
Днес ми е мъчно, защото.....

...защото след няколко часа ще станат 1 г. и 5 м. без моя малък племенник Ицко
...не съм чела отдавна любимите  му приказки
...не влизам в оня сайт с многото игри
...отбягвам всички пътища около МБАЛ "Царица Йоанна"

....усещам, че нося такава сила на болка в себе си, че е повече от здравата ми енергия
Мъчно ми е, защото съм ТУК, а детето го няма.

Всеки ден си пожелавам тъгите (и страданията) на ангелчетата ни да са останали при нас и толкова.

# 231
Много ми е мъчно и тежко, вече 4 месец. Загубих момченце, което се роди с увита пъпна връв без сърдечна и дихателна дейност, бори се за живота си 2 дни и почина. Дори не ми го показаха, т.к.бяха заети с оказване на  помощ. Прехвърлиха го в  друга болница, където имаха нужната апаратура /АГ -Варна/, а аз раждах в Окръжна болница. За мен е лекарска грешка,тоновете на детето не могат да се изгубят в последния момент, просто не ме следяха достатъчно добре. Заключението  от аутопсията  беше: тежка асфикция по време на раждане/задушаване/. Просто не си свършиха работота.  Мъката ми е огромна, очите ми постоянно се пълнят със сълзи, на гърлото си имам буца, сърцето ми е празно. Мъчно ми е като видя майка с количка, мъчно ми е като видя бременна жена, мъчно ми е, че имаме всичко необходимо за  нашето бебе, а него го няма.
Знам, че трябва да продължа напред, но ми е много трудно. По-голяма мъка не мога да си представя, ужасно е. Cry

# 232
  • Разград-София
vesi13 ..  съжелявам ...  нямам думи ...  Cry Cry  мога само да те прегърна силно  Hug  

# 233
  • София
vesi13, много съжалявам. От това по-ужасно нещо няма. Няма лек , който да помогне.  Flowers Rose Flowers Rose за малкото ти ангелче.

# 234
Благодаря Ви момичета. Много сте мили. Не пожелавам на никого да изпита тази мъка и болка, която аз преживявам. Благодя ви още веднъж за подкепата.

# 235
  • Разград-София
Веси  Hug няма за какво ! Защо не се регистрираш и да пишеш при нас ?Ние сме едно голямо семейство преживяло и преживяващо голяма болка и тъга ,но сме заедно и се подкрепяме в добро и лошо ,споделяме радост и тъга и се крепим една друга!! Вярвам че сред нас би намерила добри приятели и топлина  Peace Heart Eyes Hug  bouquet

# 236
Vesi13 съжелявам за мъката и болката ти мила прегръщам те силно знам че е тежко и знам колко те боли.

Послушай Margaret   и се регистрирай пиши тук аз загубих бебчето си преди  точно три месеца от скоро пиша тук в този форум момичетата са много мили и наистина ми помагат с подкрепа и разбиране винаги когато ми се плаче и ми е мъчно знам че тук ще намеря разбиране защото всички тук имаме една и съща жестока съдба и всяка от нас разбира най добре колко много боли.

# 237
  • Виена
vesi13, за жалост почти всички, които пишем тук сме преживели най-страшното от страшните неща, изпитваме мъка и болка и страданието сакаш няма край. Историите ни понякога си приличат, понякога са доста различни, но винаги, задължително са изпълнени с много, много страдание. Някак се опитваме да си помагаме, за да става по-поносим животът след загубата. Ако искаш, направи си регистрация в сайта, пиши в темите тук. Дано по-бързо се научиш как се живее с болката и намериш сили да продължиш напред.  Hug 

# 238
Веси,съжелявам за това което си преживяла!Гушкам те силно! Hug Hug Hug
Ако искаш се регистрирай и пиши в темите.На мен лично форумът много ми помогна.Тук ще намериш подкрепа,разбиране и много топлина!

# 239
Здравейте отново, момичета. Разбрах, че на всяка от нас и е мъчно за преживяната загуба. Искам да ви попитам:Колко месеца ви казаха докторите,  да изчакате  преди  да започнете бебеправене.Имайки впредвид, че не съм преживяла аборт и съм имала нормално раждане с фатален край. Мисля си, че чак като забременея отново, ще се почуствам по-добре.Макар, че ме е страх от всичко което ми предстои.  CryМоята гинеколожка каза 6 месеца.Остават ми още два, но нямам търпение да минат. При вас как е?

Общи условия

Активация на акаунт