Днес ми е мъчно, защото.....

• 33 137
  • 602
  •   1
Отговори
# 240
  • София
vesi13, съжалявам за това, което се е случило и за съжаление няма да е лесно да извървиш пътя до новото начало, но пък със сигурност то те очаква и ще е по-сладко и обично от всичко. Hug

# 241
МИЛА ВЕСИ

Незнам как да ти отговоря на въпроса колко време е нужно, аз си го задавам всеки ден.Може би са достатъчни шест месеца за да се възстановим физически НО колко е нужно за да се възстановим психически НЕЗНАМ

При мен нещата са по различини омъжих се за любовта на моя живот 2004г. година след това решихме че искаме бебе забременях веднага но засъжеление всичко завърши в третия месец със спонтанен аборт така наречения миссед Cry бях съкрушенна незнаех къде да се дяна от мъка но всички доктори повтаряха че просто се случва че нямаме вина за нищо и просто е станало затова след шест месеца се почувствах готова да опитам пак защото бях убедена че неможе да се повтори ДА АМА НЕ целия този кошмар се повтори и този път болката ми беше ужасна невярвах че това се случва неможеше да е истина........................................
Направихме си всички нужни изследвания генетични и т.н но пречина нямаше трябваше ми верем за да се реша да опитам пак изпитвах ужасен страх само като си помисля Cry
Миналата година забременях дори знам кога на 15 август/на празника на Богородица/ вярвах че има причина че бебето е станало точно тогава.
През първите 3-4 месеца незнаех къде се намирам всеки ден го изживявах със страх исках да минат тези първи фатални за мен месеци и минаха сле 5ия месец аз мога да кажа че бях най - щастливата бременна жена радвах се на растящото коремче и на всяко ритниче на моята малка красавица и бях повече от СИГУРНА че ще си имам живо и здраво момиченце НО съдбата този път беше прекълено жестока с мен в края на седмия месец се оказа че бебето ми има сериозни малоформации Спина Бифида и Хидроцефалия  което налага прекъсване на бременноста по мед.предписания родих я нормално но не пожелах да я видя Немога да ти опиша как се чувствах няма такава дума която да ти опише болката която изпитвах тогава и която изпитвам и сега.Това е един КОШМАР от който немога да се събудя.
Незнам как ще се реша да опитам пак незнам и кога , незнам и ако забременея отново как ще искарам тези девет месеца без да се страхувам НЕЗНАМ
НО все пак ВЕСИ нали знаеш това което не ни убива ни прави по силини трябва да сме силни мила и да вярваме

Извинете ме за дългия пост.

# 242
  • Linz
Веси, съжалявам за тежката ти загуба и огромната болка, която ти е причинила Sad

# 243
Весела,  spoko
 Tired Face

# 244
Веси, съжалявам и разбирам...друго каквото и да кажа...

Питаш след колко време... Щом не си срязана,според мен зависи до колко си възстановена.  Те винаги се ограничават с разни срокове. Ти си родила нормално,само дето си останала самичка... Но си помисли,колко много т.нар. "породени" деца има-майката забременяла и 2-3 месеца след раждането на първото. Не виждам причина да не можете да действате и сега,стига всичко да ти е добре,което ще ти каже доктора. Имам позната,на която се наложи по мед показания да махне бебето в 20 седмица. Веднага след това и бяха казали-пазене най-малко 6 месеца. Обаче на 3я месец доктора и казал,че всичко и е наред и могат да опитат пак. Сега си има чуден син. Можеш пак да идеш на преглед. Може и при друг. Попитай според него готова ли си,физически. Ако и психически си готова-действайте, а ние всички ще ти стискаме палци. Пиши при нас когато ти се плаче и нямаш с кого да споделиш. Тук има много разбиране... Всички минаваме през същото. Знаем колко е трудно и колко безсмислен е живота на моменти... Но някак се подкрепяме и продължаваме напред... Стискам палци скоро да имаш нова надежда и много шастие!!!

# 245
  • София, "Младост 3"
провери обаче за гъбички и тем подобни
обикновено след раждане те "гощават" подобаващо с всякакви заразивиж дали не се е появила раничкща...
въобще направи нужните изследвания и тогава действай

# 246
Месец  след раждането, отидох на преглед, който е задължителен. Устнови се, че имам раничка на шийката която не беше голяма, но по препоръка на докторката ми я  изгори преди месец.  Резултатите от цитонамазката ми беше ПАВ ІІ./ нормално, щом имах раничка/. Началото на Юли отново съм на преглед за да се види, как е шиййката. Аз се чувствам добре, и се надявам да съм напълно здрава. Цикъла ми се нормализира, - като по часовник е./да чукна на дърво/ Стискайте палци!!! Благодаря ВИ! Sad

# 247
Весела13, съжалявам за загубата ти. Hug
Ние чакахме 6 месеца /аз родих началото на 8-мия месец/. бебето стана на 3-тия месец след като бяхме почнали опитите. И аз физически се чувствах готова и цикъла ми беше като часовник... ама психически е важно кога си готова! Пожелавам ти скоро да си бременна и този път да гушкаш здраво бебче!

# 248
Здравейте! Аз си мислех, че съм го преживяла. Вече 6 месеца правя какво ли не и се ангажирам с какви ли не глупости, за да не мисля за загубата си. Само че, през ЮНИ 2007 трябваше да симам бебче. И като се сетя ми става мъчно. Сигурно това ще е най-тъжният ми месец.

# 249
Лили,  spoko

# 250
охххх...  ooooh! аз днес си намерих снимките на бебетата от видеозона(бях ги заровила и забравила)... та се съсипах отново  Cry ... миличките ми, видях ги пак и сърчицата им видях  Cry  Cry Cry
Безкрайно мъчно ми е днес...

# 251
Весе ,Лили ,Данче  Hug Hug Hug

# 252
  • В полите на Пирин планина
Мъчно ми стана като видях колко много сте изписали .... / около седмица не съм влизала в темата /. Дано мъката постепенно изчезва и се стопява, а на нейно място изгрява щастие  Hug

# 253
Здравейте отново. Някоя от вас сигурно е загубила бебенцето си поради лекарска грешка. Питам Ви направихте ли нещо срещу лекаря който не си е свършил работата. Аз лично пуснах Жалба до Здр. касал.След направена проверка по случая, установиха че има някакво си нарушение/цитират ми чл. и алинеи от някъкав правилник/ и, че болничното заведението е санкционирано. Но Здр. каса проверяват  административните нарушения. Между другото Жалбата ми е пренасочена към Комисията по Етика  към БЛС. Чакам отговор от там. Знам, че няма смисъл от всичко това, никой няма да ми върне детето, но не бива да оставям нещата така. Поне, ще притеснят малко или много лекаря, който не си свърши работата.  От дела няма смисъл, защото не съм чула да има осъден лекар.

# 254
Весе, от епикризите които издават, са ни сложили цялата вина на нас.
Имам позната, която след раждане са я лекували от какво ли не. Две години е имала чуждо тяло в организма си.  Всички са невинни.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт