Цялата настръхнах докато го четях...
. Знам колко боли, миличка, но това детенце цял живот ще ти напомня за твоята загуба. Трябва да се научиш някак да приемеш това. За съжаление това е нашата съдба - винаги нещо да ни напомня какво сме загубили. А че не е честно - не е, но това е нашия живот и ние не можем да избягаме от него.
,сеща се миличка просто не го показва,за да не наранява теб.Бъди сигурна,че и него го боли не по-малко от теб,още повече,че мъжете трудно показват болката си и я таят в себе си.Всички около теб се сещат,но никой няма смелост да заговори,защото не искат да те виждат,че страдаш.
и намирам утеха поне малко тук при вас защото знам че вие ме разбирате вие знаете...............
иска ми се да мога наистина да те прегърна. Разбирам те, мила. Разбирам и болката, и желанието ти да си ги върнеш, и това, че отказваш да приемеш случилото се, а трябва. Това е живота - понякога прекрасен, когато дарява, понякога жесток, когато отнема и все пак е нашият живот. А ние за съжаление можем да живеем само веднъж. Той е нещо като изпит без право на поправителен. Така, че горе главата, миличка
Животът ти продължава и в него ти имаш своите любими хора, които имат нужда от теб. Вики, има нужда от теб! От цялата ти любов и внимание. А ти със сигурност можеш да му ги дадеш.