Днес ми е мъчно, защото.....

• 33 124
  • 602
  •   1
Отговори
# 120
Има задържани, но има и невинен до доказване на обратното.
 Praynig се душата му да се пресели на добро място. Човекът го заслужаваше.  Praynig

# 121
 Praynig Praynig Praynig
А ти как си?

# 122
  • София
Рони ,съжалявам много!

Момичета за мен днес е много тъжен ден,а трябваше да е най-щастливият в живота ми.Днес ми беше термина и сегя щях да съм щастлива мама на две сладки близначета , а съм толкова тъжна.Точно днес се навършват и 5 месеца от загубата на милите ми бебчета. Cry

# 123
angels_zg , Hug
Смятам, че при всичко, през което мина, съдбата ти е длъжница и следващият път трябва да ти се отплати достойно. Ти си силно момиче - доказа го. Имай още мъничко сила, за да изчакаш своето специално бебе /бебета/. Hug

# 124
  • София
И на мен ми е тъжно днес.Трябваше да бъдем на 4 месеца..........

# 125
bubeto , май всички сме така - отчитаме годишнини, пресмятаме на каква възраст е трябвало да са децата ни, като срещнем дечица на тази възраст, сърцата ни се обливат с кръв, мислим как са щели да изглеждат... Много е страшно. Искам да ти кажа - бъди силна, но не вярвам, че някоя майка може да бъде силна пред такава мъка.  Cry

# 126
  • София
И още нещо-как да обясня на другите,че постоянно мисля за моето мимиченце?Как?Тя винаги ще си остане моето детенце,което аз погубих......
Трябва да слушам всеки път,че е вече минало,че ще имам друго,че така няма да мога да се справя.....да,но мен все още ме боли.МНОГО МЕ БОЛИ!!!Като,че ли беше вчера....

# 127
И още нещо-как да обясня на другите,че постоянно мисля за моето мимиченце?Как?Тя винаги ще си остане моето детенце,което аз погубих......
Трябва да слушам всеки път,че е вече минало,че ще имам друго,че така няма да мога да се справя.....да,но мен все още ме боли.МНОГО МЕ БОЛИ!!!Като,че ли беше вчера....
При мен е същото. Ако има нещо,с което още не мога да свикна, е да ми обясняват, че се е случило, че трябва да го приема и да се примиря /КАК?/, че е изминало достатъчно време, за да гледам напред. Хората, които не са го преживели /И дай Боже никога да не гопреживеят/ не могат да усетят нещата по този начин. Опитай се да не има отдаваш такова значение. Не се притеснявай да им затваряш устети ако трябва. Никой няма право да омаловажава загубата и мъката. Защото в крайна сметка в един момент това ни остава от дечицата ни- мъката. Нека поне ни дадат възможностда я изживеем, а не да я подтискаме.

# 128
  • София
Явно на всички днес не ни е ден и ни е много тъжно. Като не изключваме и депресивното време..., и на мен ми е тъжно и бясно и нервно. Изследванията ми не са готови, а трябваше днес да бъдат, разкарвах се като идиот бързайки с колата, за да разбера изненадата, и смотаната рецепционистка от сутринта да е яла жаби, или да се е неразположила. Искам да и проскубя четината,
ама като знам че пак няма да ми олекне, ще си беснея сама. Ще ми идва цикъла, и съм тройно нервна, рева, крещя, и ще ми избухне главата скоро.

# 129
  • София
Благодаря за това,че не ми се навика,по-леко е когато имаш разбиране.

# 130
angels_zg  Heart Eyes, твоите две дечица са днес с нас, защото ги споменаваме.  Praynig  Praynig
bubeto,  Hug
Днес и времето плаче.  Cry

# 131
  • София
Рончо, ужасна съдба Sad, прегръщам те Hug
ангелс, бубе, тъжа и с вас Hug

# 132
Рони съжелявам  smile3518

.

Колкото и време да мине болката в сърцата ни няма да угасне но това го знаем само ние които сме преживели този кошмар.Хората около нас вярват че всичко се лекува с времето.[

# 133
 smile3518 smile3518 Споделям всяка ваша дума, мисъл и чувство...
Мъчно ми е, защото тази тема се разраства лавинообразно... ето ме и мен отново в нея, но няма как!?
Всяка от вас се докосва до ранената ми душа! От няколко дена се хващам как заглеждам чуждите бебета в количките(сигурно и преди съм го правила), с които се разминавам... скоро ще отнеса някоя ругатня, представям си как гледам. В сряда подминах една позната, защото не бях в състояние да се спра и да се зарадвам на бебенцето й... като се прибрах се наревах и още ме е срам от мене си. На моменти чак не се понасям, иска ми се да изтръгна това разяждащо чувство на завист. За пресмятането на дати няма да говоря... ясно ви е!

Колкото и време да мине болката в сърцата ни няма да угасне но това го знаем само ние които сме преживели този кошмар.Хората около нас вярват че всичко се лекува с времето.[
  smile3518 така е за жалост

# 134
 Hug Hug Hugза всички вас,писали днес с тъга...
 И аз да си кажа колко мъчно ми беше вчера. Редях се на огромната опашка. Редом с още куп народ. А отпред,без ред, пускаха майки с деца. Дечица в най-различна възраст. От малки бебенца,които може би наистина няма на кого да оставят,до големи деца,които спокойно могат да седят с родителите си. Но много силно ме впечатли как в 10ч вечерта бяха домъкнали едно съвсем малко бебе,което определено по това време трябва да спи. Няма да коментирам. Но ми беше много мъчно..че аз трябваше да преседя 7 часа права в дъжда на опашката просто защото моето бебенце се роди мъртво. Заради нечие безхаберие. Заради недоглеждане. Заради недооценяване сериозността на проблема. За да се моля за чудо...някой ден и аз да мога да гушна живо и здраво бебенце... Рита ми беше дала да оставя два чифта бебешки чорапки. А аз бях взела от нас първото дребно нещо,което ми попадна в ръцете,когато се разрових из бебешките нещица,които мъжа ми беше прибрал и до вчера изобщо не бях посмяла да отворя. Мънички бебешки ръкавички. Когато ги извадих от раницата...представих си малките ръчички,за които бяха купени...Погалих ги и ги оставих. Не можеше върху иконите-пазеха ги и не ми позволиха. Отстрани ги оставих. Не знам дали там трябваше. Но се надявам Бог да е разбрал посланието ни...
 smile3518

Общи условия

Активация на акаунт