Днес ми е мъчно, защото.....

• 33 119
  • 602
  •   1
Отговори
# 135
Миличка, Бог със сигурност е разбрал посланието ти... той вижда в душата ти  Praynig едва ли е толкова важно местоположението на ръкавичките!?
Прегръщам те  Hug Hug Hug

# 136
Ники,  Hug
Аз съм сигурна, че посланието ти е достигнало до когото трябва  Hug.

# 137
  • София, "Младост 3"
мили мои, СВЕТЛЕ, не се гневете
не е нужно да изгубиш за да разбереш, но винаги човек иска да помогне - дори когато стъпва като слон в стъкласки магазин
хората искат да ви помогнат - бъдете търпеливи, не се зантваряйте с болката си - а ги научете как да не ви причиняват болка
просто говорете отклрито! това ще помогне на вас а вярвам ина околните

мили момичета, дори в съжалението има изпитание - то е дар, но и тежи - вие го знаете, но трябва да го носите, защото знаете ли - вашите сърца са новите домове на вашите деца
често околните /дори най-близките/ - оставят своята тъга във вашите сърца като на малки гробове
това ви тежи... но вярвам, че няма по-добро място и няма по-силно нещо от майчината любов и от майчиното сърце
вярвам, че ще понесете цялата тая тежест . защото това е заради вас и вашите близки и най-вече заради малките душички
вие сте тези които ще трансформирате черната непрогледна скръб в кристална сълза на опрощение и тиха и нежна скръб - без да се давате на гнева и лошите мисли!
вярвам във вас, така както вярвам че малките ще ви помогнат в най-тежките ви момнти
и така както вярвам, че живота ще поръдлжи - защото вие сега живеете и заради тях и наистина нямате право да не живеете - защото чрез вас и те живеят, а иначе - вие лично за втори път ще ги лишите от тази възможност
живейте - защото го правите заради тях и с тях - те ще бъдат с вас през целия ви живот... до следващата ви среща!

# 138
Рони, съжалявам. Sad

И още нещо-как да обясня на другите,че постоянно мисля за моето мимиченце?Как?Тя винаги ще си остане моето детенце,което аз погубих......
Трябва да слушам всеки път,че е вече минало,че ще имам друго,че така няма да мога да се справя.....да,но мен все още ме боли.МНОГО МЕ БОЛИ!!!Като,че ли беше вчера....
Ей това и аз все се чудя. Днес станаха 1година и 4 месеца от загубата, а все така ме боли.

# 139
МЪЧНО МИ Е....................
Връщам се от празненство НАШЕТО празненство днес празнувахме рожденния ден на съпруга ми , 5 години от деня в който се сгодихме и 4 годишнина от сватбата а на мен ми е мъчно................. защото си го представях по друг начин трябваше да сме ТРИМА а не сме нашето малко момиче го нямаше то не дойде.....................

Когато определиха термина ми за 6 май бях толкова щастлива щяхме да имаме много поводи за празнумане този месец но ето че този месец цял живот ще ми напомня това което изгубих.Нямам сили да празнувам нямам сили да се усмихвам нямам сили пак да съм център на внимание и да се смея както преди нямам сили за нищо само ми се плаче но и това не помага.Съпруга ми прочете болката в очите ми и ми прошепна догодина ще сме трима но нямам сили дори да си го помисля че е възможно.ВСЕ ТАКА БОЛИ дори по силно и от преди.

# 140
Ох мили момичета, толкова ми е мъчно днес, такава буца ми е заседнала в гърлото... имам чувството, че откачам! Минава 19.00 и вече мога да кажа, че сънувах кошмар, в който имах бебе, а то ми говорешеееееееееее(бебетата не говорят  #Crazy ), успокояваше ме и ми казваше " спокойно мамо, добре съм"... та отидох на църква за първи път от февруари. Там като му дръпнах един рев, ужас...
Запалих свещичка за милото ми бабче, което толкова обичам и я помолих да се грижи за ангелчетата ми, та поне се надявам, че като нямат мен ще имат най-добрата баба на небето... ох тези мои мисли ме стряскат, все едно превъртам, а времето минава!? Не трябва ли да се пооправям вече?
Май никога няма да се оправя, времето само притъпява и аз чакам този момент  Praynig Praynig
Просто започнах да се плаша от себе си...

# 141
... още по мъчно ми стана сега... открих осмата страница на тази тема  Cry

# 142
    Данче,съжалявам миличка. HugЩе се оправиш,има време.То не може да мине бързо,а и при всеки е различно.Плачи си щом ти се плаче,не се стискай - излей си мъката.
    Желая ти от сърце в най-скоро време да ти се случи нак-голямото щастие!Не губи надежда!Всичко ще се оправи  bouquet

# 143
... наистина ми е много мъчно, защо пеленаче ще ми говори с глас на голям човек????????????????????????????????????????
Това ме влудява, какво значиииииииииииии... !!!??? Сигурно нещо съм направила!? Нещо им дължа ли? Искат ли нещо от мен? Не знам!!!!!!!!!!!

# 144
Казало ти е, че е добре... Иска да те успокои... Не си мисли лошо, може би наистина да са добре там,горе. Може пък да ни виждат и да знаят колко много страдаме за тях... и чрез съня ти да иска да те успокои...  Praynig Praynig Praynig

# 145
  • Sofia
Мила Данче, защо се косиш и страхуваш толкова?  newsm78
Ако трябва да изтълкувам съня ти - за мен той е едно положително послание, честно! Бебчетата са мънички само телом, душите им обаче са си древни и мъдри... душата на твоето дете е почувствало колко страдаш и затова е решило чрез съня да ти подскаже, че всичко е наред при него вече... да не се терзаеш повече... да не го мислиш... разбираш ли? Според мен сънят ти е позитивен и омиротворяващ, а не страшен и обвиняващ... така мисля и те прегръщам силно!!!  Hug

# 146
  • Sofia
Казало ти е, че е добре... Иска да те успокои... Не си мисли лошо, може би наистина да са добре там,горе. Може пък да ни виждат и да знаят колко много страдаме за тях... и чрез съня ти да иска да те успокои...  Praynig Praynig Praynig

Ти си ме изпреварила - мисля същото като теб!
Данче, успокой се, моля те!   bouquet

# 147
  • София, "Младост 3"
ДАнеч, не изпадай в суеверия!
ако искаха нещо - щяха да ти го кажат
а какво са ти казали - да се успокоиш
явно имаш нужда и са дошли да ти помогнат в тежкия момент
има сънища които пророкуват - но повярвай ако ти имаше тази дарба - да си я открила вече
съня ти е естествена реакция на твоята болка - ии дал иизмислено или истински но малките са ти се обадили - да не се тревожиш за тях!

# 148
  • София, "Младост 3"
бъди силна и не се поддавай на такива глупости
защото сега взместо малките да са спокойни за теб - ти ще ги потревожиш и притесниш
а те имат нужда ти да си спокойна за тях и да ги пуснеш . за да могат наистина да идат на по-хубаво място и да са добре
излишнво е да искат нещо от теб - те са на място където имат всичко
и сигурно им липсваш, но вярвам че там където са - те осъзнават много по-добре от теб, че всички сме едно цяло и всяка раздяла е временна и е за кратко и за тях вашата раздяла ще бъде само миг
вярвам че те са я приели - за да си идат
остава ти да я приемеш и да ги пуснеш за да може да се успокоят и да бъдат щасливи(

а ние ще сме тук с теб и ще ти помагаме да извървиш своя път до следващата ви среща
и ако се успокоиш сега и ако помислиш с тъга, но без болка за тях - те пак ще дойдат и ти ще ги усетиш и ще видиш че няма нищо лошо в тяхното присъствие понякога в съня ти или дори наяве... те просто ще ти вдъхнат малко вяра и сили и ще си идат спокойни, че си добре!
хайде полетгни, пусни си хубава музика и си поплачи с тях - а после ги пусни да си идат, защото ще знаеш че те винаги ще лбъдат около теб и в сърцето ти

# 149
Благодаря за съпричастността ти catnadeen , но коя от нас би могла да ги пусне?
Плача дори в момента и почти не виждам клавиатурата... говоря от името на всички НИ, как ще ги пуснем като са в сърцето и душта ни? Да, осъзнавам, че може би ги тормозя и не искат да ме виждат такава, но съм такава, защото ги обичам безкрайно и безрезервно, безкрайно тъжна съм...  Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт