Днес ми е мъчно, защото.....

• 33 124
  • 602
  •   1
Отговори
# 150
Още ми е мъчно... Извинете ме, но все още съм в криза, защото ме е страх да заспя  Cry , за да не сънувам пак... почти 22.00 е  Cry
Утре пак ще посетя сърквата и ще ви съобщя как се развиват събитията!  Hug
ЛЕКА НОЩ НА ВСИЧКИ...

# 151
  • София, "Младост 3"
не виждам какво страшно има да сънуваш любимото си същество и то да те успокоява
а ако обичаш - пускаш!
оаз искам Дани да зависи от мен...но като любящ роител трябва да го пусна
а ти - да ги пуснеш по техния път
не да не тъжиш и да ти липсват - това никой не иска от теб
но не и да искаш невъзможни неща и да се самообвиняваш и ...
съжалявам но няма как да изразя всичмко чрез нета, а и ти сега надали ще го разбереш правилно - ако пиша може това да те нарани

както и да е - не си сама - тази нощ ще си с нас и в нашите сърца
пиши утре как е минала ноща
и няма защо да се страхуваш от сънищата .- това е мястото ви за срещи

# 152
Данчето, за съня ти - идея и нямам как да го тълкувам. А самото послание на сънят го възприемам с положителен знак.  Peace
Колко от нас искат някой или нещо да дойде и да им каже поне в съня "мамо, не плачи, защото съм добре"?

Понякога сънищата са плод на действителността, а друг са пророчески, но тълкуването им е прекалено сложно. Времето ги изяснява.

На мен мъдростта на catnadeen   Heart Eyes ми е помагала в много трудни моменти да стъпя на краката си. Явно казаното от нея е стигло, докъдето е целяла.  Hug

# 153
Данче, дано днес ти е по-добре и да си по-спокойна. Аз направих точно това, което си направила ти вчера, но преди няколко месеца. Запалих свещ за моя дядо и за малкото ми момиченце, помолих се да се грижи за нея така, както се е грижил за мен и сестра ми, поплаках си. Представих си го как я е гушнал и й пее, така, както е пял на мен. Знам, че тя е добре там с него, спокойна съм. И не сън ме накара да направя това, а някакво вътрешно усещане, че така е правилно. Не е спряло да ме боли, не съм престанала да тъгувам, но в мислите ми те са винаги заедно - моя дядо и моето бебе в ръцете му. Това ми помага да се чувствам добре.
 Hug

# 154
Момичета, сънищата са плод на подсъзнанието ни. Сънуваме това, в което ни се иска да вярваме. И все пак,този сън, си е малко или много стряскащ за самата нея.
Данче, ако мога да си позволя да те посъветвам нещо то е да не се притесняваш от страховете си и най-вече да си изливаш болката,събрала се в душата ти. Когато ти се плаче - плачи!!!!!! Peace Все пак това е естественият път по-който сърцето ни се бори с мъката.
А пък, както казват старите хора - времето лекува всички рани............. Hug Peace

# 155
Данче,Yasna е много права-излей всичко ,което ти се е събрало,плачи ако ти се плаче,викай ,ако ти се вика,споделяй ,ако ти се говори.
Не подтискай тези емоции,защото тогава е по-страшно.Сънищата  донякъде отразяват мислите ни ,и всичко което което се върти в главите ни,дори и подсъзнателно.Няма начин нощите ни да са спокойни,ако дните ни не са такива.Прегръщам те силно. Hug

# 156

Плача дори в момента и почти не виждам клавиатурата... говоря от името на всички НИ, как ще ги пуснем като са в сърцето и душта ни? Да, осъзнавам, че може би ги тормозя и не искат да ме виждат такава, но съм такава, защото ги обичам безкрайно и безрезервно, безкрайно тъжна съм...  Cry Cry Cry
Точно така е и при мен. Съзнавам, че трябва да ги пусна, а не мога...
Данче, и на мен ми се струва, че детнецето ти по-скоро се опитва да ти даде знак, че е добре... Предполагам, че ти се отразява така, защото все пак става въпрос за някой, когото си изгубила.
И не е лесно за съзнанието ти да приеме ...

Ники, вярвам, че не от мястото на което си сложила бебешките ръкавички зависи дали Бог ще разбере. Мисля, че е разбрал.

# 157
На мен днес ми е мъчно, защото ми липсва моето малко детенце........ Cryмакр и никога да не се роди живо, за мен то беше такова цели 9 месеца. Имаше си характер, реагираше на моите "повиквания" и това, че никога не отвори очички не прави загубата ми по-лека!!! Cry

# 158
 Cry Cry Мила yasna нама такова нещо като "по-лека загуба" ...,
а на мен днес ми е много мъчно, защото се усещам, че съм започнала да се озлобявам, гледам и в чуждите канчета все по-често(щастливите майки имам предвид) и не знам до къде ще стигна..., а бях най-слънчевия човек  Cry
Тези чувства ми се отразяват пагубно, разяждат ме... прояждат ми същността и едва ги контролирам. Дано ме разберете!?

# 159
за мен то беше такова цели 9 месеца. Имаше си характер, реагираше на моите "повиквания" ...
Да, за нас те винаги си остават дечицата ни. Нищо че не са живяли. Нищо че за всички останали става въпрос просто за неуспешно завършила бременност. Ясна, ти много изстрада. Все си мисля, че във Вселената има справедливост и трябва да бъдеш възмездена за всичко, през което мина.

# 160
Днес ми е мъчно, защото.....
Защото разбрах, че още едно детенце от бокса на Нели в Неонатологията на Майчин дом е починало - точно един месец след Нели на 14 май.

От четири деца в бокса - остана живо само едно.
Нели я заразяваха с какво ли не, клебсиела пневмоние, псевдомонас, стафилококус епидермидис - довели до тежки пневмонии....влошавания....апаратна вентилация...

Но какво правят в Неонатологията - прехвърлят ни в други болници - да умират децата ни там.
И после отчитат ниска смъртност.

# 161
И тук искам да изкажа безкрайното си съжаление за Нели. Доста дълго следях историята ви. През периода, когато нямаше никакви новини се сещах често за вас. От личен опит знам какво ви е. Бъдете силни, защото имате Блага. Знам, че мъката по сестичката й нищо не може да притъпи, но сте длъжни да продължите напред заради малкото слънчеце, което е при вас. Кураж!

# 162
Аз съм безсилна да кажа каквото и да било, защото родителите ми са лекари и знам какво става в болниците, отделенията и т.н.  Sad
Заради Нели не бъдете тъжни, защото аз вярвам, че мъничетата ни гледат и не искат да ни виждат такива... ще споменавам както нея, така и всички други ангелчета в молитвите си  Praynig  Praynig и дано ни чуват, и дано молитвите ни стигат до ТЯХ!?
Стискам ви палци!!!

# 163
И аз тук искам да споделя, че ми е мъчно, за една жена, която преди година загуби синът си.Вчера тя щеше да стане баба за първи път от другия си син, но бебето почина.Родило се е нормално и е тежало цели 4 кг., но все още няма обяснение за случилото се.Поклон!

# 164
Нека почива в мир малката душица! Praynig
А горката жена дано намери сили да преодолее загубата! Hug

Благо, Hug Съжелявам за Нели!Бъдете силни заради малкото слънчице,което имате!
Моля се нашите ангелчета да са добре там където са! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт