Днес ми е мъчно, защото.....

• 33 141
  • 602
  •   1
Отговори
# 285
Много просто - ще осиновяваме детенце... То е някъде там и ме чака...

# 286
 bobkas,  spoko

# 287
bobkas  мила много съжелявам дори незнам какво да кажа Cry Ти наистина си една силна жена но не е
честно това че си минала през толкова много болка и мъка .Наистина нямам думи.

ДОКОГА ще се случва това с толкова много момичета.Нима не е достатъчно че веднъж сме изпитали тази жестока болка да изгубим дете а трябва и да се случи пак , и пак...........................Докога ще имаме сили да се борим? Някога един свещеник ми каза "БОГ изпраща най-трудните и жестоки изпитания на тези които най много обича" добре но аз не виждом смисъл в това.
ЗАЩО има изроди които пребиват , изоставят и какво ли още не здравите си дечица а ние които имаме толкова много любов с която искаме да родим и отгледаме дете оставаме с празни ръце и разбито сърце.

Знам че това са въпроси без отговори и знам че всяка една от нас продължава да си ги задава всеки ден.
Знам че трябва да сме силни.
Знам че трябва да продължим да вяваме защото нищо друго не ни остава да ВЯРВАМЕ и да се БОРИМ и аз ще продължа да го правя !!!!!

# 288
bobkas, много съжалявам за това което си преживяла. Дано в сегашното си начинание да успеете.  Praynig
Моето изказване пред твоето направо звучи смешно, аз изгубих само едно детенце, а ти цели четири, направо нямам думи. Но бъди силна и когато си осиновите детенце му дай цялата любов и топлота на която си способна.  Hug  Hug  Hug

# 289
Благодаря ви, момичета!!! Вие сте страхотни Hug Нямах намерение да ви разтройвам, просто написах това, което чувствам...
БЛАГОДАРЯ!!! Hug

# 290
Благодаря ви, момичета!!! Вие сте страхотни Hug Нямах намерение да ви разтройвам, просто написах това, което чувствам...
БЛАГОДАРЯ!!! Hug
Не си ни разстроила, слънце. Ние сме тук за това - да говорим, когато мъката стане непоносима. Още вчера прочетох историята ти. Не писах, защото.... така ме развълнува, че не знаех дори какво. Снощи стоях до късно и мислех за теб. За силата, която си имала, за да успееш да минеш през всичко това. Аз загубих две дечица и съзнавам, че ако след първата загуба ми беше останала вярата, то след втората вече нямам и това. Снощи мислих колко страшно е за теб тогава. Безкрайно, безкрайно силно те прегръщам.

# 291
Светлана,  Hug !!!

# 292
За да не се обиди й казвай "класната".  Mr. Green

# 293
... изминаха 2 месеца без Нели  Cry

# 294
  • Разград-София
blago_bl   Hug Hug Hug

за Нели  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 295
blago_bl Прочетох всичките ти публикации, направо съм потресена, нямам думи. Дано малкото ангелче почива в мир  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose и бди над сестричката си. Моите на искрени  Hug Hug Hug.

# 296
Нели, мъниче  Praynig Flowers Rose Flowers Rose

Сили и вяра за Благо и съпругата му.  Hug

# 297
blago_bl ,съжалявам...  Cry Cry Cry

# 298
Днес ми е мъчно, защото една жена на опашката пред мен си купи мултивитамини "Матерна"....

Моята кутийка си стои вкъщи. От нея са изпити не повече от 7-8 таблетки (докато не разбрах, че каквото и да пия, бебчо вече не може да го усети...).

И най-лошото е, че май няма да подновяваме опитите толкова скоро, колкото се надявах - поради глупави стечения на обстоятелствата и "икономически" причини. Работим върху разрешаването им...

А аз гледам да не тъжа и плача пред никого. Защо я играя тази силната жена, която всъщност я няма... и аз не знам...

А иначе ви прегръщам всичките. balloon

# 299
polar_bear , мила..., съжалявам за загубата ти...
Знам, че на всички нас до болка ни е омръзнало да бъдем силни... Понякога искам да викна така, че да ме чуе целият свят: "Въобще, ама въобще не искам да бъда силна..."
Поплачи си мъничко, изживей мъката - това е единствения начин да се съхраниш, повярвай ми, имам опит в това... Но после се отръскай, вдигни глава и продължи напред... Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт