Днес ми е мъчно, защото.....

• 33 104
  • 602
  •   1
Отговори
# 525
  • постоянно
........10 Август 2005 беше един нормален за мен ден - бременна  в 29 седмица,  бодра, засмяна.Докато малкото човече не пожела да ме ритне цяла сутрин- когато отидох  до болницата ни казаха че няма сърцебиене...... така започна нашият кошмар smile3518
Днес   макар и  2 години по- късно    болката е все толкова силна ...... Сега имаме Сам,но мъката  в сърцето ми  ще остане завинаги Cry
Денят  мина- добре че Сам е още малък и не разбира защо мама плаче цял ден ......

А на 16 ще  е още по- тежко- рождената  дата на Томи !
Господи пази децата ни и всичките  ни ангелчета....... Praynig Praynig Praynig
Вили

# 526
Вили  Hug
Поплачи си....

# 527
Вили , писано ни било да минем през изпитания. Да, болката и мъката остават завинаги в сърцата. Аз също като Шер, мисля че не е нужно да ги крием. Поплачи, поговри си със ангелчето, направи онова, което щепомогне на емоциите да намерят външен израз.  Годишнините някак си по-болезнено напомнят за случилото се. Не че боли повече/няма как да боли повече, защото и през останали дни не забравяме/.
Прегръщам те! Нагушкай Сам и му прошепни, че има братче, което го пази от небето и се грижи за него!

# 528
Вили Hug Hug Hug Hug Hug

Стана ми много тъжно като разбрах,че в последните 2 дена, в тукашното родилно, е имало 3 мъртво родени бебенца........

# 529

Стана ми много тъжно като разбрах,че в последните 2 дена, в тукашното родилно, е имало 3 мъртво родени бебенца........

Бог да дава сили на родителите. Praynig А какви са причините за смъртта на тези дечица. Макар че имам предположение - със сигурност има поне един случай, в който докторите са объркали нещата. Поне моите наблюдения тук показват, че случаите, когато нещата са се объркали при раждането или в по-напреднали месеци, става въпрос за лекарска грешка.

# 530
  • постоянно
Вили Hug Hug Hug Hug Hug

Господ да бъде с  тези майчици и техните половинки.А милите дечица- Нашите ангелчета ще се грижат за тях......
За четвъртък съм решила да подам, да направя малка тортичка с 2 свещички, да сложа свежи цветя, ще купим балони и ще ги пуснем в небето....... ще изкараме  деня всички заедно. Hug
Целувам Ви   bouquet
Вили

# 531

За четвъртък съм решила да подам, да направя малка тортичка с 2 свещички, да сложа свежи цветя, ще купим балони и ще ги пуснем в небето....... ще изкараме  деня всички заедно. Hug
Целувам Ви   bouquet
Вили

Много добре си го намислила! Вярвам, че мъничкото ангелче ще се зарадва на тортичката, а балоните ще са символично послание до него на небето!

# 532

Е това е истински ужас...Как е възможно цели три дечица??????????????????????? Защооооооооооооо??? smile3514 newsm45 newsm45 newsm45

# 533
И на мен ми стана много мъчно като чух за това, но до колкото разбирам от хора които са гледали новините ,двете майчета не са посещавали консултации последния месец за да им мерят тонове и да следят бебчетата. Едното от близначетата е починало няколко дни преди раждането ,а второто часове преди това. Не мога да съдя нито докторите ,нито майката ,но е много важно да се ходи на консултация редовно, особено последния месец. При другата майка детенцето е било четвърто по ред и може би това е било причина за нередовните консултации.
Мир на светлите им душички  Flowers Rose Flowers Rose

# 534
... утре стават 4 месеца без Нели  Cry
Липсва ми ужасно много!!!

# 535
  • постоянно
... утре стават 4 месеца без Нели  Cry
Липсва ми ужасно много!!!
blago_bl  мога само да те прегърна и да си поплачем заедно- при мен ще са 2 години на 16-ти. Hug Hug Hug
Мъката на родител загубил детенце никога няма да отмине...... Sad
Вили

# 536
blago_bl  мога само да те прегърна и да си поплачем заедно- при мен ще са 2 години на 16-ти. Hug Hug Hug
Вили

Вили  Hug

Дано ангелчетата ни да са на едно по-добро място  Praynig

# 537
  • постоянно
Вили

Вили  Hug

Дано ангелчетата ни да са на едно по-добро място  Praynig
Там където са те е винаги светло и  навсякъде е красиво и цветно- и всички бебчета и дечица са заедно и си играят.
Аз никога не разбрах защо се случи- това понякога ме измъчва още повече- казаха ми  No reason  Cry
Господи колко много ми липсва Томас  Cry Cry Cry
Вили

# 538
Благо, нека е светло на мъничката душичка!
И дано Бог ви дава сили да минете през това изпитание.  Praynig

# 539
Благо,  Praynig се за Нели.

Общи условия

Активация на акаунт