Отговори
# 75
Много сте мили  Hug Благодаря за пожеланията Hug Flutter

По последни данни ще тръгваме утре сутрин Rolling Eyes

Краси ще стискам палци всичко да мине бързо и леко и когато вляза пак да си забравила вече Peace Hug

# 76
Здравейте и от нас
В този ред на мисли за пътуванията и за столчетата искам да питам-как се монтира столчето по средата?

# 77
Бубка, може вече и да си потеглила, но ти пожелавам леко и безпроблемно пътуване!

Краси, успех с яслата и с операцията!

Искам да попитам всички майки на момиченца - вашите кукли дават ли ви да им правите прически....Вики не търпи никакви шнолки, а опашките до снощи бяха табу. Няколко дена и аз се връзвах да давам пример, но резулатът беше нулев Simple Smile Единственият начин, по който успях да я прилъжа е че отиваме на детски рожден ден и трябва да й направя опашки, за да е по-красива Simple Smile И тя седна мирно и се остави да я вържа...просто  когато бяха жеги, вратлето под косата й се изпотяваше и според мен само връзването ще я спаси /или подстригване, ама не ми се иска). А и така е още по-сладка Heart Eyes

# 78
Иви, Сияната дава, ама не е супер навита Wink ПРи нас номерът с примера минава Grinning Като ме види да се кичотя с фиби и тя се нарежда, а аз си обичам по принцип, та няма проблем. Освен това иска да излиза с шапка, което е добре дошло за мен и само й обяснявам колко е красива с шапка Grinning

БУБЕЕЕ, айде лек и приятен път и много незабравими положителни емоции Hug Чакаме включване от чужденецията и първи реакции Party

Изабелче, нямате ли колани отзад по средата? Защото според мен само така може да се монтира по средата... или ако е по-дълъг коланът да го закопчееш за другата джаджа newsm78 Ама и аз как обясних ooooh!

# 79
  • София
Изабелка, при нас коланът за средата идва от "тавана", тоест от вратата на багажника, защото е хеджбек. Но при всички положения, ако е по-нова колата трябва да има три колана отзад, защото са толкова местата. Обаче ако е по-малка колата не винаги става монтирането, примерно при нас бебешкото кошче понеже беше с база не ставаше по-средата, защото не можеха да се закопчаят коланите.

# 80
На нашата кола няма начин да се постави в средата столчето. Коланите не стигат до там, а и няма къде да се закопчае. Но сме го сложили по диагонал на шофьора, за да мога да го наблюдавам, когато се возиме двамата сами.

С тази урина се видях в приключение. Сутринта д-ра ми се обади и ми каза, че не може да нося урина от вечерта, и наново сутринта 2 часа на гърнето. Направо полудях какво ли не правих. Преливах вода, пуснах чешмата, наливах го с вода. Детето му премръзна дупето, стана червено от гърнето, намокрихме се целите с водата, и най-накрая след 2 часа висене успя да се изпишка след като го сложих в тоалетната и аз седнах да пишкам. Дано излезнат добри резултати.

# 81
  • София
Бубка, лек път и от нас и много да е послушен Гого по време на дългото пътуване. Аз на Ники като се возим му пускам и детски песнички да им се кефи - само дето на татко ни са му омръзнали вече, или му давам нещо да си похапва ако видя зор. И аз досега като пътувахме винаги се возех отзад при него, но сега нали и аз съм шофьор newsm01 и като се наложи да пътувам сама с него той ще е сам отзад, та вчера го оставих самичък на задната седалка, въпреки че не карах аз и той не протестира въобще. Аз честно казано очаквах едни истерии от негова страна, защото в началото като шофирах  аз той плачеше, въпеки че татко му беше при него, но явно вече е свикнал и ме изненада приятно. И аз ъм се чудила как да се монтира столчето по средата като повечето столчета се захващат с триточков колан, а на автомобилите, които съм виждала ако въобще имат колан по средата (нашата няма) той е двуточков.

# 82
  • Пловдив
Бубка, лек път  newsm10. Чакаме включване в първия удобен момент. Стискам палци всичко да е наред и бързо да се адаптирате.

Аз пътувам винаги отпред, дали зад волана или на седалката от дясно, но така сме свикнали от самото начало и няма проблеми. Столчето е по диагонал на мен, в зависимост от това къде сядам аз  Wink

Другата седмица и ние ще правим изследванията за ясла.

Краси, успешна операция и бързо възстановяване.

# 83
  • временно във Пицеландия
здравейте,мами!голяма жега,направо ужасТ !!! оплезила съм език и събирам багажите,направо ми се реве,като знам на каква теснотия отивам,но почнасе то и няма връщане.
честит празник,щом няма никой значи празнувате,ясно.  Wink

# 84
Ей хора ама никви не пишете поне едно дзак правете  Sunglasses че ще ни затворят темата поради неписане  Laughing
Но Бубка вече и пожелах всичко най добро по Скайпа Heart Eyes дано поскоро се включи от там.
Краси мила как си мина ли успешно всичко или още предстои  Thinking
Ние сме добре растем и хубавеем готвим се за предстоящият рожден ден с идеи взех и  едни мечета дървени които се преобличат интересна играчка ама още нещо ще сътворя мисля една топка от тез идето са за подскачане.
Как върви пампомахането при вас ние вече от 2 месеца сме приключили с този въпрос .
Габи говори много вече ,пада доволно много щото все бърза за някъде.
Сега събирам идеи за торта з арожденния ден решила съм сама да я правя даваите рецепти  Laughing
Галче ще има ли скоро включване с добрат новина чакам Heart Eyes
Пиколка мила леко с преместването юркай мъжа повече да не се преумориш и от тебе чакам вкл. Heart Eyes
И последно Хипо-Ивето снощи я сънувах незнам защо  Simple Smile поздрави на Марти
Целувки з авсички от нас и поздрави по всички поводи
Наде ЧРД с закъснение  bouquet

# 85
Ох още предстои, мамка му  #Cussing out. Утре влизам в болница, а в други ден е операцията. Стискайте палци всичко да мине успешно. Да минава вече, че това напрежениеме побърка. Искам вече да е другата седмица по това време и да си бъда в къщи с моите слънчица. Това най-много ме тормози, че няма да виждам Емчо. От самата операция толкова не ме е страх, колкото ми е гадно от това че ще съм в болница и сама. Направо ми е ужасно, от 2 дни не спирам да мисля само за това и да плача.
Хайде чао за сега, и при следващото включване се надявам да съм по-ведра и с хуваби новини че всичко е приключило успешно. Чао и целувки.

# 86
Краси и аз стискам палци. Емчо ще е добре, не се притеснявай. Важно е да се оправиш и да се прибереш бързо при любимите си хора. Hug

# 87
  • Варна.
Да се включим и ние. Здравейте на всички!
Дано Бубка да е пристигнала вече!
За прическите, понякога правя на Калина опашки с малките силиконови ластичета, една отгоре, две отстрани и една на тила - много е сладурско. не ми прави проблем, но и аз бързам да ги вържа скоростно, да не се откаже и да хукне нанякъде. с гърнето сме на нула. сега я оставих при майка ми и много ми липсва. от друга страна пък - какво спокойствие в къщи Wink
опита сладолед.
тръгнахме на екскурзия до Чудните мостове и Пампорово, стана й лошо от завоите, а аз никак не го предположих, не носих никакви резервни дрехи, никакви торбички, та в един момент подадох шепи като я усетих, че ще повръща (горкото ми детенце), а после се почудих какво да правя с ръцете си Rolling Eyes обратен завой и при баба. и аз бях на задната седалка да я забавлявам, че се омазахме взаимно. детето ми каза че има уф на коремчето, а аз изобщо не се усетих.
Краси - как си ти?

# 88
Дики,за целта слагам Вомакур свещички,хомеопатични са и съм доволна
За щастие последните пътувания и без тях нямахме проблеми,но пътувахме по магистралата все пак,има разлика
Като цяло сме добре,само дето и двамата сме със алергична кашлица
Водих го в Лора, и сега сме на друг противоалергичен сироп и капки  Sick
Слава Богу тази нощ не е кашлял,но за сметка на това вече е пред ТВ-то и гледа Том и Джери

# 89
Здравейте момичета!!! Аз да взема да напиша нещо, че май само си чета и ви се радваму пък все не се включвам. Нещо темите все по-бавно се запълват личи си, че е лято и че дечицата ни вече са големи. В този ред на мисли да се похваля ли или оплача (не знам кое е по вярно), от вчера Калоян е на ясла и сега ми е едно кривичко, ама надявам се бързо да свикне, да нямаме други проблеми и всичко да се нареди.
Мамчета чакаме новите сладури в нашия отбор, айде стискам палци.
Успех и на Краси дано всичко приключи бързо и скоро да си си вкъщи.
Поздрави на всички много, много целувки на вас и на дечицата. Радвам се че ви има и мога да съм с вас макар и виртуално.

Общи условия

Активация на акаунт