Отговори
# 75
ох тук съм, тук съм, ама нямам време да ви пиша. И нашият терорист се "събуди" и сега е трудно да стоим на 1 място - номерът е да сме навън и където ни видят очите. Нощем се яде през 1.30 ч. и през останалото време се мрънка а на мен ми се спииииии. Преди 2 часа беше поредното му хранене и реших че няма смисъл да лягам - оставих го в леглото с баща му (май него обича повече) и заспа като ангел а аз отидох да се къпя и да си пия кафето с Internet.
Нещо май ще се сговнява времето така че за среща другата седмица трябва да се обсъди въпроса.

# 76
  • София
На 24-ти ще се местим в Кърджали за лятото, но с лап-топа! А междувременно татито ще е инсталирал жица!
 ooooh!
Представихме се на родата, дядото гледа, гледа и с тъга заключи, че няма нищо на техната рода...  Mr. Green А една приятелка рече: Ми, к'во са, ти шанс им даде - те к'вот' можаха - направиха! Mr. Green Laughing Mr. Green Но много ни се радваха. Шош на прибиране към Кърджали "маркира" татко си (с жълто-кафевия маркер), та и на цвят и на мирис си го познаваме... Mr. Green

Нинище, липсваш ни, бе човек! Hug
Ним, кога и къде да видим Симонесата? Mr. Green

Днес ако ми остане време ще гледам да ви изчета, че не съм в час с текущите спорове и дискусии. А и клю-то трябва да навестя - Анджи сигурно пак го е направила едно приятно и мирно място...

# 77
  • Русе
Здравейте, майчета  Hug
Първо, добре дошла на Ивонска   bouquet
Кофи, хайде да не я почваме темата за килограмите, защото съм сигурна, че всяка от нас има какво да каже по въпроса  Crossing Arms За себе си - да не говоря  ooooh! Пък и като те гледам на аватара - мнооооооооого си си добре  Peace
Виждам,че сте отворили темата за измамите. Тези нагли хора са попадали на мен неведнъж. Обяснявам си го с това, че и домашният и мобилният ми телефони са с лесни номера. Аз обаче, не се връзвам на тези хорица и започвам да ги държа колкото мога повече на телефона, за да ги набутам, правя се, че съм се вързала и ги карам пак да се обадят и такива работи. Още докато бях бременна имах поредния подобен случай. Тъй като този път ме хванаха на домашния ми телефон, аз си грабнах диктофона и реших да запиша целия разговор. След това, макар и да бях болнични, спретнах много як материал за Регионалния телевизионен център към БНТ, в който работя. Реших, че така бих могла да придупредя най-много хора да не се връзват. Въпреки всичко, чувам че все още има такива, които се подвеждат. Сред тях са и мои познати. Така, че просто не им се връзвайте. Или им дръпнете по една   censored или се позабавлявайте за тяхна сметка  newsm47

# 78
А и клю-то трябва да навестя - Анджи сигурно пак го е направила едно приятно и мирно място...

Здравей Ивонска  Hug

О, появи се една Djane, дето разлайва кучетата за щяло и нещяло - само за теб Mr. Green

# 79
  • София
А и клю-то трябва да навестя - Анджи сигурно пак го е направила едно приятно и мирно място...

Здравей Ивонска  Hug
О, появи се една Djane, дето разлайва кучетата за щяло и нещяло - само за теб Mr. Green

Тая е от февруарките. Писнала им е отдавна там и сега ходи да дразни из клю-то. Ще я пребарам аз на къс пас - проста и арогантна. Иначе била модел. Wink

# 80
  • София/Варна
ivonska, змийката ти не беше радвала отдавна окото ми Wink
Представихме се на родата, дядото гледа, гледа и с тъга заключи, че няма нищо на техната рода... 
Ние с теб така и не разбрахме кой е таткото на нашите дребни Wink

Да си похваля чавето (че то друг няма да го направи Wink) - тая сутрин се е отдал на упражняване на координацията. Сам си вади биата от устата и се пробва пак да си я сложи. Успеваемостта е средно около 20-30%, ама като за начало е добре. Май има изгледи да се научи за какво са му ръцете, напоследък при смяна на памперса и пишока си започна да търси.

# 81
Тая е от февруарките. Писнала им е отдавна там и сега ходи да дразни из клю-то. Ще я пребарам аз на къс пас - проста и арогантна. Иначе била модел. Wink

Малко да поклюкаря, захапах я на тема правопис и тя ме нарече Мис Безгрешна (без да осъзнава колко е права всъщност  Mr. Green  Joy ) Спирам с нея  Wink

Днес Любо голяма песен пя - звуците са като на разгонен котарак  Grinning

# 82
  • София
На 24-ти ще се местим в Кърджали за лятото, но с лап-топа! А междувременно татито ще е инсталирал жица!

И цяло лято няма да пием заедно?  ooooh!  Sad Sad Sad Sad Ти като се затриеш, както и Нинището се затри, съвсем ще пресъхна.

# 83
Добре дошла на Ивонска!Хубав експеримент си направила, но стига толкова.
И нашата бебка вече не си харесва количката.Постоянно иска да гледа, да се ослушва, напъва се да се изправя.Дори като имаме гости не иска да спи...абе да слуша разговора, да не изтърве нещо.

# 84
  • Велико Търново
Вчера отново разбрах колко съм щастлива,че ви има!!   bouquet   bouquet
Благодарение на предишни теми скоростно поставих диагноза млечница на Радина. Все пак изчетох всичко наново по отношение на симптоми, лечение вариации на лекарства. Снощи извикахме лекарката (тя живее под нашия апартамент) и тя потвърди. Да, ама тя взе, че ми поиска сода и марличка и пред изумения ми поглед бърка в устата на малката и започна да изчиства гъбичките. Аз уж й имам доверие на жената, но почти скочих като видях какво прави.  #Crazy
По принцип съм привърженик на стандартното медицинско лечение, та веднага изчетох отново какви лекарства се изписват в това положение и бях готова тази сутрин рано да се изстрелям към аптеката. Да, обаче май снощното лечение е имало ефект,защото малката си изпи всичкото мляко (не го беше правила целия предишен ден) и не плака като спя да яде.
Та в този ред на мисли - има ли случаи, в които сте склонни да използвате изпитани бабешки методи. Не говоря за крайности, а за хитринки при запек, колики, зъбки и други такива екстри. Щото на фона на необятната лекарска небрежност и невежество, това е някак по-сигурно. Четох, че на едно дете му изписали същото лекарство за млечницата, както на майка му за едно по-неблагоприлично място. То са все гъби ,ама.....  newsm78

# 85
  • София
Днес Симона е на 3 месеца, 3 седмици и 3 дни  Laughing  bowuu (още не ми се е сменила лентичката, че нали е по американско време)!

За сведение обаче е станала адски кисела, ревлива и е много изнервящо това. Размрънкала се е от сутринта, а аз я завещах на баща й да се оправя да види какво ми е на мен по цял ден с нея и да не ме пита после що съм нервна и защо бирата свършва толкова бързо.

Абе, Цвета се забрави при майка си. Дали ще се върне или там й хареса?  Thinking Поне да скокне до някой интернет клуб, маа му стара! Сега като дойде лятото и като се затриете всички нанякъде, ще си изкуфия тука сама.  Crossing Arms

# 86
Признавам си аз подведох народа за Ивонска, ама аз съм отчайващо разсеяна, тъй че не ми се връзвайте Joy Joy Joy
Злоби, уелкъм бек Heart Eyes
Мили ми другарки, мисля че е карайно време са се организираме за среща, защото няма и помен от миналото хубаво време с вино и мезета Crossing Arms

# 87
Ха, добре дошла ИВЕ    bouquet

И аз даси поФаля чаавето,че си м аха бибата и си я слага обратно в сладката устичка-при нас е около 50 % успеваемост  Mr. Green И същи като Любо пее като разгонен котарак и като "стар скърцащ шкаф"(според татко му).... Heart Eyes
И да се оплача пак от сина ми-от един месец вече спряхме нощното хранене,а вече две вечери подред се буди с рев и като се наяде заспива  ooooh!

# 88
Та в този ред на мисли - има ли случаи, в които сте склонни да използвате изпитани бабешки методи.

Да, склонна съм. В много случаи помагат Simple Smile

Ивонска, сподели как пътувахте, през колко време спирахте и т.н.
Нашето дълго пътуване все още предстои. Шош как понесе  завоите?

# 89
  • София
Мили ми другарки, мисля че е карайно време са се организираме за среща, защото няма и помен от миналото хубаво време с вино и мезета Crossing Arms

Да бе, тюююююю! Ние на по 7-8 градуса га беше не пропускахме седмица да се видим, а сега на 20 всички ги мързи. Валяло било, не знам какво си. Пък всички маат по градинките, не е като да са се затворили в къщи.
Понеже понеделник-вторник го дават кофти време, викам сряда-четвъртък някъде да си чукнем среща. Предлагайте идеи за места? Какво ще кажете за градинката, дето ви я предложих?

Общи условия

Активация на акаунт