Имах предвид, че не са дамга, клеймо. И то не ни прави негодни в никоя житейска ситуация, различни.
Аз се чувствах зле. Продължи дълго. Покривах с 2 спф плюс къшън, шапка. Това лято съм с по-лека артилерия. Което ми казва, че не съм параноична толкова, по-спокойно гледам.
Щом е казал, че има раздразнение, подхода им е "медицинска", "аптекарска" козметика. С какво ще се замени, е въпросът нали?
За себе си, мога да кажа, че при проблем ако не стане с лечението на дерматолог...както стана. Си експериментирах, кое ми е добре и кое не. Пробвай с купеното вече от рецептата.
Пелин тонер, маски успокояват. На мен не ми омръзва да повтарям, че при зачервяване, някакъв дискомфорт си лягам с маската на суласу. И се събуждам с успокоена кожа.
На скенер или диагностика не съм била. Но с дермаскоп и още един уред- да. Не зная, на кое може да се вярва повече. След собственото усещане според мен, аз бих се доверила на чужда преценка, оценки.
Не бързай, да се страхуваш от бъдещи проблеми. Добрият дерматолог овладава ситуацията. А пациента я държи под контрол. Ами ако е просто компроментирана бариера?!
Съвета ми е да потърсиш нутриционист.
Успех!
че дерматолозите не долюбват КК. Като му казах, че ползвам такава, той се понамуси и казва "Е, ама тя не е медицинска все пак"