Парфюмни размисли и страсти - 302

• 46 256
  • 699
  •   3
Отговори
# 600
Момичета, кой от тези прекрасни парфюми да си взема, имайте предвид че харесвам всички, но не мога да се реша кой - харесвам такива аромати даже и лятото.

Burberry goddess
Ysl libre intense
Good girl jasmine absolute
Black opium
Black opium over red (този никъде няма пълно шише за тест на леко долових от капачката и ми се стори хубав)

Благодаря предварително!

# 601
  • Sofia
От тези:
Good Girl  е най-секси
Libre intense е най-класен
Goddess аз не харесвам
Опиумите са по-тихи

# 602
Ysl libre intense - страхотен е!
Goddes е много слаб за мен.

# 603
  • София
Libre, разбира се Simple Smile Ама пробвайте и Le Parfum. Това е най-бруталният парфюм, който някога съм имала. Това чудо няма отмирисване. Обожавам го, но мога да го нося единствено зимата. Лятото направо не мога да го понасям. Хаха
С Nomade на Chloe съм точно обратното.

# 604
Благодаря ви. Ще ходя да тествам пак двете либрета и good girl. А какво мислите за lataffa eclaire? Малко ме подмина вълната и като гледам че има видея за него се замислих.

# 605
О, не , безумно сладък и скучен . Мен ме хвана вълната и първоначално ми харесваше , но много бързо ми омръзна .

# 606
  • Шоплука
Ако Шоколади има предвид Le parfume Elie Saab - значи всичике негови дето ги поръчах са ултра силни.
Мене си ме радват и лятото, но като вали, както днес и е по-хладно, иначе на истинска жега не ги виждам.
Въпреки, че Girl of Now Forever Elie Saab с тази плодова салата става и за по-горещо време, ако човек си пада да мирише здраво и в жегите.
Аз си падам.

# 607
  • София
Chuby, нее, имах предвид Libre Le Parfum. Обаче на Elie Saab почти всичко харесвам. Супер недооценен бранд според мен. In white е направо върхът, нищо че е евтинджос. BTW, за мен той има много Libre вайб, но вероятно е само в моя нос Simple Smile
Помня как Girl of Now го купих веднага щом излезе и беше толкова мой. Просто нямаше човек, който да не ми го отрази. Спирали са ме непознати по улиците, дори и възрастни са ме питали с какъв парфюм съм Grinning. После стана много масов обаче и това ме отблъсна временно от марката. Не обичам и не нося парфюми, с които буквално всеки втори се е полял.
Иначе и аз лятото нося тежести - Nomade, Angel edp и Dune са си тежички. Но балансирам на моменти с Hermes Un Jardin En Mediterranee, Chanel No 5 L'Eau и Chanel Cristalle Eau Verte (тези трите са винаги присъстващи при мен лятото).

Последна редакция: ср, 24 юни 2026, 01:00 от ShokolaDkaa

# 608
Ееее, много ви благодаря за чудесните отзиви. Сега ще купувам, няма начин Trollface
Elie Saab Le parfum и аз харесвам, а In white не съм пробвала никога.

# 609
  • Sofia
Някой пробвал ли е новият O oui Lancome?
Дали има достатъчно тяло или е боди мист с розова водица?

# 610
  • Шоплука
In White го купих защото си викам, колко па да е зле за тия пари ...И веднага се убедих, колко е вярна теорията за ценовите дупки ...като сме свикнали да плащаме за нещо скъпо, защото такова е на рафт, като се появи нещо н тази зона евтино, веднага върху него пада сянката на подозрението, а то не е такова...
Особено такива като нас парфюмни жертви Kissing Heart

Искам да поръчам Coco от сайта на Шанел, но да питам всезнаещите, как да се тълкува - edu de parfum spray - и колко е по-силен edu de parfum intense spray

# 611
Coco е много хубав аромат! Даже май ми е любим на марката. Много класен! И по-добре от сайта им, ще имате мостри подаръчета. Аз бих взела ЕДП.

Сега оставам с тази чуденка - Libre intense или Elie Saab le parfum?
Кой според вас да си взема? Или няма място за сравнение в качеството.
И двата са много женствени и класни.

Последна редакция: ср, 24 юни 2026, 12:13 от Lana62

# 612
То си е до личен вкус , но за мне Libre intense.

# 613
  • Шоплука
Дедо попе - вино или бира?
И двете чедо и двете Joy

# 614
Слушам, дедо попе, ти си мъдър человек 😅

Общи условия

Активация на акаунт