Парфюмни размисли и страсти - 302

• 44 721
  • 678
  •   2
Отговори
# 660
  • The Evergreen State
При нас е хладен този уикенд и превалява. Тъкмо лятото започна да се усеща в пълна сила миналата седмица и пак захладня. Големи жеги се случват само за малко през лятото, мога да нося почти всичко според настроението.
И все пак тези дни съм настроена за лято, пръскам Aqua Flor MM. Като пирамида няма общо с Mon Guerlain, нито имат общи ноти, но усещам същия вайб и от двата - ултра меки и женствени парфюми са и двата, цветни и леко плътски в базата.

Мюглер не са и моя бранд, харесвам техните пилари и Angel и Alien. Към днешна дата имам малка 30ца от Alien EDP, рядко ми идва музата за него. Уманити го пуснаха за малко тук и изчезна, не се носят такива парфюми и не съм изненадана, че повече не го и заредиха. Спомням си, че ми хареса на мен, дори си взех малка бутилка, но не съм го виждала с години тук. Понякога се чудя дали да не си взема малка бутилка от Angel, но така и не стигам до покупка. Не познавам нито един от фланкърите на нито един от парфюмите им.

# 661
Здравейте!
Получих за рождения си ден така желания Prada Paradox Virtual flower. Влюбих се в него от тест в Неапол. Течността там му беше светло розова
 Моят обаче е с прозрачна течност като вода. Поръчван е от Нотино. На какво се дължи разликата в цвета?

# 662
# 663
Трябва ли да се притеснявам за оригиналостта му?

# 664
  • София
Сигурно отдавна се знае, но аз чак днес разбрах - Bronze Goddess edp https://www.fragrantica.com/perfume/Estee-Lauder/Bronze-Goddess- … -2025-121023.htmlв червената бутилка е точно като старите Бронзови богини! Отдавна не си бях вадила портмонето с такава скорост:checkered_flag:
Може ли да споделите за трайността му, как ви се струва?
Именно трайността е значително подобрена, а и ароматът е по-гъст, но не натежал както беше в Edp-то от 2019, а ..., как да кажа, като сладолед направен с хубави съставки - плътен, кремест, удовлетворителен:relaxed:

Ice Lady Не се притеснявайте за цвета, той се променя с времето и излагането на светлина. Важен е мириса.

# 665
  • Шоплука

Розав е
https://www.notino.bg/prada/paradoxe-virtual-flower-parfjumna-vo … enjaema-za-zheni/

Снимай го да видим как изглежда

# 666
# 667
  • Шоплука
На снимката изглежда наистина прозрачен, по принцип е прозрачен, леко розав.

Форума не ми позволява да качвам някакви други формати освен url

Ето така трябва да изглежда - тука на линка е сниман най-добре
https://www.olx.bg/d/ad/parfyum-prada-paradox-virtual-flower-90m … D655-ID9TgQg.html

# 668
Chuby, ами май така изглежда и моят, но в Неапол беше наистина по-розов.

# 669
  • Шоплука
Четох в другата тема, че като преседял ставал по-розав, не знам. Аз моя то шитнах в олх-то - проблема при мен е, че обожавам аромата и на тази и на други Пради, но след час няма никой. Суха кожа ли кво не знам. Имам голям проблем с трайността на ароматите.
С Амоаж бях днес Онър - ми съвсем прибрано си седеше, никой не припадна от миризмата.

# 670
  • София
Аз харесвам почти всичко на TM, включително Aura. Само Womanity ми е противен и то до такава степен, че веднъж помолих близка приятелка, ако е възможно да не го ползва, когато се виждаме. Просто наистина ми става лошо от него Sad
Но съм забелязала, че при парфюмите му няма средно положение - или много се харесват, или се мразят Stuck Out Tongue Несъмнено са интересни, много различни и запомнящи се (за което много уважавам бранда).

# 671
  • Sofia
Ако някой иска а се запознае с Shalimar Millesime Rose (на абсурдна цена), може да го направи в Дъглас в Парадайс мол 😁
Каква цена са му сложили?😄😅

Нещо като 180 евро ми се мерна 😆

Аз купих моя за 68 евро миналата седмица…(пак си го купих, нещо ме глождеше и сега много ми харесва. Луда работа😵💫).

# 672
Ако някой иска а се запознае с Shalimar Millesime Rose (на абсурдна цена), може да го направи в Дъглас в Парадайс мол 😁
Каква цена са му сложили?😄😅

Нещо като 180 евро ми се мерна 😆

Аз купих моя за 68 евро миналата седмица…(пак си го купих, нещо ме глождеше и сега много ми харесва. Луда работа😵💫).

Бихте ли споделили откъде кго купите за 68 Евро?

# 673
Cutesmallcat, Ах ти 😘
Хубава е шалимарската роза, сега рязко и аз я поисках 😃
Признавам си, че аромата ѝ не ми излиза от главата.

Ice lady носете си парфюма и не се тровете с излишни мисли 😘

# 674
  • София
Много я искам таз Шалимарска роза. Днес ще разнасям тази джинджифилова свежест

Общи условия

Активация на акаунт