Парфюмни размисли и страсти - 302

• 46 486
  • 703
  •   10
Отговори
# 675
  • Тополовград
Моля да ми препоръчате парфюм но ТОМ форд за сина ми 35 годишен. Има рожден ден.

# 676
Щом ще е Том Форд - Tobacco Vanille.

# 677
Трябва ли да се притеснявам за оригиналостта му?
Някои парфюми, с времето, след като е пръскано от тях, особено такива с ванилия, потъмняват. Имам поне няколко парфюма, които значително потъмняха със седенето, в сравнение когато ги купих. Нямам съмнения, че са оригинални.

При нас дес е малко по-свежо от последните ди и ми се приноси по-тежък парфюм та посегнах към Cartier La Panthеre Parfum

# 678
# 679
  • София
Моля да ми препоръчате парфюм но ТОМ форд за сина ми 35 годишен. Има рожден ден.
Препоръчвам Ombré Leather Heart

# 680
С това Womanity коооолко назад във времето ме върнахте - от 2010 до 2013 изпръсках точно две бутилки, третата ми гръмна в дамската чанта ...Чантата се амортизира и когато я изхвърлях все още ухаеше на парфюма - много го обичах и харесвах -  прииска ми се да си го взема отново - свързвам го с прекрасни емоции и спомени...... четох и че няма промяна в трайността....

Последна редакция: пн, 29 юни 2026, 14:31 от macadamia

# 681
  • София
В момента Womanity е на чудна цена в Нотино с код, ако някой се е затъжил за него.

# 682
След ударното пробване на много нови парфюми в последните месеци, от няколко дни ме е ударила жестока парфюмна апатия. Дори нямам желание да си слагам каквото и да е.
Иначе, поръчах си Melrose Place от Ouai. Дано докато пристигне, ми мине малко апатията.

# 683
  • Тополовград
Препоръчвам Ombré Leather Heart
Кой от трите аромата ви харесва повече.Благодаря.

# 684
След ударното пробване на много нови парфюми в последните месеци, от няколко дни ме е ударила жестока парфюмна апатия. Дори нямам желание да си слагам каквото и да е.
Иначе, поръчах си Melrose Place от Ouai. Дано докато пристигне, ми мине малко апатията.

И на мен, честно казано, не ми се занимава с парфюми, даже мога да карам и без. Пробвам от време на време новостите, ама нямам голямо желание за нови парфюми. Пръскам се с каквото имам и ми е достатъчно.
Установявам, че сегашните парфюмери само по връхните нотки си играят повече. Като улегне аромата, всички придобшват едно и също звучене, без никакъв индивидуален почерк. Голяма скука. Кръжа към по-ефирнии аромати. Ето, днес сложих Barenia и ми натежа. Определено ще я махна от колесцията.

# 685
  • София
Barenia винаги ми е била тежка и нахална, в тези горещини би била нетърпима.

# 686
  • София
Barenia есен, зима ми е много хубав. Сега е на дъното на шкафа.

# 687
И аз извадих Womanity тези дни. Страхотен ❤
Сефтосах и Gossip night Gritti за тази година 🍑

# 688
От вчера съм с Baiser vole, версията от 2011-та и се задържа, че и влачи шлейф.

# 689
Аз днес заложих на Амирис Екстракт .... е няма такъв прекрасен аромат - до момента си го усещам осезаемо и примирам от кеф.....

Общи условия

Активация на акаунт