Слънце вънка грее, малко ЮЛЧЕ прави първи крачки и се смее!

• 11 175
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
  • хасково
ДОБРО УТРО ОТ НАС.

Честит празник на всички, носещи името Георги и Гергана! Да са ни живи и здрави именниците! Да им е свято името!

Весело изкарване и наздраве!

Последна редакция: нд, 06 май 2007, 12:38 от munka1

# 61
  • Варна
Здравейте Wink
Честит Имен ден на Гери то,малката Гери на Дю,Гошко на Ети 31,Гошето на Сузи а.
Със Здраве да си носят името

И аз да почерпя,за имения ден на моя татко.Да ни е жив и здрав

# 62
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug HugМомичетаааа честити именници и именнички сред нас има много!Няма да ги изброявам!
Да сте живи и здрави вие и дечицата ви и само хубави неща!!!

Аз съм по обнадеждена да не кажа много щастлива и то от някакви си успокоения на човек от Форума!
За мен си става педиатър на Юлето!(Съфорумски педиатър)
А тя е добре пак старото диване си е!
Ще видим утре какво ще каже и лекаря де!

Обичам ви!

Бай!

# 63
Честит имен ден на Герито, на Гого на Ети, на малката Гери на Дю и на всички именници. Да са живи и здрави.

Днес Лора е по-добре явно. Весела е, приказва, смее се. Дано да отминават болките. Иначе пак сука 2 пъти и татко и се премести в хола на втория път и тя остана при мен. Ама търпи се. Интересно е че сега като е на 10 месеца стана така че близо 1 седмица сутрин доспива при мен. А не е било никога, спи си от бебе в леглото.

Лале, аз съм чувала за тази ваксина, обаче е доста скъпа.На Лора не, но на мен бих си сложила, но ставаше въпрос за около 800 лв. ако не се лъжа. Сега прочетох че имало вече и ваксина за някои видове HPV, които причиняват рак на шийката, но и тя е скъпа а и аз съм изпуснала времето да се ваксинирам. Вече или имам или не, така че все тая.

Иси, сини са и очите, само дето има леко изсветляване и съвсем заприличаха на моите, които са сиво-сини. Иначе като се роди и бяха антрцитени едни такива, мътни. Около 40-тия ден за една седмица се избистриха и всеки казваше че може и да се променят, обаче си останаха такива. Аз си и знаех, де, то си личеше че ще си останат такива. Цветът им си беше като на голям човек.
А я кажи ако не е тайна какви последствия имаш от скарлатината? И какво точно представлява, да пази бог? В смисъл, какво избива?

Ели, много се радвам миличка!

# 64
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте!

Честито на всички именници! Да са живи и здрави!
Честито на днешните месечинки! Здрави и послушни!

Честито на всики, които имаха повод за празнуване през изминалите дни дни – Майра, WinnieThePooh и месечинките!

Betta, страхотна тема!

Munka1, аз слагам Вяра на гърнето веднага след сън, напоследък и  малко след като е пила мляко. През останалото време-когато се сетя, но при първи признаци, че не й се стои там, я вдигам, за да не го намрази.
Dew, сменям пелената почти винаги, щом видя, че е пишано в нея /дори и да е вече изсъхнало/ и все още разходите за пелени са си значителни... ooooh!
Рени, свекито ти как е дала краставицата? Ръфкал ли си я е Галко. И изобщо знаете ли защо краставицата се препоръчва след годинката  newsm78. Онзи ден спорихме с дядото на Вяра – той вика да й пасирам краставица, аз не ща...
Narina, честито за изпитите! И успех за оставащите!
Ronkis, аз гладя всичко, както за детето, така и за нас!
Майра, мисля за празнуване на рождения ден, но все още не съм наясно какво точно ще организираме.
Диди Фиеста, има военни и военни...аз познавам хора и от двте крайности!

Паста и четка за зъби все още нямаме, ‘щото и зъбчета си нямаме  tooth.
На кухня не мисля да я записвам скоро. Не че съм кой знае какъв кулинар  Embarassed, но предпочитам да знам какво има в яденето на детето. Като се върна на работа, ако на гледачката ще й е проблем готвенето, може и да минем на кухня, но с големи резерви.

Ние вчера ходихме на зоологическа градина - Вяра страшно много се радва на понитата и патетата /юрдечки май бяха  Wink/. Ето 2 снимки:
Вяра и козлетата
Вяра  при понитата

Бързо оздравяване на всички болни бебоци!

Желая ви прекрасен слънчев ден   Nature Sunny!

# 65
  • Казанлък(Бургас)
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
                                                                         newsm51
                                                       ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

# 66
ЧЕСТИТ ГЕРГЬОВДЕН НА ВСИЧКИ

СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ НА ИМЕННИЦИТЕ - ДА ИМ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО  bouquet

ОЩЕ ПО-СПЕЦИАЛНИ НА ТАТИ ЖОРО - КРЕДОР - ЖИВ И ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И КЪСМЕТЛИЯ, ДА ГО ОБИЧАТ И ГУШКАТ МНОГО НАННИ И ДАНИ Heart Eyes

ВЕСЕЛО ПРАЗНУВАНЕ НА ВСИЧКИ Hug

пп. Пепи, незнаех, че в Търново има зоологическа градина newsm78 Blush
а децата ми уж половин болярчета я Laughing
ще подшушнеш ли къде се намира, за да заведем Мая другия път като е при баба и дядо

Последна редакция: нд, 06 май 2007, 11:20 от ивИчка

# 67
# 68
  • somewhere over the rainbow
Такааа, аз не съм много по поздравленията, ама този празник не мога да го пропусна Naughty

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ГЕОРГИ НА СУЗИ, ГЕРГАНА НА ДEW, БАТКОВЦИТЕ НА ЕТИ И ПИГИ, GERI_TO, КРЕДОР...И ВСИЧКИ ДРУГИ НЕЗНАЙНИ ИМЕННИЦИ! Hug НОСЕТЕ СИ ИМЕТО СЪС ЗДРАВЕ, ЗАЩОТО ТО Е ИСТИНСКИ ДОКОСНАТО ОТ БОГА!  bouquet

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВСИЧКИ СЛУЖИТЕЛИ В АРМИЯТА!  bouquet

/и почерпете, че за сега само Ети е почерпила Crossing Arms, а Голяма уста гладен Joy/ Whistling

Ние отиваме на село, да ядем агне smile3533

# 69
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
пп. Пепи, незнаех, че в Търново има зоологическа градина newsm78 Blush
а децата ми уж половин болярчета я Laughing
ще подшушнеш ли къде се намира, за да заведем Мая другия път като е при баба и дядо

ИвИ, тя зоологическата градина е в Павликени  Laughing. Има и в Ловеч и мисля, че е доста по-добра, но тази е по-наблизо.

# 70
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ![/size]

# 71
  • Варна
Съвсем забравих,че и тати Креди празнува Embarassed Blush

Жоре,със здраве да си носиш името и много любов вкъщи

# 72
Благодаря ви за честитките и за нашето гергьовско агънце с лъвска кожаRolling EyesMr. Green
ИвИчка: Отивам да го коля, опс...да го нагушкам! Wink
Jorji: И твоят тати да е жив и здрав! Hug
Честито и на всички други, празнуващи днес! Heart Eyes
Много здраве, щастите и сбъднати мечти!  bouquet

Голяма устаJoy Ето почерпката:

Хайде, весел празник!
Отивам да си щипна малко агнешко...  chef

Последна редакция: нд, 06 май 2007, 17:39 от Nanny

# 73
  • Sofia
Честит имен ден на всички именници
Много здраве и щастие а всичко друго да могат да си го купят

Майра Защо малка лъжичка бе ние си ядем с бебешка но е големичка даже и водата така я пием с лъжица  ooooh! .А за РД не само че се чудя какво да правя ами и кръщенето ми е на дневен ред та съм в голяма главоблъсканица  newsm78  ooooh!  newsm78

За кухнята ще видим сега как ще е при нас може и да не и хареса.Вече си имаме претенции.Аз също обичам да готвя но вече усещам как ядем само едно и също и само заради това я записах но не пречи ако не понесе да я спрем  Naughty

Весел и лек празник на всички

# 74
честит имен ден на всички именници

да са живи и здрави и много щастливи

Общи условия

Активация на акаунт