Слънце вънка грее, малко ЮЛЧЕ прави първи крачки и се смее!

• 11 180
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
delux69 Hug
Пожелавам  в най-скоро време:
Вие: newsm07
А ние: luvbed
yanac: Четириногите бебоци са сладурски и Филип гледам им подражава и седи на "четири крака"/сигурно по-добре от тях горките/.
Да ви кажа, че и ние вчера регистрирахме първото си падане Confused от колелото. Хем знам, че не е много стабилно, но стана за секунди...изпуснах го! Плака малко, обаче няма рани...абе, каскадьор ще го правим! Thinking
mim_pl: Дай отзиви за кухнята! Да се надявам ли на добра храна? Thinking
Днес отложих консултацията, заваля, загърмя...няма да се юрна за едното мерене из дъжда. Crossing Arms
Айде, мяу! Crazy

Последна редакция: чт, 17 май 2007, 17:58 от Nanny

# 256
Delux,направо се насълзих като се сетих,че и аз загубих едно бебче в трети месец CryНо поне остава вярата,че винаги след дъжд идва слънце и скоро и пре вас ще се усмихне едно мъничко слънчице Hug
На мен ми дойдееее най-накрая и съм много щастлива,че вече не се понасях от тези бушуващи хормони в мен #Crazy
Алекс вече стъпва в дупките на манежа и се опитва да скача през него.Ей,голяма маймуна излезе това дете.Само гледа да се катери или ходи хванат за нещо.Кръст не ми остана. Sick
Вчера му правих грис с пресни боровинки и стана супер.Но най-интересно беше после акото-черно като катран Grinning

# 257
  • ES
Аау, Янак, страхотни са снимките на мъниците. Аз преди имах кокерче и много са ми мили тази порода. А майка им не се ли сърди, че си играхте с кутретата? Страхотна картинка, умилява да гледаш как си играе дете с кутре!

# 258
Май никой няма вече време за нет от разходки. Laughing Hug

yanac:кученцата са много сладки. Mr. Green

delux69 Hug Hug

Рени: Peace Аз не смея още да се похваля,ама и ние сме така от 3 нощи не сме се будили да ядем,чак не мога да повярвам. #CrazyТъкмо се чудих как ще го махам това нощно хранене,дано да се е отказала сама.

Педито ми ме посъветва като отбивам първо да премахна храненето преди сън,после сутрешното,ама на мен все ми се струва,че трябва да е обратно. newsm78  Към мамите,които са отбивали,как постъпихте? И още нещо да питам,сега взех АМ,да я захранвам и да и давам след като я отбия.Мога ли ,ако и слагам в пюретата и кашите от него и да речем и приготвям за 2 дни храна,да го съхранявам в хладилник или трябва да се консумира веднага?Пречи ли му на АМ,да си седи в гриса или кисела,например още 1 ден в хладилника?Дано да ме разбрахте,ама как обяснявам и аз. Blush
Вече ми се затвярат очите,отивам да лягам,че Зоя ме събуди днес в 7:30. Confused

# 259
  • През девет земи в десета
Здравейте мами и бебчета,днеска времето беше отврат,ама ние напук пак си бяхме цял ден навън! Mr. Green То между другото в наше село не е капнало капка дъжд и пак се наложи да поливаме градината Tired

Утре заминаваме до морето за 4-5 дни и този път няма да влача лаптопа с нас,ще почивам пълноценно Hug Мисля да се видим и с Нан попътно Wink Цвети си има 5-то зъбче и шестото е на път,съвсем случайно го видях,нямаше никакви признаци за зъбоникнене този път Wink
Май ще трябва и аз да започна да връзвам шапките,защото по сто пъти я хвърля на земята и вече не ми се разправя ooooh!
Ние пък вече си хапваме кус-кус и макарони със сиренце,оказа се,че много ги харесва,а тия дни мисля да си направя домашна извара и ще правя плодовото пюре и овесените ядки с нея,вместо с кисело мляко.
Консултацията този месец ще я пропусна,струва ми се напълно излишна и не ми се виси с часове пред кабинета за едно мерене! Mr. Green

Ася ,ще пусна и повече даже Peace

Арлина,ами при мене беше обратното със сина ми и според мене да премахнеш първо сутрешното кърмене е по-удачния вариант,а за АМ-то не знам,май е по-добре да не престоява в хладилника Peace

Yanac:Ама,много,много сте сладички Simple Smile

Засега толкова от мене,май забравих нещо,но в сряда пак съм на линия,дотогава сигурно ще си имаме нова темичка!

Последна редакция: пт, 18 май 2007, 00:44 от Pigi

# 260
  • София
yanac, снимките наистина са много сладки и Филипчо изглежда много доволен. Според мен е много хубаво бебоците да контактуват с животни още от сега. Яна много се кефи и на котките на село, и на кучетата по телевизията (ние много гледаме Animal Planet), и на албумчето със снимките на животни, което й правих. Идеята за това албумче я взех от една книга, в която пишеше, че първите книжки на детето трябва да са с реалистични картинки на животни. По тоя повод да ви разкажа истински случай: Детенцето на наши приятели пътува с влак и гледа през прозореца: "Мамо, мамо, виж таралеж!" - това за някаква овца  hahaha.

arllina, и според мен е по-правилно вечерното кърмене последно да отпадне. Но от друга страна зависи в колко ти се буди Зоя. Ако става в 6-7 часа не ми се струва подходящо да й правиш закуски разни. А вечер може да й дадеш АМ-то и тъкмо така ще спи, без да ти се буди нощем. Ти си прецени, а и можеш да смениш подхода в движение, ако видиш, че е по-подходящо обратното.
Доколкото знам, АМ трябва да се консумира до 1 час, след като е приготвено. По-добре да го добавяш преди ядене.

рени, браво на Галко, много ти завиждам за спането. Има една мама във форума с лична титла "Понаспала се", всеки път като я видя и си викам кога ли и аз ще се понаспя  Confused.

Пиги, пожелавам ти приятна почивка. Много поздрави на НАН  Grinning.
Когато имаш време, дай, моля те, рецепта за домашна извара.
Ние също май ще пропуснем консултацията, даже си мислех с една везна да се снабдя и да идем чак като станем на 1 годинка.
Ние днес подобрихме малко съотношението на пишкането в гащите към пишкането в гърнето - 4:4. Нали валеше яко, та излизахме за малко с кенгуруто. По едно време взе да писка нещо недоволно, а преди се кефеше. После видях, че е пишкала и реших, че може би вече започва да се притеснява да пишка в гащите. Май има светлина в тунела  hahaha.

Да ви питам, нещо взе да ми отказва зеленчуково пюре на обяд, май не огладнява много дотогава, обаче на вечеря пак й го предлагам и си го изяжда, че и каша хапва. Има ли някаква причина да настоявам да й го давам на обяд, а не на вечеря?

Вчера си взехме паста и четка на Ненедент, но забравихме да си измием зъбките. По колко паста слагате, който мие вече и как го приемат бебчетата ви?

Хайде  55, че се улях.

# 261
Делукс-имай вяра и недей толкова много да работиш. Аз също бях се отдала само на служебните задължения-работех от 7.30 до 23.00 часа - и в момента, в който се реших да имам второ детенце и стана от първият месец. Знай времето лекува. Разнообразявай се с приятели, заведения, кафенце..... поне при мен беше така. Но знай, че в момента, когато си гушнеш слънчицето, този период ще бъде на заден план. Болка винаги ще има, не бива да се лъжем, но след годинка - две когато те погледнат нежните очички и в душата ти ще преливат най-топли чувства. Heart Eyes С теб сме и ще се радвам да се включваш по-често. Пък и контакта с толкова много бебчета може и да помогне Wink

# 262
 wavey wavey wavey
Днес и ние ставаме големи. По случая да почерпим

Да вие сладко.Честито и на другите сладури днес
delux69 Hug Praynig Hug spoko hug
arllina бета ти е писала в рамките на един час след като е направено АМ може да се консумира,след това не е желателно.
Да ви питам, нещо взе да ми отказва зеленчуково пюре на обяд, май не огладнява много дотогава, обаче на вечеря пак й го предлагам и си го изяжда, че и каша хапва. Има ли някаква причина да настоявам да й го давам на обяд, а не на вечеря?
Според мен няма някакви правила кога какво трябва да се яде,щом на сладураната и харесва вечер значи така трябва да е .
Хайде лек и спорен ден ,аз отивам на профилактичен преглед от предприятието ,отлагах го ,но ме заплашиха ,че ще ме глобят ,а и шефа също.Чакам всеки момент да дойде девер ми да гледа децата (защото е отпуска).
Хайде доскоро  bouquet

# 263
Betta мен ако питаш няма причина да настояваш.Аз съм на принципа,ако иска добре,ако не или предлагам друго или най-често кърма.Не го мъча детенце.
А за спането-няма за какво да ми завиждаш-това се случва веднъж в седмицата.  Tired Така че също съм перманентно недоспала.

Арлина аз знам за АМ че се консумира най-много час след приготвяне.Незнам защо,но не бих рискувала  Naughty
А за отбиването-бебка ще си покаже.Галко например не заспива без гърдата.Освен в количката или в колата.
Аз не бих дала за вечеря на този етап нещо друго освен мляко,но ти си реши най-добре  Peace

Пиги приятна почивка.Къде ще ходите на море?
Някой ако идва към Бургас да свирка.

Честито на порастващите бебоци!

# 264
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ, ДА СА МНОГО ЗДРАВИ!
 Delux 69,  Praynig Praynig Praynig Дано в най-скоро време ни зарадваш с най-прекрасната новина!  ДНес май ще си седим вкъщи, времето е ужасно. Ще сложа ЕВа на балкона малко на въздух. Пиги, приятно изкарване на морето, дано времето е хубаво там.

# 265
  • София
Здравейте!Много лошо време днес  Wear Umbrella Да ви се похваля от днес сме на кухня с Дейв.Трябваше да сме от 1-ви следващия месец,но вчера пратих таткото да се пробва да вземе картата по рано,а те взели,че му я дали Simple Smile.Да видиме как ще се престави Дейвид с днешното меню.Той не е свикнал на готвено до сега,а само на купешки та незнам-може да се помръщи малко.Но ще трябва да свикне  Naughty. Кажете освен паролата и ника в snimka.bg MОЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯ  Praynig

# 266
Привет и от мен! И аз нещо напоследък не намирам време да попиша и да почета.

Делукс, често се сещам за теб и се надявам да си добре и слънцето скоро да огрее и вашия дом. Според мен е хубаво, че имаш занимание с работата и успяваш да се разсейваш. Ще видиш, всичко ще се нареди и ти скоро ще бъдеш една щастлива мама. Пожелавам ти много късмет и знай, че сме с теб!

При нас няма нищо особено. Пипи е голямо мрънкало, но пък като гледам много от вас какви нощи имат, аз май няма от какво толкова да се оплаквам. Вчера му поникна второ зъбче, много го измъчи и се радвам, че най-накрая изби. Иначе така и не разбрах дали изкара варицела или не! По едно време се обрина нещо, ама от топлото ли беше, от храна ли...Не приличаше много на варицела, но кой знае...Все още не е минал периода, в който може да се разболее, но предчувствам, че няма да има нищо ново. Та да знаете варицелата явно не е толкова заразна.

И тук времето е ужасно, цял ден ще гладя май.
Лек ден на всички!

# 267
  • Габрово
Здравейте мамчета и бебчета.
Малко да попиша докато Теди спи и днес не сме на масаж.
Арлина аз си съхранявам пюрето в хладилника и слагам АМ преди хранене, даже имам една форумска рецепта за нишесте и в нея АМ се добавя допълнително, понеже не се вари.
Ние сме в очакване на дъжда, който сигурно ще завали следообед, когато е  карнавала - естесвено, на нашия карнавал винаги вали  Mr. Green.
Аз вчера започнах диетата на Иси и познайте какво - мъжа ми се прибра вечерта с огромна торба ухаещи ягоди и естествено не издържах и диетата е от днес, но вече съм твърда Crossing Arms никакви такива. Отивам да си събера прането, че май заваля.
Приятен уикенд на всички  bouquet, ако мога ще ви кача снимки от габровския празник.

# 268
Здравейте

Много интереснен начин на писане ама така ако изкарам цял пост ще се свърша! Laughing

Честити месечинки! Party

Юлия заспа седнала !Отивам да я бутна и идвам!
     Голям смях Laughing седнала и спи главата между краката,извиках и свеки да я види,много и се е спяло явно!Хихихих сега си я преместих да с испи!

# 269
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте!

Честито на наборчетата днес – да са здравички!
Почерпката от нас:

Един ден ме нямаше и доста сте писали /на фона на предните дни/.

Delux69, от все сърце ви желая в най-скоро време да има прекрасни новини за нов живот  Praynig Praynig Praynig!
Сузи, Жорко е много сладък “катерач”  Laughing!
Рени, и аз като Nita все още нямам цикъл.
Arllina, според ман е най-добре АМ да се добави непосредствено преди консумацията на храната!
Betta, Вяра също яде най-вече вечер. Сутрин, след като е пиал мляко около 6-6:30 ч, почти не хапва от закуската към 9ч, а за обяд изяжда има-няма ½ бурканче 130 мл.

Чакаме включване от първото зъбче /отгоре/, през деня не киселее, обаче нощем се буди по n пъти да суче, а сякаш нарочно  именно миналата нощ се буди през час, преди да тръгна рано сутрина за София и цял ден бях като парцал вчера. На всичкото отгоре в София валя...

Приятна почивка на всички и много хубави емоции /особено на тези, които ще разпускат край морето/!

Последна редакция: пт, 18 май 2007, 20:32 от pepi111

Общи условия

Активация на акаунт