Скандално! ⚠️ ⚠️⚠️ Майка и син

• 5 078
  • 46
  •   1
Отговори
# 30
И коя част от този кодекс е нарушил?

# 31
1.1.3 Няма да подвеждаме обществото и ясно ще посочваме къде са използвани манипулирани текстове, документи, образи и звуци.

1.1.4 Ясно ще разграничаваме фактите от коментарите и предположенията.

1.1.5 В коментарите и анализите ще се стремим да представяме разнообразни мнения и гледни точки.

2.1.1 Ще събираме информация с честни и законни средства.

2.3.2  Ще избягваме публикуването на снимки и записи, направени извън обществените места, ако засегнатите лица не са съгласни.

2.3.3 Няма да засилваме мъката на хората, попаднали в беда или пострадали от престъпление, и ще съобщаваме такива информации със съчувствие и сдържаност.

2.4  Деца

2.4.2 Няма да се възползваме от тяхната неопитност и доверчивост.

2.4.3 Няма да публикуваме информация или снимки за личния живот на деца, освен ако не е от значителен обществен интерес.

2.4.4 Няма да разкриваме самоличността на деца, попаднали в беда или засегнати от престъпления, когато това може да им навреди.

2.4.5 Ще избягваме да интервюираме деца без съгласие на възрастни, отговарящи за тях.

2.6.3 Ще проявяваме предпазливост при разкриването на самоличността на жертви на престъпления и свидетели на престъпления, особено в случаите на сексуално насилие, освен ако самите жертви не се съгласят да бъдат идентифицирани.

Конкретно в това видео аз виждам нарушения по всички изброени по-горе точки. Ако се хвана за друг негов материал, може и да са повече.

# 32
Аха, тоест казуса  според теб хич не засяга обществото и той е в нарушение.

# 33
Казуса засяга семейните свади и извращения на някакви маргинали, които са си направили дете и не могат да го поделят. Нищо не оправдава публикуването на снимките и интервюто, в което се употребява думата пи*ка. Повече пречи, отколкото помага на когото и да било. Ако съм ѝ адвокат на тази, ще го разкатая мъжа ѝ само по тоя параграф. Но не съм и ще спра дотук. Добрите журналисти не работят така.  Повече видя ли Цанов, няма да отворя. Пък на който му се гледат тези "красоти", да си го следи.

# 34
Казуса засяга семейните свади и извращения на някакви маргинали, които са си направили дете и не могат да го поделят. Нищо не оправдава публикуването на снимките и интервюто, в което се употребява думата пи*ка. Повече пречи, отколкото помага на когото и да било. Ако съм ѝ адвокат на тази, ще го разкатая мъжа ѝ само по тоя параграф. Но не съм и ще спра дотук. Добрите журналисти не работят така.  Повече видя ли Цанов, няма да отворя. Пък на който му се гледат тези "красоти", да си го следи.

Дали са маргинали, цигани, араби, някакви там няма значение.
Не ми се сториха цигани, но селяни определено.
Донякъде си права, донякъде не си. Обществото обаче трябва да знае какво се случва.
И може би трябва да се види за да стане нетолерантно към тия "красоти" както ги наричаш.
Много от нещата са цензурирани.
Той в Пейтриън си дава нецензурираните неща. До там нямам достъп вече. Преди време имах заради определени видеа, но не планирах да го храня.
Но от една страна обществото трябва да види какво се върши с децата.
От друга страна аз лично като част от обществото, нямам особено желание да гледам. Но смятам, че трябва не само гласност на тия неща, но и да се натисне държавата да поработи мъничко по тия случаи.
Защото докога се питам журналистите ще вършат работата на полицията?
Плюс и съм човек преживял в детството си насилие физическо и сексуално.
Та не знам, тия неща трябва на прокуратурата да се дадат и да се задействат. Колко действат, не знам.
Бащата също не ми се струва цвете.
Цанов има клип нецензуриран за мъчителите от Перник. Имам го. Имам му много неща от Пейтриън, свалени от торент /дългите клипове, но примерно баш това за животните нямам нужда да гледам. Страх ме е да отворя.
Може би в случая е нужно съгласието на бащата и затова да може да ги излъчва тия неща.
Но дали излъчването пред цяла България ще пречи на разследването?
И това дете след време как ще се чувства ако си види видеата нецензурирани.
Но Цанов не е глупав. Знае какво да излъчва и как да се пази.
Всъщност правилно ли те разбирам? Ти искаш да не се дава абсолютно никакав информация и подробности за насилието над това дете.
Или което и да е било друго.
Тоест въобще да не се съобщава нищичко.
Така обществото ще си мисли, че такива неща не се случват.
Но се случват. И замитането не помага.

# 35
Не мога да разбера Инк, какъв точно Ви е проблема с неговите материали 🤔
Също не разбирам с кое точно пречи?
Той създава материала, за да даде гласност. И защото единият от "родителите" го търси затова..
Защото и със "Съдебен спор" не му се е получило.. Но това е друга тема. Аз например сега разбрах за случая, не преди 3 г, когато бащата е търсил Игнатов примерно..

И темата НЕ Е за материалите на Цанов. Темата е насочена към конкретния клип на Цанов. Аз го харесвам като журналист, а и явно не само аз. Доста хора го следват. Отделно участва и в каузи, които помагат на страшно много хора.
Такива Човеци като него, аз не мога, и не искам да упреквам!

# 36
Цанов си е малко като Карбовски. Хубавото е, че е малко. Харесва му да опитва да шокира и тн.
Аз лично не знам дали съм се бъгнала, но някак все по-малко ме шокира каквото и да било. Конкретно в този случай и не вярвам на бащата, така че може и това да е причината.
Но, когато става въпрос за деца, е добре да са по-избирателни какво и колко показват журналистите, дори когато са сигурни в материалите си. Все пак децата ще отидат и в училище и родителите им лесно биха могли да бъдат разпознати и всичко пак да рефлектира върху самите деца. Разбирам, че в някои случаи показността е не само за шок и печалба на гърба на страдащите, но и за да се подбуди гняв сред обществото и това са принуди институциите да се задействат. Така че има и логика да се показва и разказва детайлно.

# 37
https://www.youtube.com/watch?v=ed8gByXOOEU

Продължението.
Простотията продължава.
Майката в студиото.

# 38
Ужасна. Ужааасна!!
Това нещо, не трябва да се нарича майка!

Значи според нея те са се наговорили толкова хора против нея, да ѝ отнемат правата над детето видиш ли, щото бащата имал медийни връзки. WTF?
Пък тя нямала връзки.. Нищо, че спи с шефа на полицията в Козлодуй 🙄
И адвокатката ѝ е пълна пародия.
Жоро Игнатов бил респектирал съда на 2 инстанции  🤣🤣
Брееейй, ще знам за в бъдеще, ако ми трябва адвокат, да си наема него 😎

# 39
Аз съм изумена от наглостта.
Толкова доказателства и видеа и тя пак отрича.
Едно си баба знае - детето било манипулирано, това не било еротика.
Не ми се мисли на дългия клип какво показват и тя пак отрича.
Че то вещи лица  се изказаха с мнение.

# 40
Ааа не е нагла бе, как!?
Тя се снимала да праща на бащатаа.. Как го била кърмила детето...Това не било еротика. И това, че в някакъв момент си е направила снимка, как детето ѝ е с глава към мястото от където е излязло 😏, пак не е каквото си мислят всички. Просто в такъв момент е снималааа! Аааа как може да не разбираме, че е жертва. Горката пача 🤬

# 41
  • София
Вижте сега…

Мечтая си тази да влезе в сливенския затвор! Животът ще й скъсят, толкова ще е приятно и хубаво.

Страдам много за детето и се надявам! да е от тези с късмета, които избират бялата страна, а не черната когато пораснат.

За другото нямам коментар и няма да гледам нищо, нямам сили

# 42
Знаете ли дали детето е в безопасност вече? Не мога да гледам това видео, попадат ми откъси. Просто искам да знам, че детето е ок сега.

# 43
Май е при баща си, на него са правата. Доколко е добре това, не знам, обаче, за мен и при него има нещо не съвсем както трябва.

# 44
  • София
Съдът е дал 100 процента правата на бащата, което доколкото разбрах е станало сега през месец май.
Бащата ми се вижда не много адекватен, но сравнен с майката е…

Делото е 92 страници и е имало, и има още скандални факти. Жоро Игнатов сподели пост във фейсбук.
Дано сега нещата с детето се подобрят, но дали ще му окажат адекватна помощ …

Искам “майката” да отиде на полиграф при Тодор Тодоров. Да й разкаже играта той, ако може и адвокатката да е с нея.

Общи условия

Активация на акаунт