Скандално! ⚠️ ⚠️⚠️ Майка и син

• 6 302
  • 65
  •   1
Отговори
# 60
Не знам, не знам...Аз вече започнах да се обърквам къде е истината. Горкото дете, то страда най-много в случая..
Ще чакаме явно бащата да приеме поканата при тях.

# 61
  • Bayern
Не вярвам на родителите и двамата не са читави Rage ... Реакцията на детето обаче, когато разбра, че трябва да отиде при майка си ме втрещи Broken HeartBroken HeartBroken Heart

# 62
Леле, цял час. Ще го гледам днес.
Цанов дали ще отговори на това си мисля или твърдо ще си седи зад бащата.

# 63
Че и тук замесен Тодор Тодоров.
Цанов ако не беше избързал да направи сензацията, сега нямаше да се чудим, ще реагира ли, няма ли. Изобщо супер гнуслярска история.

# 64
Изгледах. Тоест изслушах предимно.
Не знам какво да кажа. И аз съм объркана вече. Станчо ще го видим сега ще реагира ли. Много интересни неща за които не знаехме.
Реакцията на детето ли? Коя реакция, забравила съм?
Честно казано не винаги това има значение.
Ще разкажа нещо лично.
Скрит текст:
Баба ми /свеки на майка ми/ отвлече брат ми. Тя си беше зла жена. Като бяха женени се бъркаше, като се разведоха, защо пък се разведоха, сега кой ще тормози.
Е, почна мен да тормози, защото съм кръстена на другата баба. Брат ми е кръстен на нейния мъж и беше любимото внуче.
Та така, отвлече го тя. Май във втори клас беше.
Вместо да го върнат, пробно съдът реши за година да живее там. Реално не беше гледан от баща ни, а от бабата.
Та като се върна се върна с много наднормени килограми, беше тъпкан. От отличник се превърнал в двойкаждия.
Но и беше обработван психически. Беше убеждаван, че майка ми не му е майка , а е зла жена, не го е родила, реално бабата го била родила и му е истинската майка. И ела да видиш драми като се прибра. Ни в клин ни в ръкав си каза на майка ми с крясъци как тя е зла жена, не го е раждала, баба му е истинската майка и си иска при нея.
Та реакциите не са това което са. Като совите Wink

# 65
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ако бяхме нормална държава, би трябвало детето да бъде изведено от този психодиспансер, и да не се дава на тези "родители".

Общи условия

Активация на акаунт