Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 34

• 34 847
  • 459
  •   2
Отговори
# 375
Аз гладя рядко и само при необходимост. 😆 Та не ми се влагат пари в скъпи ютии. Моята беше хубава, доста години я ползвах.

# 376
А, да. Всеки си решава. Просто казвам, че има и такова “животно”.

# 377
С каква цел и какво точно им правите на диваните, като ги пръскате с това?
За освежаване, има уж и хигиенизиращи свойства. Аз така или иначе, или минавам с парочистачка, или си пера мебелите с перящата прахосмукачка от време на време, пък после пръскам малко със спрея.
В описанието пише, че има дезинфекциращи съставки, явно са доста силни, че да убият разсада.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/p/d/1646858/denkmit-higienen-pre … -za-tekstil-3-v-1

# 378
Мда, пише го, но се зачудих, само пръскате ли или минавате и с ютията диваните?
Иначе за дрехите и аз за това го използвам предимно.

# 379
  • София
Здравейте!Имате ли мнение за магнезий в ДМ?

# 380
Да. Магнезиев цитрат и от този с калий съм купувала и съм много доволна. Имам и от голямата опаковка на таблетки, но не съм го започнала още. Сега цитрат пия, този с калий го нямаше последния път.

Довечера има лайф! Да напомня. Hug

# 381
Не, не минавам с ютия дивана, няма нужда.

# 382
  • Пловдив
О и аз се замислям за този спрей.  Обичам да гладя, но понякога дрехите особено тези по-тънките имат нужда леко само да си прегладят. Сигурно това ще свърши идеална работа. Ще го пробвам на всяка цена. Благодаря  ви момичета за споделеното!

# 383
  • София
Използвала съм такъв спрей на Ленор, но не съм видяла голям ефект😀Не обичам да гладя много, но преди няколко месеца реших да си купя парогенератор, е родих се ☺Толкова лесно и бързо гладене, че вече гладя с удоволствие.

# 384
  • София
Аз с такъв спрей или по-скоро с пепарат за освежаване на текстил (не знам дали е същия) си напръсках хастара на кожените якета. Миришеше на застояло. Много се освежиха.

# 385
Появиха се днес разни купони, ама не тези дето ми трябват. Confused
Имам Loreal, Philips, Finish, Garnier Fructis и dm Dein Bestes. Еднакви ли са за всички или пращат индивидуални по някакъв критерий?

# 386
Такива са, ама са до днес. Твоите до кога са валидни?

# 387
Ей, вярно че са само до днес! Даже не бях погледнала, то не че ще ги ползвам, ама нещо много кратък срок май са им дали.

Между другото за този стик против мазоли дето писах, май си го купуват хората и на високата цена, че днес от любопитство погледнах в близкия дм и имаше само една бройка.Flushed Или пък на база оборота само толкова са преценили да заредят... JoyJoyJoy

# 388
Не им е кратък срока. Тези талони ги има от 2 седмици. Просто по някаква причина на теб чак сега ти се появяват в приложението.

# 389
Още едно страхотно откритие. Парфюмен мист за коса и тяло. Имитира почти 100%  SOL DE JANEIRO Brazilian Crush Cheirosa 62 Perfume Mist. Аз нямах представа, като си го купих. Много ми хареса аромата. Хора около мен ми казаха, че това е оригиналния мист.

Ето ги двете.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/p/d/3142984/nature-of-agiva-parf … -i-tyalo-shine-me

https://douglas.bg/sol-de-janeiro-brazilian-crush-cheirosa-conf-74001

Общи условия

Активация на акаунт