Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 34

• 55 268
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Взех си -50% сух шампоан Балеа и кутийка вазелин Simple Smile Нямаше особен избор, де..

# 661
Най-евтиното веро, което го продават в пластмасови туби с дръжка по няколко литра, става за балончета и не оставя такива петна по дрехите като готовата течност.

Бях пробвала с някакво веро (не това) и не станаха. Поне с пистолетите с батерии. За това взимам готова течност.

В една друга тема четох, че Вениш спрей за цветни тъкани се справял точно с петната от сапунени балони. Аз имам спрея някъде по вкъщи, но не съм пробвала, че най-омазаните дрехи и без това ѝ умаляха скорострелно, та ги прежалих. Едните съсипани панталонки бяха чисто нови, сърцето ме заболя. 😀

Ще го потърся и пробвам. То е ясно, че другата година няма да й стават. Също не й взимам скъпи дрехи, но просто искам да си ги прибера запазени за друго детенце или евентуално второ. Просто стоят много грозно и ме дразни.

# 662
Да, по-скъпото веро (Феъри, Ехо с балсам и пр.) не става, но евтиното става.

# 663
Доволни ли сте от памперсите на марката babylove?

# 664
Аз не, но ги бях пробвала още в началото (моето сега е на 2 г). Пропускаха ми и сякаш събираха по-малко урина от Памперс. Ако се сменя на често, стават, но ако детето спи цяла нощ и съответно не го сменяте, няма да издържат без инциденти.

# 665
Аз съм доволна.  От двойката ги купувам. Вечер слагах памперс-гащи на марката, понеже детето много се въртеше. Ползвах ги с второто дете, с първото нямахме ДМ магазин в близост и купувах други.
Скоро малкият стана на 3, но като ходим на почивка му слагам за всеки случай гащички петица да не се изпусне случайно, че пият много течности лятно време.

# 666
  • Русе
Отначало бях доволна, но размер  4 на памперсите на ДМ не ми допаднаха,някак по-ниско качество ми се сториха. Вече на 5+ ги преоткрих отново.

# 667
Оказва се, че имам купон за -5%, който изтича днес. Няма да мога да използвам.
 Ако имате нужда, пишете на лично.

# 668
Вениш за упорити петна прилагам като кисна дрехите продължително в него с вода.

# 669
С обезмаслител пръскам петна, по възможност да постоят известно време така дрехите, преди пране. Не ги накисвам.

# 670
То за упорити петна има решение, но точно за петната от сапунени балони е друго.

# 671
Взех си -50% сух шампоан Балеа и кутийка вазелин Simple Smile Нямаше особен избор, де..

На Алверде и сапунът с лавандула беше с 50% намален и го хвана и купонът. Аз взех последна бройка

# 672
На Бейбилав памперсите не знам съвпадение ли беше, но единственият път, когато ползвахме, дъщеря се обрина със ситни червени пъпчици по слабините и дупето, май на втория памперс и не посмях даже да довърша пакета.  Иначе изглеждаха прилични като качество.

# 673
Има ли доволни от продукт на Балеа за сваляне на грим - в кутийка като крем е, вероятно съдържанието е нещо като балсам? Кутийката е зелена, май пише и Мочи (дъщеря ми показа набързо и каза, че искала, но аз се чудя става ли изобщо този продукт). Някой сеща ли се?

Последна редакция: пт, 21 авг 2026, 19:22 от dolce miele

# 674
И при моето дете пропускат памперсите на Babylove, както и на Molfix. С Памперс и Пуфис нямаме проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт