Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 34

• 30 241
  • 347
  •   4
Отговори
# 300
И аз не съм възхитена от Ариел.
Вземам Персил от ДМ, 40 пранета. Хубав е и мирише добре.
С отстъпка за рожден ден цената става още по-добра.

# 301
  • При децата ми
Здравейте! Обърнете внимание, че купонът за спиралата е само за онлайн поръчки. Вчера отивам на каса, момичето ми я маркира, но отстъпка няма. Гледахме къде е проблема и накрая се оказа, че не важи в магазин.

Поръчах спиралата  и си я взех от магазин .Не съм я пробвала още.

Никога не съм поръчвала до магазин. Плащате ли доставка?

# 302
С вземане от магазин е безплатно, независимо от сумата.

# 303
С вземане от магазин е безплатно, независимо от сумата.

Плюс, че може да си я вземеш поръчката в рамките на 7 дни.
Единственото условие е артикулите да ги има налични в конкретния магазин.

# 304
Нямаше ли риск с декоративната козметика? Чела съм оплаквания как слагат тествани/омазани продукти.

Докато чакам да заредят новите неща на Есенс, си поръчах седем техни спрея от Нотино. Няма оправия Rolling Eyes

# 305
  • София
Нямаше ли риск с декоративната козметика? Чела съм оплаквания как слагат тествани/омазани продукти.

Докато чакам да заредят новите неща на Есенс, си поръчах седем техни спрея от Нотино. Няма оправия Rolling Eyes

Винаги може да си провериш артикулите в магазина.

# 306
Аз взимам други неща с експресно получаване. Ако са гримове, предпочитам на място да видя какво взимам.

# 307
Моя грешка. Оказа се, че може експресна доставка за спралата на Лореал.

Току що я поръчах.

Извинявам се, ако съм заблудила някого, чак накрая ми даде реалната цена.

Последна редакция: вт, 14 юли 2026, 13:59 от NellyN

# 308
Благодаря за отзивите. На мен Персил ми съсипа едни скъпи дрехи и от 10+ години не съм купувала. В момента съм със споменатия Ариел + Ариел перли и съм доволна. Харесвам аромата им. Не ми мирише на мръсно. Предполагам че е иднивидуално. Ако се престраша ще пробвам и Персил след време, когато приключа с наличното количество от Ариела.

# 309
  • София
На мен Ариел прахообразен за цветно много ми харесва. Изпира перфектно и ухае чудесно. След програмата за пране пускам едно допълнително изплакване всеки път. Купувам праха от дм в Германия обаче. Не е същият като в нашите дм магазини.

# 310
И моят Ариел е прахообразен за цветно внос от Германия. Мога да потвърдя че няма нищо общо с този продаван тук в ДМ.
Ама нищо общо!
Едвам го изхарчих ДМския. Отне ми 2 години и то с него прах някакви гадни неща. Свърши едва преди месец. Сега съм само с германския и пере чудесно. 👌

# 311
Кои поръча? И кои нови неща чакаш да заредят на Есенс, нещо конкретно ли?🙂

# 312
Да, нови летни спрейчета са пуснали. Взех с диня, с манго и с ананас, и още три, които са по-стари, но не съм ги виждала във физическите магазини. В DM новите не са заредени, поне не бяха оня ден.

Тези са:

# 313
Здравейте, от слънцезащитата на ДМ кое бихте ми препоръчали? Или на Сиен е по-добре? Като гледам цените на другите марки, те повече от банските на двете ни с дъщеря ми струват.

Има ли някакви талони за слънцезащитна, за измивни пяни (напр. корейските), за серията им Plex care, за боите за коси на Лореал или общо за Лореал?

# 314
То слънцезащитата ти е по-важна от банския.
Талони има, каквото ти е заредено в момента. Понякога пускат на Лореал, да. Плекс серията на Балеа минава с талон за ДМ марки, ако евентуално имате такъв от лоялната програма. Това са опциите.

Общи условия

Активация на акаунт