Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 34

• 28 470
  • 335
  •   2
Отговори
# 330
За онлайн поръчка няма как. На риск е. Просто тука хората имат навика да си предлагат талони, които всички ги имаме в приложението и никой не ги е търсил.
Аз хиляди пъти съм молила да се предлагат талони, ако някой изрично поиска такъв. Другото е спам за темата.

# 331
Не виждам проблем в това някой да предлага талон.🙂 Аз в момента нямам инсталирано приложение, а миналия месец се възползвах от талона на мила съфорумка. Сигурна съм, че има и други без приложение и аз лично невинаги следя какви точно талони има в момента.

# 332
Обикновено ги коментираме като излезнат и ако някой поиска, ще му се даде. Но ако всеки започне да споделя какви талони има, ще стане много досадно за четене в темата, защото 99% от пишещите тук ползваме приложението и имаме на поне 80% еднакви талони.
Евентуално, ако се дава талон от РД или лоялната програма, може да се сподели, защото те се дават по различно време и условия.

# 333
Не виждам проблем някой да предложи/да сподели, че има свободен купон - не е задължително да слага скрийншоти все пак. Помня, че за някои пптребители беше проблем и да се обсъжда дм лайфа - аз и с това съм ок.🙂

# 334
Разбира се, че не е проблем, ако само един предложи, но после се почва изреждането всеки какви талони предлага и става досадно за четене.

# 335
Точно за това тук-там пропускам и не чета, както в тази, така и в други теми за конкретни магазини.

Общи условия

Активация на акаунт