Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 34

• 38 773
  • 503
  •   3
Отговори
# 495
Отскоро ми изчезват артикули от количката. Преди това стояха с месеци, ползвам си я като списък за пазаруване.
Едни филтри за каната съм сложила, веднъж изчезнаха, помислих, че няма наличност в нашия магазин. Имаше, сложих ги пак. И сега пак са изтрити?
При вас така ли е?

# 496
Аз не държа неща в количката. За това имам списък с любими. От там не съм забелязала да ми изчезват.

# 497
Аз редовно държа неща в количката, защото изчаквам точно кой ден ще сме в близост до магазина, за да я пусна и да си я взема. Нищо не съм забелязала да ми изчезва от там.

# 498
Слагам неща в количката, само да проверя дали съответния талон важи за тях. Ползвам си списъка с любими, доста по-лесно ми е и няма да забравя нещо, което съм набелязала. Понякога поглеждам и в "моите покупки", какво съм взимала преди, ако ми е харесало да си го добавя отново към поръчката/покупката.

# 499
Слагам неща в количката, само да проверя дали съответния талон важи за тях. Ползвам си списъка с любими, доста по-лесно ми е и няма да забравя нещо, което съм набелязала. Понякога поглеждам и в "моите покупки", какво съм взимала преди, ако ми е харесало да си го добавя отново към поръчката/покупката.
И аз така си проверявам отстъпките с талоните и ползвам количката само като списък за пазаруване, да не забравя какво съм си набелязала. Но не поръчвам онлайн, а си ходя до магазина.
Ако наистина са почнали да ги трият от количката, може да е ако евентуално така в системата им стои като някакъв вид "stand by" поръчка, тоест ги държи в готовност че може да поръчаш, за друга причина не се сещам.

# 500
Здравейте. Бихте ли предложили слънце и термозащита за коса от DM. Поръчка не е опция, трябва да реагирам на момента.

# 501
Дали сте ги виждали в магазините, които ходите?

В трети магазин вече не виждам от тях и се чудя дали ги зареждат изобщо? Макар че дезодоранти и стикове има, а рол-они няма и в приложението липсват.

Последна редакция: чт, 30 юли 2026, 18:23 от Morkovelka99

# 502
По-скоро ми се струва че при някои обновяванея на приложението не остава запазена количката а се нулира. Понякога са ми стояли по много време там неща, друг път бързо изчезват, не го мисля особено.
Мярках май опция за списък за пазаруване в приложението, но не съм се заглеждала подробно къде беше и как работи.

# 503
Здравейте. Бихте ли предложили слънце и термозащита за коса от DM. Поръчка не е опция, трябва да реагирам на момента.
Термозащита, която харесвам, и ползвах непрекъснато преди в продължение на 2+ години:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/p/d/2122580/got2b-termozashtiten … sa-guardian-angel

Общи условия

Активация на акаунт