Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 34

• 53 295
  • 714
  •   3
Отговори
# 450
В моя случай с госпожичката, от която се оплаках на имейла - беше отворила тик ток (съмнявам се на служебен телефон ако имат служебна карта на него, да си цъкат междувременно клипчета и да гледа къщата на инфлуенсърите).
А и то се вижда колкото и да го крие, кю ар кода на белия фон няма какво да е друго освен клиентска карта.

Свекървата работи в Кауфланд. Там им е изрично забранено на каса да ползват телефон, камо ли да маркират карти ако клиента няма в него. Пита се следващия на опашката дали ще услужи с карта, но изрично им е забранено да предлагат личната си карта. Има звукозапис на касата освен видеото и ги слушат какво говорят.

За каси на самообслужване и аз се надявам. Като ходим на пазар в Сърбия - там има кутии за получаване на поръчки от доста отдавна, също и самообслужващи каси. От лайфа купоните им са по-интересни. Аз понякога сменям държавата и пускам техния лайф преди да пътуваме за пазар.

# 451
  • на дъното
Само да обясни на всички, които си мислят ,че служителите си маркират личните приложение на ДМ това не е вярно.
От позната работеща там е инфото😉
Служителите са със лични така наречени Хендита и когато не са на каса а някъде из магазина каста е заключена.За да обслужат клиент трябва да я отключат с код,като се чекират.Друг е въпросът ако някой на всички клиент си използва личния телефон,но ги следят до колкото знам.

# 452
И на мен не ми се е случвало някой да си изпозлва картата от персонала, аз винаги държа да маркирам своята, ако някой първо е чекнал своята, вероятно го махат или само се анулира.

“Присъединете се към нас всеки петък, събота и неделя в периода: 

03.07.2026. – 05.07.26
10.07. 2026 – 12.07.26
17.07. 2026 – 19.07.26
24.07. 2026 – 26.07.26
Час: 7:30 - 8:30 ч. (продължителност 1 час)

Локации: 

Варна: плаж „Рапонги“ (2-ра буна, до ресторант “Elan”)
Бургас: на плажната ивица в близост до “Beach bar Caribe”  ”

Йогата минала, аз сега го виждам това чак. Fearful

# 453
Само да обясни на всички, които си мислят ,че служителите си маркират личните приложение на ДМ това не е вярно.
Служителите са със лични така наречени Хендита и когато не са на каса а някъде из магазина каста е заключена.За да обслужат клиент трябва да я отключат с код,като се чекират.Друг е въпросът ако някой на всички клиент си използва личния телефон,но ги следят до колкото знам.
Както казах, не обвинявам никого преди да съм сигурна. Също познавам бивши колежки от там😉
Вярвам и на очите си и на неотчетената сметка в моя дм апп. Simple Smile

# 454
  • пустинята Гоби
Всичко може да се случи, но така както беше представено в началото, излезе че това е масова практика, а явно не е.

# 455
  • Deutschland
Nidda, аз също съм била няколко пъти в този на Менделеев, но нямам опит с карта, защото не я превключвам на България, понеже не знам паролата ми, съответно и не сканирам. Иначе най-често ходя в този на бул "Васил Левски" 105, Виа север се води търговския център.

# 456
Много скъпа Рексоната в ДМ? Thinking
В Кауфланд е 2.55 на редовна цена, нималата сдедмица е била 2.29 с 10% намаление.
А в ДМ 3.45 на редовна?!
Добре е да се сравняват цените, че не винаги е изгодно, дори с талон.

# 457
Така е, има някои продукти, които наистина не са на най-изгодна редовна цена в ДМ. Винаги сравнявам цените.

# 458
  • Бургас
До сега не ми се случвало да се маркира карта от касиерката. Винаги ме питат за приложението и дали имам активиран ваучер.
Но за Кауфланд няколко пъти, миналата година ми се случи да си маркират техни карти, за продукти, които пазаря и са с карта, докато аз си търся моята или не мога да я цъкна в момента. Но не съм го правила на проблем, че нямам време да се занимавам. И без това много рядко вече пазаря от там.
Но скоро трябва да ходя до ДМ, че рол-оните ми са на привършване, шампоаните, праха за пране...

# 459
  • София
Както казах, не обвинявам никого преди да съм сигурна. Също познавам бивши колежки от там😉
Вярвам и на очите си и на неотчетената сметка в моя дм апп. Simple Smile

Потвърждавам, това е QR кода от хендито с което се отключва касата, правят се сторнота и т.н.
На вид изглежда като QR кода от приложението.

# 460
Опитах да търся в темата, но неуспешно. Мисля, че скоро коментирахте за имитация н а Sol de janeiro. Може ли да ми припомните ? Дано е било в тази тема...

# 461
Ако не се лъжа, видях този спрей (имаше и още няколко вида) на промоция до касите в Лидъл. Обърнах внимание, защото беше споменат в тази тема - жълто-оранжевата опаковка.
П. П. В последната публикация на страница 26 има линкове.🙂

# 462
Благодаря, dolce, ще се огледам и в Лидл като отида. В близкия ми ДМ няма наличен този от коментара, ще потърся къде ги има

# 463
Жълтата серия на Flor de mayo също е с аромата на жълтия Sol de Janeiro: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/p/d/3140156/flor-de-mayo-parfyum … o-za-tyalo-creamy Има парфюмно олио, спрей за тяло, крем и ексфолиант.  Тази линия на treaclemoon: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/p/d/2706940/treaclemoon-sprey-za … ny-brazilian-love е със същия аромат, има спрей, душ гел и лосион. Имаше и балейска лимитирана колекция преди време, но за съжаление я спряха. Лосионът за тяло ми беше много любим.

# 464
  • русе
Като трайност как са спрея и лосионите на Flor de mayo?

Общи условия

Активация на акаунт