Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 34

• 55 071
  • 737
  •   2
Отговори
# 705
Благодаря за мненията за дезодорантите!🙂
Корона Лола, какво имаш под "за да падне излишното" и "да не цапа"? Да не би този вид да е с талк?

# 706
Благодаря за мненията за дезодорантите!🙂
Корона Лола, какво имаш под "за да падне излишното" и "да не цапа"? Да не би този вид да е с талк?

Ами да, с нещо бяло е. Не е като прах, а като ситни кремообразни капчици бяло, трудно се локализира само под мишниците да се пръска. При разтриване става като крем, но където не е рсзтрито, изсъхват капчиците и се ронят. Цапане имам предвид, при мен се получава и от стикове на Дава, Рексона и прочие, как самата част на сутиена (ластикът), която се допира до мишниците, побелява. Маха се при прането после.

Последна редакция: нд, 23 авг 2026, 11:46 от Корова Лола

# 707
Моят е този и не оставя нищо бяло.

Не ползвам всеки ден него, сменям с рол-он без алуминий

Ползвала съм и други на Балеа. Тези са ми фаворити.

# 708
Момичета,в края на сезона пускат ли намаление на артикулите против комари и кърлежи?

# 709
Не съм забелязала никоя година да го има, освен ако не е политика на конкретен филиал. В нашите в Ст.Загора не съм виждала.

# 710
Момичета,в края на сезона пускат ли намаление на артикулите против комари и кърлежи?

Някъде имаше намаление на Аутан, но в ДМ ли беше, в Кауфланд ли....

# 711
Аз съм забелязала, че като цяло магазините (не конкретно ДМ) намаляват артикулите против комари и кърлежи най-вече през юни и юли и към края на сезона (след средата на август примерно) е трудно да се намерят с намаление.
Благодаря отново за мненията за дезодорантите!🙂

Последна редакция: нд, 23 авг 2026, 13:27 от dolce miele

# 712

И аз ползвам този спрей от известно време и съм много доволна. Даже като откриха наскоро новия магазин до нас си накупих още няколко с купона за отстъпка.

# 713

И аз ползвам този спрей от известно време и съм много доволна. Даже като откриха наскоро новия магазин до нас си накупих още няколко с купона за отстъпка.

И аз да го похваля точно този Grinning

# 714
Определено за цената и количеството си е супер! Heart Eyes

Препоръчайте продукт с който стават хубави къдрици, смисъл ще си къдря косата с маша, но нищо не държи на моята, всичките продукти с топлинна защита които имам са за заглаждане, аз търся обратното.

# 715
Като видях талона на Алверде, потърсих една пяна за лице с лайм и зелена ябълка в приложението и не я намерих. Да не е спряна?
И аз я харесвам и ползвам. Потърсих , но не я намирам също. Жалко ако са я спрели. Сега има някакви с лайка само
Спряна е от доста време, но и тази с лайката е хубава.

# 716
Мацки, кой крем дезодорант препоръчвате? Иска ми се да ги пробвам, но не запомних кой вид точно беше хвален. За тези става дума:

Има и един с малинки.

# 717
На Балеа. Нищо на Алверде не харесвам. Имам показания на Балеа, но розов

# 718
На Балеа с малинки е супер.

# 719
На Балеа. Нищо на Алверде не харесвам. Имам показания на Балеа, но розов
Много съм доволна от този на Балеа,но с малините.Синият,който сте показали,му отстъпва драстично по действие.

Общи условия

Активация на акаунт