Ергенът 🌹 сезон 5, тема #13: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 46 657
  • 772
  •   1
Отговори
# 735
Да разбирам ли, че три поредни дни ще излъчват само 24 часовите срещи... голяма скука ще е точно като миналата година. Мислех, че няма да ни го причинят отново,  толкова ли не могат да измислят нещо различно..🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

# 736
Не трябва ли да е: вторник - 24 часовите срещи, сряда - последни тюхкания + финал в Шри Ланка, четвъртък - финал в София / след сезона? Някак си така си го представях като разбрах, че ще има епизод, сниман в София.

# 737
Тази седмица не съм гледала нито един епизод. Само ви чета.

Чики ще продава тениски и шапки, това е новата му бизнес идея.

# 738
  • София
Чики сега ще вземе да си повярва, че е голяма работа и неотразим разбивач на женски сърца. Simple Smile

# 739
Чики сега ще вземе да си повярва, че е голяма работа и неотразим разбивач на женски сърца. Simple Smile
Чини ми се, че не е спирал да си вярва, че е мръсен топ! Laughing

# 740
Не се подигравайте на Чики. Ще вземе да се разсърди и да спре да качва рийлчета от тоалетната. 😁

# 741
А, дано, ама надали… много ми е отвратителен.
Като се сетя, че в началото по визитка изглеждаше симпатичен, но после в предаването си показа лицето…

# 742
Извинявайте Grin

# 743
Няма шанс да спре да качва! Много е активен в Ig. Последно видях как си показва другата самоличност във фитнеса и ползва щангата за пилон. Получи му се идеално.

# 744
Е получава му се , разбира се.
Получава му се и с роклите и дамските бански. Влече си го. Не знам защо изобщо търси жена , вероятно за пред мама.

# 745
На мен от началото на сезона ми е в главата какво щеше да бъде Стоян и Елена от сезон 2 на едно място... Превъзнасяния, енигматичност, маестрота, музи. Кой ли щеше да се умори първи.
Като се замисля за другите...
Марин искам да го видя с Александра от сезон 1 или с Маги от сезон 3. Михаела го започна, но тези двете ще са направо фаталити.
Гатев с Теа от сезон 3.
Крис с Мони Зенгинер ли какво беше там...
Като ще е цирк, да е забавно поне.

# 746
  • София
Елена НИКОГА нямаша да се прехласне по Стоян. По-скоро би го иронизирала, но тънко, не като Симона.

# 747
Гатев добре каза на синхрон, че Илияна е подведена. Едва ли от Стоян. Опитвам се да я оправдая, че там вътре няма как да види Стоенча както нас.

# 748
Стоян и Елена от С2-абсурд! Но виж,Стоян и Евгени биха си паснали идеално.

# 749
А аз не казвам, че Елена щеше да хареса Стоян. По-скоро Марин или Крис и щеше да е малко като Михаела или Татяна. То и Стоян си мисля, че нямаше да хареса Елена. Но просто биха били интересно огледало един за друг, защото имат определен начин на изразяване с една такава помпозност. А и в сезоните си показаха склонност да се привличат от хора, които ги нараняват и игнорират.
Те и другите, които искам да ги видя как интерактват, едва ли биха се харесали супер много, то точно затова ще е забавно 😂😈

Общи условия

Активация на акаунт