veso_67 благодаря за споделения опит

всичко друго, само не ходете при касапите
)))освен за диагностика. при мен всичко е ок след терапията. баща ви трябва да се маже профилактично 1мес. аз поне така направих.
Вече 8 месеца се борим с анална фисура и със запека на моето момченце. А е само на 2.7 год. Водих го при гастроентеролог , каза диета , кремче, сиропчета, хапчета. Ако не излекуваме за един мес, ще ни прати на операция, щяла да е с пълна упойка
. Заведох при друг лекар и тя също каза , че да не се надявам много на кремчета , а да се навивам на операция. все пак предписа ни лечение. Мажем дупето с Анален крем, хапчета Херболакс и Лакто 4.
, той всеки ден ходи по голяма нужда, един ден може да пропусне , но много сухи са изпражнения, като топчета. Не зависимо какво яде, все така. Вече не знам с какво да го храня. Не му давам ориз, моркови,банани, яйца,хляб и всичко тестено и сладко. Картофи почти избягвам. Макарони не давам. Лиших го и от прясно мляко.
Идва ми да се застреля 
ние продължаваме с диета. Готвя едни супи буламачи, дето не ми се ще сама да ги опитам, но малкия ги яде понякога поне на обяд. Пие доста боза и не знам дали си внушавам или полудявам , но ми се струва , че и урината му мирише на боза 

Че не иска да ръфа ябълки вече, поне компот да правя, че купих 10 кг 
Там толкова малки деца не оперират с такъв проблем
, освен (цитирам
) " Срахотно , полезно българско кисело мляко"
. Сега чакам да ми ги пратят.