Сега трябва да излизам по задачки... Весел ден!
, то нали тъй е думата ... мойто гардже най-убавото. ... ма съм и скромна
.
.
... е пак ме хвана яд, че не се вредих и аз ама ... та сега съм в клиниката и се изживявам като ветка
... да ама изживяването е само до мента в който кажат доктора тук ли е и аз трябва да ги разочаровам щото мойта част в момента е да им продавам туй онуй за домашните любимци. Айде да не си кривя душицата, днес неофициално съм назначена за продавачка, и на всичкото отгоре без заплата .... нали съм гъста с шефе та мойта жертва се начислява към неплатените услуги
. Поне ми остава утехата, че ще има да си джиткам в нета докато чакам, щото по обед не че народа се е засилил да пазари
И си запазвам правото да се повключа пак по някое време.
), да си починете хууубавко и добре да се позабавлявате с Криското
И дано да има полза от престоя ви там 
?
Дръжката на чадъра я ползваме за гризалка или да се държим за нея (сякаш права в автобуса я возя
) и чадъра го въртим наляво и надясно и навсякъде другаде из пространството, само не и над главата
И докато дойде време да си вземем кухнята и да се приберем... може и да фтасаме
И май ша трябва да минаваме вече на лятно разписание - рааано сутрин и късно следобед (ама таа куфня, дето ей така са я изпляскали баш по големите жеги
...)

Наистина хвърлям поглед 4есто във вашата теми4ка- нали сте ми слабост
, а и имам немалко дружки от вашия отбор.И не на последно място сте ми полезни ,тъй като сте с една обиколка пред нас 
Ама е голяма дива4ка.Опитва се да ходи
и аз съм постоянно на стойка Г.Абе- оби4айните неща за този период- знаете как е
Поздрави на вси4ки май4ета и дечица 
Просто от разходки явно не остава време за форума)
/Нека да расте здраво и лтчезарно дете!
/извинявам се за закъснението/

Разкажи за твоите планове за първия рожден ден на твоя бонбон. А на мъжа ти не му се ядосвай, мъже, какво да ги правиш 

Мерси за новините за Валкириа и Бубата.
Чудя се колко ли време се задържа тази лента на главата на Тея? Мног ме кефят лентите, ама моята бузанка ги маха на секундата.
,а за сладоледа си права,само че е на баткото,защото той ни снима,не че аз преди това не си хапнах също
,ето и доказателството

/
и моля Мимик бързо да поправи,че да видя страхотните предполагам снимки от партито 
сигурно не
на село ли забягвате?

Благодаря за споделеното инфо
Ами за заветния 4 юни съм намислила първо кръщенка със скромното присъствие само на баби,дядовци и лели и после къмто 4 купон някъде подходящо за деца.В Русе има Палавници/нещо като Патиланци при вас/ клубче за деца или на едно барче в квартала също подходящо.
то сълзи,сополи на колата да бъде.Хайде и аз да пусна фото да не ни забравите,че с това хубаво време и със щъкащо дете самоубиец не остава за форумчето 

Дано всички проблеми са останали вече зад гърба ви!
Май трябва да пробвам....

Препоръчани теми