ЮНЧЕТАТА мама с щастие даряват, пълзят, вървят, бели за двама правят

• 14 949
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Благодаря на всички за отзивите за Сандански! С една приятелка и детенцето й тръгваме в понеделник. Много ще ми липсвате всички  Hug

Сега трябва да излизам по задачки... Весел ден!

# 106
  • на брега на Дунав
Здравейте маминки. Благодаря сърдечно за милите думи за моя убавец  Blush, то нали тъй е думата ... мойто гардже най-убавото. ... ма съм и скромна  Joy.
Елисир и твоя юнак е страхотен душата, пък с тия колажи радваш и нас   bouquet.
Анитка дано си прекарате супер на Сандански.  Hug
Завиждам ви благородно момичета, гледам заговаряте за море за почивка ... нас тая година може и да не ни огрее, ама поне да е за добро се надявам. Все пак на всички, които са планували такава екстра пожелавам да си изкарате страхотно и да топнете крачета в морето и заради нас.  Mr. Green.
Аз днес съм доста фри се оказва и съм решила да се поразвихря във форума. Децата при мама, мъж ми в комадировка към пловдивско  Sad ... е пак ме хвана яд, че не се вредих  и аз ама ... та сега съм в клиниката и се изживявам като ветка  Joy ... да ама изживяването е само до мента в който кажат доктора тук ли е и аз трябва да ги разочаровам щото мойта част в момента е да им продавам туй онуй за домашните любимци. Айде да не си кривя душицата, днес неофициално съм назначена за продавачка, и на всичкото отгоре без заплата  .... нали съм гъста с шефе та мойта жертва се начислява към неплатените услуги  Joy. Поне ми остава утехата, че ще има да си джиткам в нета докато чакам,  щото по обед не че народа се е засилил да пазари  Mr. Green. Оствям ви да си починето от моите глупости. Пожелавам ви много приятен и слънчев ден.   bouquet И си запазвам правото да се повключа пак по някое време.

# 107
Здравеите на всички.Аз набързо че имам много да работя.Вън е супер.Тинтири-Минтиридетския кът е супер а и хотелчето си го бива. smile3501 smile3501 smile3501
днес нещо никой не пише.защо?Хаиде чао и от мен Stop

# 108
Привет и от нас  Laughing
Анитка, приятно прекарване в Сандански (наистина е много приятно там  Peace ), да си починете хууубавко и добре да се позабавлявате с Криското   bouquet  И дано да има полза от престоя ви там  Hug
Ооо, Корниии, днес сме извън закона, а  hahaha ?
Днес пак е жега навън и ще се излиза в късния следобед, чеееее... ша слънчасаме  sweating Дръжката на чадъра я ползваме за гризалка или да се държим за нея (сякаш права в автобуса я возя  newsm78 ) и чадъра го въртим наляво и надясно и навсякъде другаде из пространството, само не и над главата  ooooh!  И докато дойде време да си вземем кухнята и да се приберем... може и да фтасаме  hahaha  И май ша трябва да минаваме вече на лятно разписание - рааано сутрин и късно следобед (ама таа куфня, дето ей така са я изпляскали баш по големите жеги  newsm78...)

Абе, майчета, ваште фонтанелки позатвориха ли се? Все ми се струва, че нашта още си е големичка, пък джипката нищо не казва, все на 2-3 капки Вигантол ни оставя  #Crazy
Ами айде тва е от нас, май и аз ша положа глава, че ме приспа тоз форум, приятни разходки следобед  Heart Eyes

# 109
Цитат на: emsy
[b
Велмар,[/b] виждам че ни четеш, моля те и да пишеш как сте! Hug
E- щом ме "изловихте" ще драсна и аз два реда Wink Наистина хвърлям поглед 4есто във вашата теми4ка- нали сте ми слабост Blush, а и имам немалко дружки от вашия отбор.И не на последно място сте ми полезни ,тъй като сте с една обиколка пред нас Grinning
Ние с Дари сме добре- расте, дивее, хубавее... FlutterАма е голяма дива4ка.Опитва се да ходи ooooh! и аз съм постоянно на стойка Г.Абе- оби4айните неща за този период- знаете как е  Laughing. Благодаря ви 4е се сещате за мен  bouquet Поздрави на вси4ки май4ета и дечица Hug
(Виждам 4е питате за  Валкирия и Бубата  .Те са добре. Виждаме се по4ти всеки ден PeaceПросто от разходки явно не остава време за форума)

# 110
Привет и от нас!
Честит Първи Рожден ден на сладката Йоана  bouquet/Нека да расте здраво и лтчезарно дете!
А на мама и тати много ,много целувки  bouquet  bouquet  bouquet
/извинявам се за закъснението/
Ние се загубихме тези дни,но времето е супер и сме навън когато не учим с баткото,а и ми пуши главата от предстоящия ремонт в къщи #Crazy
На всички изпращаме целувки и прегръдки и да не ни забравите
http://images17.snimka.bg/002836220.jpg
http://images17.snimka.bg/002836221.jpg

http://images17.snimka.bg/002836191.jpg

# 111
  • София
Здравейте, мацки!   bouquet

Днес водихме Ени на контролен преглед в болницата. Физиотерапевтката каза, че двигателно Ени се развива чудесно, израстнала е проблемите и сега я чакаме да проходи. Много съм щастлива. Пожелавам на всяка майка, която има притеснения или проблеми с дечкото си, да изпита същото чувство на облекчение и радост, че детето й вече е здраво!  Peace

За обувките за прохождане - лекарката каза, да не са с един номер по-големи, а да са по крачето, за да са удобни за детето, да не му тежат и пречат. Ако са сандали, отзад да са над кокалчето и да са около глезена, за да го държат стабилно. Споделям това с вас, защото мисля, че ще е полезно. Бях чела, че било добре обувките да са малко по-големи и т.н., но докторката каза, че е по-добре да са колкото крачето. Аз също установих, че е права, защото вече имам горчив опит с онези нови обувки, с които Ени се настъпваше и с които си влачеше крачетата.

Анни, не се тревожи, че Стеф не иска да ходи навън. Щом вкъщи обикаля, като се държи по мебелите, значи е ок. Пък като му узрее идеята за ходене ще тръгне и навън.

Сонка, я да изгониш чувството за вина. Хич не ти трябва, няма полза от него. Добрата майка се грижи и за себе си. За да сме полезни за децата, нали трябва ние самите да сме здрави и усмихнати  Simple Smile  Разкажи за твоите планове за първия рожден ден на твоя бонбон. А на мъжа ти не му се ядосвай, мъже, какво да ги правиш Wink

Тинтири, ама много готино изглежда хотела. Впечатлена съм от това, че има детски басейн и кът за дребчовците. Дано Вики да им се изкефи  Peace

Анитка, да е много хубава почивка ви в Сандански и да се отрази оздравително на Крис!

Велмар,  да нацелуваш чаровницата си  Hug  Мерси за новините за Валкириа и Бубата.

Коте, ще я изпапкам твоята сладкишка. Ама много джиджана мацка си имаш, пу, пу! А ти какво се опитваш да скриеш, сладоледче, а  Wink Чудя се колко ли време се задържа тази лента на главата на Тея? Мног ме кефят лентите, ама моята бузанка ги маха на секундата.

# 112
Таталинка, радвам се, че при Ени всичко е ок Hug,а за сладоледа си права,само че е на баткото,защото той ни снима,не че аз преди това не си хапнах също Joy,ето и доказателството
http://images17.snimka.bg/002836153.jpg
Целувки Heart Eyes

# 113
  • София
Коте, хич не се оправдавай Wink Шегувам се  Peace Аз също съм фен на сладкото и честичко се награждавам със сладолед  Simple Smile Целувки и на вас  Heart Eyes

# 114
Анни обувките не са наши а на мама 26.Да ти кажа и тук в Сащ ги видях и са към 50 долара но ние също сме все още без обувки и не за друго ами нищо не и става от тукашните(по-скъпите и които са съвсем леко ортопедични-ако мойе да се каже че са).Иначе и ние навън не искаме да вървим само в къщи обикаляме навсякъде по мебелите.
Днес е малко по хладно към 20 градуса,но след обяд пак ще излезем да се разхождаме(че то и много духа,като почти всеки ден).Поздрави от нас.

# 115
Сърдечно благодаря на всички ви за прекрасните пожелания. Няма да забравя раждането и, помня го като вчера, а вече порастна голямо дете-цяла година.
Вдигнахме страхотно детско парти на открито, наистина не очаквах така добре да се получи и още съм много превъзбудена. Ще помня и рожденият й ден само с хубави моменти ще дам линк към снимките
Йоана е станала много голяма, вече приспива куклите и им вика нани нани, иска си храна, като обикаля около плота у нас и вика папам папам, вика ни мама и тати, прави опити да повтаря думички
ето и линка
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=44284

# 116
Привет......
Аз само да се похваля,че сме вече 9 и 500кг и 80см...и че Елисирчето е страхото мила да ми направи тези прекрасни колажи/за което ще бъде почерпена веднага щом се видим...дано да е скоро/:

качих ги тук,че снимка.бг нещо се излагат напоследък/затова неможах да видя и Йоанката Cry/
И изчезвам/може и за няколко дни/-щото тук е страшно откъм никнене на зъби....баткото е от беля на беля...а и имаме доста пълна с празници и гости програма...
Желая ви лека и спокойна нощ и приятен уикенд-дано използвате максимално лятното време дето ни го обещаха.....

# 117
Здравейте мили мами!Страхотна еуфория цари в нашта тема покрай наближаващите Рд  Grinning
И аз не можах да видя Йоанка  Crossing Arms и моля Мимик бързо да поправи,че да видя страхотните предполагам снимки от партито  Praynig
Оооо Любе да няма да ми идваш на гости  newsm78  Joyсигурно не  Sad на село ли забягвате?
Анитка приятно изкарване в Сандански и дано ви помогне за алергията.И после снимки нали  Wink
Коте много сладичка тая Тея бе да я цункаш от нас  Heart Eyes
Таталинка радвам се за Ени,че е добре  Heart EyesБлагодаря за споделеното инфо   bouquet Ами за заветния 4 юни съм намислила първо кръщенка със скромното присъствие само на баби,дядовци и лели и после къмто 4 купон някъде подходящо за деца.В Русе има Палавници/нещо като Патиланци при вас/ клубче за деца или на едно барче в квартала също подходящо.
Ние скоро ще правим питка вече усилено се пуска да ходи най-вече като иска да стигне до нещо  LaughingТази вечер бяхме на едно барче и имаше от тези коли с монетите аууу направо едвам го откъснах от там  ooooh! то сълзи,сополи на колата да бъде.Хайде и аз да пусна фото да не ни забравите,че с това хубаво време и със щъкащо дете самоубиец  не остава за форумчето  EmbarassedПостоянно сме ударени,с разбити устни и темподобни.

Лека вечер и спокойна нощ

# 118
  • Den Haag
Здравейте милички, влизам на бързо. напоследък сме по цял ден навънка и не ми остава време за компютъра  Sad.

Честито на всички рожденници които съм пропуснала, да са здравички и много щастливи   bouquet  bouquet

ТАБИ другия път ще се обадя  newsm51

# 119
  • Канада
Здравейте и от нас!
От скитане и игра с малкия не мога да смогна да седна на компа!
Прегледах на бързо темичката-видях много хубави дечица!Нашите бебенца вече са си дечица!Всички са толкова порастнали....Да не говорим колко хубави  мами имат!Всички се оплакват от наднормено тегло,ама аз ни една дебела не видях!Направо завиждам благородно,за формите ви,аз още си влача шкембето Sad
Таталина,радвам се,че  със сладката Ени всичко е наред! HugДано всички проблеми са останали вече зад гърба ви!
Люба,много са ти скадки момчетата,а пък Сами ръстов състезател-цели 80 см...
26,много хубави обучици имате-колекцията ви е по богата от моята Mr. GreenИ колелото много ми хареса!Мисля и ние да купим скоро на Ванко такова!
Момичета,я кажете -може и да сте го обсъдили веч,ама аз като нямам време да чета...Та,кажете за гърнетата-слагате ли вече мъничетата на тях?Че Калпазанко ме изненадва два дена подред-не ака в памперса,а като му го махна!Даже първия ден не бях до него като е акал,та като погледнах после няма да ви обяснявам какав пейзаж беше направил,че може да има гнусливи Mr. Green И по този повод се чудя дали вече не ни е време за гърне,на което пък не мога да си го представя да седи мирно..... newsm78 Май трябва да пробвам....
Ще ме извините,ама имам и още въпроси,сигурно от поредицата тъпи... EmbarassedВанко от снощи се пуска да ходи сам.Всеки път по крачица повече.Днес след обяд направи вече 10-тина .Та,води ли се вече проходил,или когато детето проходи стабилно тогава.... Thinking newsm78 Embarassed
Чета,че всички са в еуфория около рож.дни.И аз много го мисля,ама май клоня към едно градинско парти с дечицата през деня,а вечерта за големите!Тортата ще си я направя сама!Вече тренирам(правя често,от което татито е много доволен)Не ми харесват тортите които правят тук,за това сама ще си я майсторя.За украсата съм се замислила,но се надявам да я направя сполучлива,защото по магазините продават какви ли не неща!
И за да не ставам отекчителна,ще честитя на патерица рож.дни на мама Яна и Ива!Желая ви здраве,късмет,много щастливи мигове със семействата ви и сбъдване на най съкровенните ви мечти!

Честит първи рожден ден на Йоанка(на мама mimik)!Нека расте здраво,весело и щастливо дете!Късметът да и бъде постоянен спътник,да радва много мама и тате!

А мама mimik да бъде най обичаната съпруга и мама!

Това е за сега от мен!
Много целувки на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт