ЮНЧЕТАТА мама с щастие даряват, пълзят, вървят, бели за двама правят

• 14 950
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Честит рожден ден на Йоанка! Много ми е на сърце тази сладуранка! Да ти е жива  и здрава, красивцата! Много, много щастие ви пожелавам!
 Heart Eyes Hug Heart Eyes

Корни, прекрасен ти е малчугана!  Hug

Елисир, страхотни колажи, малък сладурко!

Аз пък на бързо, за което се извинявам, но едва имам време да ви прочета и да се разпиша на тези хубави поводи!   Crazy

Ще прощавате ако пропускам нещо!  Flutter

# 91
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАНА

МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО,
а за мама Мария
нека малката госпожица, Йоана, да ви слуша и радва и много да ви обича

# 92
Честит Ройден Ден на Йоанка, Да расте здраво и лачезарно детето и да носи радост на мама и тати  bouquet!
Ето ги снимките... http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2825393
...дано е станало
Чушчицве, права беше за въздуха!!!

# 93
# 94
  • София
....
Чушчицве, права беше за въздуха!!!
Hug
Обувките са много сладки, но ако свекича е решила да натяква, й кажи, че си виждала по - хубави и качествени, за по - малко пари Twisted Evil Laughing Twisted Evil

# 95
Честит Рожден Ден на Йонка,много здраве и да радва мама и тати! newsm51 nbirthday newsm59 newsm67 Tada  Party Time  bigdance2  ura

# 96
  • София
Анитка, както и другите момичета са писали, Сандански е много приятно местенце. Ходила съм като ученичка на екскурзия там, та спомените ми не са много пресни, но съм сигурна, че ще ви хареса на цялото семейство. Сещам се, че и Велинград също е подходящо място за лекуване на алергии. Също е в планината и е много красиво. Стискам палци да си намерите хубав хотел и да ви освежи всички. Ще чакаме и снимки Wink

Поли, Лозенец наистина е много променен, постоянно изникват нови хотели и вече не е толкова спокойно място за почивка. Ние затова решихме в края на юни да идем, че хем по-малко народ, хем по-евтино. Ако и вие тогава решите, ще се радвам да се видим. То в София не успяхме, поне на морето  Simple Smile

Дева-ко, много ти е сладък малкия мъж, дай още снимки. Пожелавам и на вас да видите морето тази година, ако не, поне на планина да успеете да отидете. Виждам, че си вдъхновена от местенца като Мелник и със сигурност ще ви се отразят благотворно Simple Smile А за рождения ден - реших да не се съобразявам с разни суеверия и да сме в клубче. То е ясно, че грижите по децата няма да ни се спестят, но поне от чистене ще съм освободена. А това си е направо подарък за мързеланка като мен Wink В клубчето е широко, има играчки, които ще са нови за децата и се надявам да им е интересно, пък да видим.

Елиа, и на вас пожелавам една свежа почивка на планина, която да ви зареди с много слънчев, планински заряд  Peace

Елисир, страхотен колаж, а и моделът ти е супер  Simple Smile

26, обувките са готини. Тая марка по-принцип е скъпа, та не се учудвам от цената. А как се чувства Далия с тях?

Валкирия нещо се губи от доста време...  newsm78  Дано с Бубката са добре!

# 97
Честит рожден ден, Йоанка!
Желаем ти много здраве и щастливо детство,
пълно с безгрижни игри!
Стефи и
Ани

Иве, честит рожден ден! На теб и цялото ти семейство желая много здраве, много вяра и сили, че доброто ще победи! Вярвам, че вярвате, вярвам и аз    Hug bouquet

Яна, честит рожден ден и на теб! Много здраве и щастие на теб и любимите ти хора!  bouquet

Ъ уич  Laughing, ти гиздава Герганка ли си?  Simple Smile Grinning Laughing Grinning Simple Smile
Честит имен ден, на патерица! Нека хубавото ти име ти носи много късмет!  bouquet

Heart Eyes, прегръщам виртуално малката Ади и се моля от душа, всичко лошо да минава. Praynig

Таталина, много правилно сте се ориентирали извън сезона. Морето е най-хубаво през юни или септември.
Още не съм купила обувки на Стефи, той категорчно отказвал да ходи в парка. У дома обаче снове, като си има маршрути и се придържа към мебелите.
Даваме му да ръфа ябълка, но внимавам, че отхапва понякога по-големи парчета.

Муцунка, страхотна колекция, а по GEOX-а, мога само да въздишам. Тук е около 70-80 лв

Елисир, Муцунка, Дева, Корни, Албени, целувки за бонбончетата ви. Много са чаровни и пораснали.

Дева, аз съъм била в Лозеница. Въобще това е любимата ми част от България- на юг от Благоевград( Кресна  Hug, Мелник  Hug , Сандански  Hug , Южен Пирин Hug)

Веселушка, bouquet Hug

Спокойна вечер

# 98
Да драсна и аз за хубавия повод:

Честита ти рожденничка мамо Мимик! Пожелавам ти да е здарва и будна, пък и бели да прави и всекидневно да те изненадва!

# 99
 newsm59 Честит Рожден Ден на Йоанка. bdbaloni

Да  ти е жива и здрава  и да изпълва живота на семейството с щастие,незабравими моменти и много усмивки.

# 100
  • Ямбол
 newsm59 nbirthday newsm59
Честит рожден ден, Йоанка!Пожелаваме ти много здраве, щастливо и усмихнато детство!

# 101
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НАН ЙОАНКА!ЖЕЛАЕМ ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!
Най-после да имам малко време да драсна нещо.Благодаря момичета кажи речи съм по-добре след инжекцийте,лазера и тока не били страшни  Rolling EyesМалко ми е напрегнато с тези препускания на кухня,на болница, детето да намеря кой да гледа  #CrazyДнес почувствах дори вина,че го подхвърлям ту на баща му,ту на леля му,та и мойта баба идва да го гледа  ooooh! ама няма как ще изстрая още 5 процедури.
Коте мноооого си джиджана на празника
Анитке Hug дано се оправите бързо
Таталинка Heart Eyes хареса ми клубчето и хубаво хотелче дано прекарате приятно.И аз съм в еуфория за РД имаме 3 седмици,но мъжът ми малко ми скапа плановете засега и незнам как ще се развие всичко  Tired
Много хубави дечица видях пак!Моя е станал голям гамен  ooooh!не се спира за секунда,бяхме и на гости в кумците , какво да ви кажа ами той  побърка техния/той на 1.3мес/
Любе майка ми се врйща към 22.05 и я чакам с нетърпение та малко да си почина.На свеки много не ща да го оставям  Crossing Arms
Айде лека вечер от мен Сигурно съм пропуснала много от вас ама пусти акъл утре ша пиша пак.

# 102
Честит рожден ден на адашката Йоанка!!!! Hug Hug Heart Eyes
да бъде много здрава и щастлива!
Щастливо детство!!!

# 103
  • София
Честит Рожден Ден на сладката Йоанка!
Да е здрава, весела и щастлива!

Ох, и аз вече съм в еуфория за прословутия рожден ден. При нас той ще се състои 3 пъти! На самия ден ще сме първо в майка ми, после в свеки. А през следващия уикенд (защото чакаме леля му и батко му да си дойдат в бг) ще правим детско парти ето тук: http://www.mechopuh.sat1977.com/

За моренцето ние резервирахме още преди месец ето тук: http://www.plamena-palace.com/
Вече нямам търпение, че не съм ходила на море последните 3 години.

# 104
Добро утро.
Ние бяхме малко на планина, а сега сме в Плевен. И през деня правим големи разходки.
Честит първи рожден ден на Йоанка (на патерици), да расте здрава и много щастлива  nbirthday!
Анита, за астмата един познат е ходил и във Велинград и в Сандански, но каза, че Сандански му е помогнал за астмата - от 2 години ходи там по 10 дни и няма вече проблеми.
Елисир, Корни много са ви сладки малките мъже.
Дева, Ади, дано малчовците по-скоро преодолеят алергиите. Аз като се сетя как на Боби и избиха пъпки като започнах да я захранвам с морков, макар че го дават не алерген.
26, голяма колекция от обувки, много са хубави.
Отивам да правя попарата, че днес сме решили да се разхождаме в парка до панорамата. Лек ден от нас.

Общи условия

Активация на акаунт