ЮНЧЕТАТА мама с щастие даряват, пълзят, вървят, бели за двама правят

• 15 013
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Привет и от морето
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ЙОАНА.НЕКА РЪСТЕ УМНА,ЗДРАВА,ЩАСЛИВА И ЛЪЧЕЗАРНА,НЕКА ВСЯКА НЕЙНА МЕЧТА СТАВА РЕАЛНОСТ И НЕКА БЪДЕ НАЙ-ОБИЧАНОТО И ГЛЕЗЕНО ДЕТЕ НА СВЕТА.
Момичета толкова се вълнувам когато някое от нашите бебенца става на една годинка,че всеки път се просълзявам и от умиление и от това,че толкова бързо минава времето.
Таталина мн хубав хотела дано да си изкарате една прекрасна ваканция,а ти си мечтай,защото очакването е също толкова хубаво,колкото и реалното осъществяваване.
На мен ми се ще да изкараме почивката на планина (между нас казано аз обичам планината повече от морето-сигурно защото ми е наблизко).

Пожелавам ви един слънчев и много ама много хубав ден изпълнен само с положителни емоции.

# 76
  • Варна
Честит първи рожден ден на Йоанка! Много да радва мама и татко и да има най-щастливото детство!

Корни, твоя Сами искам да го нагушкам и нацелувам по сладките бузки! Много е лъчезарен! Ти как си с работата, напредваш ли? Направо ти се чудя /и ти се възхищавам/ как успяваш с двете деца и с проектите  Hug

Момичета, май ще ходим в Сандански. Някоя от вас има ли координати на хотел или почивна станция с добри условия? Много искам да заведа Криси някъде, защото има наследствена обремененост от асма по бащина линия/леля му/, а и аз като малка съм правила все бронхити. А как мразя да давам АБ...

# 77
Честит Първи Рожден Ден
на красавицата ни Йоанка!

Щастливо и безгрижно детство и желая.

Честито и на нейната мама - Мимик

# 78
  • София
Честит рожден ден, Йоанка!
Да си здраво, слънчево и пълно с енергия дете!
Да растеш умна и красива! Да радваш всички у дома!

Мимик, честит празник! Бъди много щастлива и обичана мама!

# 79
Честит първи рожден ден на малката Йоанка ! Да е много здрава и щастлива и да слуша мама и тати!

А сега да кажа и на другите които имаха празници и сме пропуснали... всичко най-прекрасно им пожелавам.
Малките сладури , които са болнички да оздравяват  Praynig.
Ето ни и нас...

# 80
Корни Сами е много чаровен. С тез огромни мигли Heart Eyes (особено на третата снимка) и чаровна усмивка, на колко ли мадами ще разбие сърцето.

smile3501 на Моника. Noel ако имаш възможност ще пишеш ли как прие яслата. Смисъл плаче ли за тебе като я оставяш. Мерси.
Аз бях писала че Вики много плаче сутрин като тръгвам на работа, та се чудя дали и като тръгне на ясла ще е така.

Анитка дано израстете алергията. Доколкото разбрах тя не се е развила още а само имате предразположение към алергия. За съжаление не съм ходила никога в Сандански и не мога да препоръчам.

Таталинка страхотен хотел. Еййй Лозенец много се е променил от последното ни ходене преди две години. Ако успеем и ние там ще отидем тази година.

Дани Hug Hug ти си знаеш мила.
 Hug и за Люба. Винаги се радвам на постовете ти
Дано не съм пропуснала някой, ако е така извинете ме.

# 81
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ЙОАНКА. hbdayЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА МАМА МИМИК   bouquetКОЯТО Я ГЛЕДА НЕОТЛЪЧНО ЗА ДА ПОРАСТЕ ТАКАВА КРАСАВИЦА.И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО НА ТАТКОТО КОЙТО Е ПОМОГНАЛ ЗА ИДВАНЕТО И НА ТОЗИ СВЯТ. NaughtyНека да ви е жива и здрава да расте много щастлива и красива да ви радва много занапред. Wine Glass

# 82
Честит рожден ден на Йоанка!Да е жива и здрава и все така жизнена и енергична...да радва много мама и тати и да расте умно и щастливо дете!!! и специално за мама-
Анитка-радвам се,че сте по-добре....приятна почевка в планината ви желая Hug
Корни,страхотни снимки си пуснала...а аз още си чакам обещаното/не забравям,ей!/...а за идването-ако  има начин веднага идвам и без покана Laughing........
Елисир-че,ти направо ме смайваш с тия колажи...бравос ...ама и манекена ти е един път Heart Eyes
Албенче,работата е сериозна гледам.....сватята  почна с имотеи да ви уговаря...ама аз викам да даде още подробности ,пък и да го видим вече тоя син нейние/като няма апарат-може и на рисунка Wink...Дева,надявам се,че и ти носиш майтап/
26, и аз умрях от любопитство за тези скъпи обувки/може да имат сантиментална стойност и затова да са толкова скъпи newsm78/ ама и на мен ме праща на входа......
Момичета днес ще съм лаконична,че имах поредната тежка вечер/ и давмата се будиха поне1000пъти с писъци...всеки с проблема си-единия препил със сокове и превъзбуден от емоциите покрай рожденния ден на който бяхме и игрите...другия с прорязващи предкътници / и съм  #Crazy...следобед ще идем при педката-да ги види и на консултация/че трябва в събота...ама тогава чакаме леля от Америка и на ЛаЛечеЛигата има едногодишен юбилей,а искаме да се включим/...и се надявам следобед да се прохвалим с добри новини.......

# 83
ДА Е ЧЕСТИТ ПЪРВИЯТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ЙОАНКА!!!

ПОЖЕЛАВАМЕ ТИ БЕЗОБЛАЧНО ДЕТСТВО И СБЪДНАТИ МЕЧТИ, СЛЪНЧЕВИ УСМИВКИ И МНОГО - МНОГО ОБИЧ!!! 
ДА РАСТЕШ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТЕ!!!

Оххх, най-накрая се напапахме  Laughing
Ади, дано се оправите по-скоро, че с тез алергии много лошо... на нас чак в лишеи по бузките и брадичката ни се беше обърнал един такъв обрив от една каша, та 2 месеца си ходихме така, с пършички  Cry Ама накрая с Елоком-че се оправихме и може би си израстнахме и алергиите (да не казвам голяма дума пу-пу), че от тогава не сме се обривали  Peace
Любе, абе кой ша ни пита беее, днешната младеж е тооолкоз своенравна  Mr. Green Ние не че сме от най-ревливите, ама все ми се искаше да се пооправи още малко поне... Другата седмица ша се появим, обещавам  Laughing И ша ви покажем пъп  Laughing  Все ще ви намерим , вий се забелязвате от далеч, пък и то няма много местенца за мами с колички и бебоци из градината  Joy 
Deva-Co, верно работата мноооооо сериозна зе да става, хахахахах... Бе то хубаво 15 мин. пеша до центъра, ама таз панелка ме притеснява, бе милаа  newsm78 Пък и щерката пеша ли ша ми я карате да върви, аууу ужас  #Crazy  #Crazy   hahaha Дай поне да го видим зетя, не мога аз така на сляпо да стрелям  Joy
Корни, с тебе ша си говорим, душичко, за мнооого работи, ама не е тука мястото  Hug И както ти казах одеве, страшно сладки са ти дечицата, пу-пу, ша ги видим ний скоро, пък и Deva-Co ако не изскочи и с предложение за фтумубил... и със снимки на зетя... не знам аз, той Сами такъв убавец  hahaha
Elisir-че, браво на тебе  Hug , Цецкото какъв перчам е заформил  Heart Eyes
Хайде за сега чао от нас, че мойто слънце иска внимание и само се закача тука и не мога повечеееее   bouquet

# 84
КОРНИШОНКА И ЕЛИСИР какви са тези снимки бе мамета.Мамного готини тези малчовци бе да ги изядеш.А пък ТАТАЛИНКА е направо за завиждане.Страхотен хотел миличка.А ние дори не знаем дали ще ни разреши доцентката да ходим тази година на море Cry Cry CryСутринта не можахме да се вредим за номерче и сега чак другата седмица може да се пробваме пак. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes  Rolling EyesИ като гледам каква еуфория те е обзела около р.д. чак на мен ми деистваш благоприатно.И аз си мислих за детски клуб но ми казаха че първият рожден ден е хубаво да се празнува в къщи.Защо ли?Сигорно са някви врели некипели, еми да взема аз да се ориентирам на някъде.АНИТКА САНДАНСКИ е много хубав град баща ми е от този краи от едно село преди Мелник на 2км. с.Лозеница и на 16 от Сандански.Аз самата като малка съм имала астма но в побертета съм я израстнала.Но баба ме е гледала на село.Този краи е много хубав за такъв вид болести,въздуха е чист.А в Сандански знам че има такъв санаториум.тТакаче знам че ще има добър резултат гостуването ви втози град.За хотели не знам и немога да ти дам пълноценна информация.Съжалявам.Но като можете да предприемете една разходка до Мелник до Роженския манастир. Красота много мога ди ти пиша за този краи ноще отекча останалите.Де да можех да те поразведа тук там, но си ходя вече много рядко.Силно ми въздеиства този краи, дано въздеиства и на вас и помогне на детенцето.Македонска кръв какво да я правя. Blush Blush BlushААААААААААААААААЛБЕНИ ти какво да не ви обидихме или те изплашихме нещо.Хаидеде не пишеш нещо .Страницата ми се отваря трудно без ваще сини очички. newsm03    асега чао и извинете ако съм била досадна,но сядам  да работя че имам много работа  redecoration

# 85
АЛБЕНИ АМА ЧАКАИ МАЛКО; това имаме в момента.АЗ за какво работя и си вадя очите с рисунки за тях.Ще видим нещо тухлено за тогава.И кола ще поръчаме.Моита е ФОрд-Фиеста.92г.не елоша на мен върши работа.А снахата пеша не ще ходи, аз ти го написах да имаш горе долу представа къде сме.Тук да вметна че таткото ни е от Тетевенския балка и там имаме къща на 2 етажа.По македонията също имаме имоти.И декари лозя като погледнеш не можеш да им видиш края.Произвеждаме продаваме и така.а за снимките ще почакате макар че много ми се иска да ви пратя.Миналия четвъртък му пробихме ушето и аз много си го харесвам.Ще видя може да помола една съседка да го снима и да пратя нещо но не обещавам.ХАИДЕ ЧАО свао че ако пиша така няма да изкарам и за палатка. Stop

# 86
хахахах, сега отиваме за кухнята, ама като се върнем, ще пишем, ти рисувай там, че тухлата скъпа  hahaha   bouquet   Heart Eyes

# 87
Такааа, да видим  Thinking Напапахме се, приспахме се, отрязахме ноктите (което е най-важното) и сега малко време и за мен  Laughing

Deva-Co, мила, айде, така съм съгласна, щом и в Тетевенския балкан къща си имате, може, че ний с татиту обичаме наште планини зелени, а кат сватя и свату  Mr. Green на гости тъй от време на време нещу да ни понаканвате, нали  Joy Пък и винце, както разбирам, ше има, ммм чудничко  hahaha  Има сделка, дет се вика  Mr. Green hahaha (ужас, ква съм продажница  #2gunfire , абе те младите само да се обичат, и на палатка ше живеят и пак ше им е суперско)  Mr. Green  Айде, чакаме снимка на зеткото  bouquet   bouquet   bouquet

Абе я да си кажа аз  Laughing До сега само съм чела за позите за спинкане на ваште бебоци и ми е било мноооого смешно, като си ги представя, ама снощи и у нашто креватче се беше заформила същата поза : по очи, с разперени ръчички, с крачета, присвити в коленцата и с навирено дупе  hahaha  hahaha Е, верно мноооого смешна поза, едва успях да изляза от стаята и да се похиля на воля, а тати ме гледаше странно  #Crazy , докато не му казах да отиде да я види как спинка  hahaha

Хайде стига от мен, че сигурно ви писна да ни гледате, че съм си заредила постинг след постинг, простете за нахалството и лек следобяд от нас, цунки за всички ви   bouquet

# 88
    Момичета, това са снимки на синчето ми
       http://www.snimka.bg/album.php?album_id=122930&photo=1

# 89
Хехехех, сладурчеееето на мама  Heart Eyes  Хубавец си ни е зетяяя  Mr. Green  Ама ще чакаме и по-новички, с обецата   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт