Да ние жива и здрава рожденничката,от късмет и щастие да не се отърве и пожелаваме ние
Да е най-обичаната жена и мама на света!Да поздравим и днешните месечинковци,а и да почерпим че ни остава още месец и хоп и ние ще направим годинка
А mimik да не забрави да почерпи с малко весели снимки !!! Абе мацка преди малко повече от година си бяхме оговорили среща-така и не се наканихме,хайде някои ден като ви остане време да се запознаем де
.Иначе с Ади все още не успяваме да се захраним-сега на дневен ред беше тиквата,но на 7 ден ми направи супер обрив : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=130965 и сега не знам какво ще правим,че то др пюре което да й дам май няма .
Е това е от нас !
Не ни забравяйте-въпреки че сме от НеРедовните,ама разберете ме нямам никакво желание за писане(иначе си ви чета вс ден
)смисъл има ли само да се оплаквам и да досаждам на веселото ви настроение -така че ще пишем рядко
Целувки на бебоните и здраве на болничките
вече в чудо съм се видяла с това ядене.Знам че ще мине и трябва търпение и време,но в един момен силите и надеждите ми се изчепват и...........

. И при нас педиатърката до последно настояваше за лепенка, ама като мина годинката и като видя, че не стана с нея и се отказа. НО, ако много се притесняваш конултирай се с хирург. 
Дано разбираш от майтап. ХАИДЕ ЧАО ЗА СЕГА ДА ЛЯГАМ,ЧЕ УТРЕ СМЕ ПРИ ДОЦЕНТ МАРИНОВА ЗАРАДИ АЛЕРГИЯТА НИ--------дано вече ни разреши да се захранваме по малко.
или 
Да е жива и здрава и много да радва мама и тати. 
. Те децата в яслите явно много ги омайват за доста неща ядене, спане ( визирам и племенника ми, че майка му вчера изпадна в потрес като разбра, че за пръв път 'лудото' й дете е заспало в 1 часа с децатв в яслата, а тя обикновенно и в 3 не може да го приспи.