ЮНЧЕТАТА мама с щастие даряват, пълзят, вървят, бели за двама правят

• 15 013
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,майчета!
  Да ние жива и здрава рожденничката,от късмет и щастие да не се отърве и пожелаваме ние   bouquet  Да е най-обичаната жена и мама на света!
   Да поздравим и днешните месечинковци,а и да почерпим че  ни остава още месец и хоп и ние ще направим годинка   Grinning   smile3510   А  mimik да  не забрави да почерпи с  малко весели снимки !!! Абе  мацка преди малко повече от година си бяхме оговорили среща-така и не се наканихме,хайде някои ден като ви остане време да се запознаем де  Wink .
   Иначе с Ади все още не успяваме да се захраним-сега на дневен ред беше тиквата,но  на 7 ден  ми направи супер  обрив :   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=130965  и сега  не знам  какво ще правим,че то др  пюре което да й дам  май няма .
  Е това е  от нас !
   Не ни забравяйте-въпреки че сме от НеРедовните,ама разберете ме нямам никакво желание за писане(иначе си ви чета  вс  ден  Wink )
смисъл има ли само да се оплаквам и да  досаждам на веселото ви настроение -така че  ще пишем рядко

Целувки на бебоните и здраве на  болничките  Hug Hug Hug Heart Eyes

# 61
  • София
Честит рожден ден Яна,
бъди жива и здрава, засмяна и изпълнена с прекрасни емоции като жена и майка
  bouquet

adi_5, ужас... милата. Нямат край тия ваши премеждия. Марти ми направи подобен обрив, но от ябълка и беше по гърдичките. Ти изключваш ли да е някаква комбинация от никнещ зъб, защото да направи обрив на 7-ия ден... яд да те хване. Стискам палци по - бързо да премине, че сигурно ти е гръмнала главата. Ти даваш ли нещо противоалергично?

# 62
Чушчице-не знам какво да  ти кажа  Cry  вече в  чудо съм се видяла с  това ядене.Знам че ще мине  и трябва търпение и време,но в един момен силите и надеждите ми се изчепват и...........  Cry Confused  но  си давам сили някак си !
  И за това не пиша ,че знам ли вие често пишете какво хапват вашите дечица,а на мен ми се плаче като знам че с  едно глупаво пюре не мога да се справя.На диета съм-спазвам я изключително строго,Ади пи един сироп,.....но няма подобрение.Яд ме е на първата педиатърка,която  още  когато Ади беше на 2 месеца трябваше да ме насочи към специалист.Сега и трбва време за да възстанови организма,но явно пораженията са прекалено тежки и наистина ще трае малко по дълго .....!
  Е това е -съжалявам ако съм ви скапала настроението.
  Зори как е маллата  ти принцеса-здравичка ли е  вече! Хайде че на 20 заминаваме за Плв и безкрайно ще се радваме да се запознаем с вс пловдивски  сладурковци
  До скоро
 И целувки от нас !

# 63
  • София
Чушчице-не знам какво да  ти кажа  Cry  вече в  чудо съм се видяла с  това ядене.Знам че ще мине  и трябва търпение и време,но в един момен силите и надеждите ми се изчепват и...........  Cry Confused  но  си давам сили някак си !
  И за това не пиша ,че знам ли вие често пишете какво хапват вашите дечица,а на мен ми се плаче като знам че с  едно глупаво пюре не мога да се справя.На диета съм-спазвам я изключително строго,Ади пи един сироп,.....но няма подобрение.Яд ме е на първата педиатърка,която  още  когато Ади беше на 2 месеца трябваше да ме насочи към специалист.Сега и трбва време за да възстанови организма,но явно пораженията са прекалено тежки и наистина ще трае малко по дълго .....!
....
Cry
Прегръщам те силно... Hug

# 64
Ади много мъчно ми става като прочета, че отново не е потръгнало при вас със захранването.
Силно се моля да успеете и малката сладурка с големи и красиви очи да си хапва от всичко с удоволствие и без проблем! Praynig Praynig Praynig

Велмар, виждам че ни четеш, моля те и да пишеш как сте! Hug

# 65
Честит рожден ден на мама Яна!Да е жива,здрава,много късмет и любов да има в живота и и много щастие да и носи малкия Божидар!!!

Честито на Ади посмледна месечинка...и дано мама да не се притеснява повече с това пусто хранене/пожелавам и го за сетен път и искренно се моля за тях Praynig/...И да знаете,че ви чакаме....Пък,ако вземете да се появите на 2-ри...много,ама много ще ви се  радваме:lol:
Албенче,дано се оправи това вашето пъпче...пък и да не е перфектно-то има начини да се декорира/стига мама и тати да дадат...ако някой ги пита,де/И,ревящи ви искаме пак в градината...ние сме там/малко по-встрани вече-на сенчестата алея отстрани на малката детска площадка,че до фонтаните много пече/
За Ани-то на Зори да питам и аз?
Мимик,то бързо мина една годинка,а.....и сигурно не я усети...???
Коте,ние телците ги харесваме и нямаме против рогатите Wink/аз поне,де/.....та се радваме,че ви има.....А,ти инфо за зетчето имаш ли,че Анитка нещо не пише.... Thinking
Лека и спокойна от мен  bouquet

# 66
  • на брега на Дунав
Записвам се набързо и аз.  Mr. Green
Мама Яна да ти е честит рожденния ден. Бъди щастлива и много обичана.

Дани отново те прегръщам силно, душичке.  Hug. Бъди силна все ще дойде денят в който с малката Ади всичко ще е наред. Да ви е честита месечинката.  Heart Eyes
Албени, айде не се коси толкова за пъпчето. Не всяка пъпна хернийка се нуждае от оперативна намеса ако не се прибере с манипулация с лепенка. Еми е с лека пъпна херния. Пъпчето не е хлътнало ами има  изпъкнало едно "грахче" ... предполагам, че и при вас е нещо такова. Ние стояхме с лепенки мноооооого дълго време, ама много дълго и въобще нямаше ефект да ти кажа. Не винаги лепенката има ефект. Не сме били от ревящите бебета въобще и въпреки това, явно мускулатурата й е била по-слаба. Та така си остана пъпчето, но сега малко се е пооформило с времето. Не искам да те отчайвам, а просто да ти каже, че не е голяма грижа и в повечето случаи няма място за притеснение, ако изпъкналата част не е голяма.  Peace. И при нас педиатърката до последно настояваше за лепенка, ама като мина годинката и като видя, че не стана с нея и се отказа. НО, ако много се притесняваш конултирай се с хирург.  Peace
Любе, няма да се видим душата, айде едно гости вие направете пак насам. Мъж ми тръгва ама аз не се вредих  Sad
Лека нощ от мен. Отивам да слагам дечицата да спят.

# 67
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА ЯНА.ОТ ТУК НА ТАТЪК ВЕСЕЛИТЕ МОМЕНТИ С МАЛКИЯ БОЖИДАР ДА СА ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ.                                                                                                       След целодневно рисуване може да имам някоя грешка-моля да ме извините, но пред очите имам само четки бои рисунки и т. н. т.Но не мога да пропусна да прочета какво  обсъждате тук.МИнавам набързо да се запиша.Разгледах малко снимки, ами така който си няма апарат само ще гледа за сега.НО много им се радвам на тези ваши малчовци палчовци.АЛБЕНИ как ви е пъпчето трябва да се интересувам за снахата.Ние сме от София кв. СУха река до стадион Левски,на много хубаво място сме.Южно изложение-112кв.-панел на 7 етажа.-на 15мин. пеша от центъра. newsm51                    Дано разбираш от майтап.                                ХАИДЕ ЧАО ЗА СЕГА ДА ЛЯГАМ,ЧЕ УТРЕ СМЕ ПРИ ДОЦЕНТ МАРИНОВА ЗАРАДИ АЛЕРГИЯТА НИ--------дано вече ни разреши да се захранваме по малко. Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad SadУтре ще пиша какъв е резултата.ЦУНКИ МУНКИ ЗА СЕГА. 1countingsheep  sleepuu smile3524 newsm46 newsm46 newsm46 newsm46

# 68
  • София
Добра вечер, мили дами! 

Тези дни ме е обхванала една еуфория и тръпна в очакване на приятните емоции, които предстоят следващия месец - рожденият ден на бузанка-калпазанка, после кръщене, а в края на юни ни чака и морето  Party
Поддържам настроението си свежо с подготовката за първия рожден ден на Ени. Вече запазихме час в едно детско клубче http://www.pateta-bg.com/gallery_3/index.html Сега остава да изберем и тортата.

Таби, аз си представям тортата в този стил (нежна, в приятни и весели тонове):   или

Габинки, май не съм сама в морските си планове Wink Вие къде мислите да ходите това лято?
Моят татко вече ни резервира стая в един симпатичен хотел ( http://tegel.hit.bg/) и от вчера разглеждам снимки и се отнасям в мечти...

Коте, явно бонбонките ни минават през техен си бебешки период. Дано да излизат по-скоро от него и пак да си върнат сладостта, че сега Ени ми нагарча чак понякога Wink

Ади, Дева-ко, дано дечицата ви бързо да преодолеят алергията и да си хапват всичко без проблем. От сърце им го желая. А на вас изпращам от моето еуфорично и предпразнично настроение   bouquet

Спокойна и пролетно нежна нощ!

Последна редакция: ср, 09 май 2007, 23:48 от Tatalina

# 69
Привет, мамета!
Ето снимка на прословутите ни скъпи обувки, чието име беше изненада и за мен, защото свекървата така и не ми го каза, като я питах ....., но затова пък цената ми беше известна и многократно повтаряна... http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2825393. Извинявам се на майките които ме питаха на лични, но ...какво да се прави. Днес пристигнаха от БГ и веднага ви ги показвам.

# 70
  • София
26, оправи линка, че препраща на главната страница на снимка.бг. Wink

# 71
  • Варна
Здравейте мамчета  newsm51

Аз съм тук, благодаря за загриженоста  Hug. Сега на кратко да кажа къде се изгубихме. Тръгна второ зъбче, заедно със сополи. Давах Осцилококцинум и  вит. С, но в неделя сутрин ни събуди с ужасна кашлица.  Отидохме в спешното и от там ни изписаха пак АБ и чист въздух. До вчера бяхме на вилата и вече всичко е наред. Препоръчаха ни обаче почивка на планина за двадесетина дни, защото има съмнение за алергия. Сега обмислям варианти и може скоро пак да зачезнем...

А сега за вас:
Пепи, много сладки букви и картинки си сложила. Малкия палавник иска ли вече да ходи сам? До колкото си спомням ти не ползваше проходилка, за това питам.

Сонка, добре, че не е дискова херния, много коварно заболяване е. Пази се  Hug

Ади, много ми е мъчно за теб и малката сладуранка. Дано скоро отминат тези тревоги. А мислила ли си за консултация с други специалисти- хомеопати или пък в чужбина? Мисля, че трябва да се търсят варианти. Успех  Praynig

Честито на християнчетата на Дева-Ко и Дирдри! Да са ви живи и здрави и Бог да ги закриля!

Честито и на рожденничките Яна и Ива, много любов, щастие и късмет им пожелавам!

# 72
  • София
Честит първи рожден ден на Йоана на мама mimik. Да бъде жива, здрава и много щастлива. Нека бъде целеустремена и здраво ходеща по земята. Дано всичките й мечти се сбъднат. А на теб Мими пожелавам по - малко ядове и повече хубави моменти около бонбонката ти!

baloni bdbaloni baloni

# 73
Честит първи рожден ден на Йоана на мама mimik!  newsm59 Да е жива и здрава и много да радва мама и тати.  Grinning
Да ви кажа само, че откакто Моника ходи на ясла е качила 0,5 кг., при положение че през последните 4 месеца качваше по 100 гр. А е почти проходила, само върви наляво-надясно и не се спира. Дали не ги хранят добре в яслата, а?  Laughing

# 74
  • на брега на Дунав
Добро утро и от мен.
Честит Рожден Ден на  Йоана на мама МИмик. Пожелавам да бъде много обичана, изключително борбена и успяваща във всичко. Много здрава и винаги усмихната   bouquet. Да ти е честита дъщеричката мамче.   bouquet

Дева-ко дано и вие да се преборите с тия алергии най-накрая. Прегръщам ви много силно  Hug
Ноел.  Laughing целувки на малкото слонче.   love001. Те децата в яслите явно много ги омайват за доста неща ядене, спане ( визирам и племенника ми, че майка му вчера изпадна в потрес като разбра, че за пръв път 'лудото' й дете е заспало в 1 часа с децатв в яслата, а тя обикновенно и в 3 не може да го приспи.  hahaha
Да ви пусна малко снимки и на моя малчуган  Mr. Green

Това е от мен за сега. Лек и безавариен ден ви пожелавам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт