ЮНЧЕТАТА мама с щастие даряват, пълзят, вървят, бели за двама правят

• 15 013
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
Честит рожден ден Ива!!!Нека твойте желания бъдат мои пожелания!
При нас нещата вървят към оправяне,атакуваме болеста.Останаха само малко сополки GrinningВече Анито пак хапва както преди.Най-голяма работа ми свърши кърмата,че нищо друго не искаше и повръщаше.Сега пак намалявам броя на кърменията и минавам на 2-3 на ден.
лека нощщщщщщ  bouquet  bouquet

# 31
  • София
Скоро не съм се отчитала, та за протокола - според днешната консултация Ени е 9.200 кг. и 72 см. Според лекарката била понапълняла, а според мен си е много добре детето. До 6-я месец се тръшках, че не качва, та сега съм решила да не се тормозя, че била "напълняла". Повече ме притеснява заформящия се инат на бузанката ми. Станала е много капризна и своенравна. Тръшка се, ако не стане нейното и иска постоянно да съм до нея. Като я оставя да я гледа баба й или баща й, не се сеща за мен и всичко е мирно и спокойно, но като се прибера не ме изпуска. Бебешки пубертет ли е, период ли е или зъбите са виновни, не знам, ама все едно не е мойто дете.

Коте, много готина рожденничка си била  Simple Smile

Сонка, много неприятно това с кръста. Дано лечението даде бърз резултат  Praynig
Аз след раждането станах много кекава - отключи се някаква алергия, краката ми тежат и болят много, кръста да не говорим... ама не мога повече да им обръщам внимание, че всяко посещение при доктор ми се отразява зле на бюджета Sad

Дидко, ще ми липсваш, да знаеш. Хубави дни в Канадско! Да се върнете със здраве и хубави емоции. Ще чакам и снимков материал Wink

Муцунка, и Ени пълзи по сходен начин, като малка мамунка е  Party

Дирдри, Дева-ко, да са ви живи и здрави християнчетата! Да растат умни и добри!  Simple Smile

Спокойна и гушлива майска нощ! Навън ухае на свеж дъждец...

# 32
  • Канада
Здравейте и от нас!
Появихме се най накрая!!!Не съм писала много отдавна,но....Бяхме си в БГ и нямах никакво време за компа от разходки,срещи и други не толкова добри приключения!Устискахме тук цяла зима на -40 градуса без да се разболеем дори веднъж,а за едномесечния ни престой в БГ Ванко беше 2 пъти болен и двата пъти бяхме на АБ(ЦЕК и Аугументин) CryОпитах с хомеопатични,но......нищо не излезе!Три дена след като спряхме първия антибиотик,Калпазанко вдигна 39,3 темп.и аз направо се побърках.Кръвните изследвания му бяха меко казано лоши...И така с един куп хапчета,антибиотик и температура се качихме на самолета и се прибрахме в Канада!Онзи ден свършихме с АБ и сега се моля да не му е рухнала имунната система,че съм чувала веднъж почне ли се с АБ няма спиране!Е,оплаках ви се!
Сега да мина малко в положителна насока!!! Mr. GreenКато се изключат болестите,в БГ беше много хубаво!Починах си,заредих се с енергия и сега съм готова за нови подвизи! smile3521Бабите активно се радваха на Ванко,а аз активно релаксирах.Много хубаво да има кой да позапазва чат пат дечицата!Дори за половин час!
Иначе Калпазанко продължава с бурното си развитие Mr. GreenПълзиме с по голяма скорост от тази на светлината!Стои изправен самичък за половин-една минута и прави по 3-4 крачки,но определено го е страх.За това пък обикаля цялата стая по мебелите и стените Mr. Green.
Имаме си 4 зъба-3 отдолу и един отгоре-кучешкия в дясно Mr. GreenКато се нахили и умирам от смях newsm47-няма такава усмивка! newsm62.Все още се кърмим,а аз искам да го отбивам,но....и идея си нямам как ще стане,защото той е непоправим гърдичкоман LaughingАко има един чалъм по цял ден може да седи и да цоцка!!!На колограми мисля че се движим добре-някъде около 10 и половина е може би!!Но на консултация сме чак на годинка!
Ох,хайде стига от мен за сега!Че ще ви досадя!Обещавам да пиша вече по често!!
Сега да ви кажа че имах отдавна отдавна рожден ден,че и мъжо също и да не кажете че съм се скътала-да почерпя скромно

Ето и няколко снимки от нас от вчера!
http://images17.snimka.bg/002805985.jpg
http://images17.snimka.bg/002805990.jpg
http://images17.snimka.bg/002805993.jpg
Нямах време да прочета всичко,за това ще ви пожелая всички да сте здрави,всичко лошо да ви подминава, само много хубави неща.....На малките рожденници(защото вече имаме такива)-много здраве,късмет,безоблачно бъдеще и мама и тате много да ги слушат!!! Wink Laughing
Момичета,целувам ви и ви прегръщам всички Hug Hug Hug До скоро!!!

Последна редакция: вт, 08 май 2007, 01:04 от dany_ip

# 33
Макар и със закъснение да честитя на пропуснатите от мен тия дни месечковци,рожденници и именници-да са живи и здрави и много късмет да имат!!!
Дидко,ще ни липсваш....бързо да си идвате.../а аз си мислех,че за постоянно сте тука вече Thinking/
Зори,радвам се,че сте добре вече......  bouquetДа нацункаш Анито от нас...
Анитка,какво става с вас ,бе???....пиши,че сега се притесних и аз.....
Сонка,лягай и почивай...остави Дидко на свеки за няколко дни,че то с пазене най-ще ти мине......а с него е една физиотерапия #Crazy
Дани,добре завърнали се в темата да сте....много хитър ми изглежда Ванко на снимките Wink...и той от наш`та партия,май.../на разбойниците/
Корни-работи мила...то се видя,че пак аз ще идвам по вашия край.... Crossing Arms
Коте,страшна мацка си Peace....и за женското парти-едно  браво от мен....:ама ние пусто сме си закарфичени със съпружеството....или с децата...та какво беше това вече не помня newsm78/
Иве, имаш много  Hug от нас.....
То май пак осъмнах....да бягам да спя,че помощникът е в Русе и  ще трябва сама да се оправям с зъбните проблеми/че аз зъбоникна интензивно.....пак Mr. Green/
Лека и спокойна от мен!

# 34
                                                                         ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ИВА !!!
НЕКА ЖИВОТЪТ ТИ ОТ ТУК НАТАТЪК ДА БЪДЕ ИЗПЪЛНЕН ИЗЦЯЛО САМО С ДОБРИ НОВИНИ И ПОЛОЖИТЕЛНИ МИСЛИ, НЕКА ТИ ДАДЕ СИЛИ ДА СЕ СПРАВИШ "МЪЖКИ" И ДА ВДЪХВАШ КУРАЖ НА МАЛКИЯ МАРТИ, ЗА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ БЪРЗО...

РАДВАЙ СЕ НА ЖИВОТА И НА ОБИЧТА НА МАЛКАТА СИ ПРИНЦЕСА, НА ГЕРОЯ И НА ЦЯЛОТО СИ СЕМЕЙСТВО  newsm51 
ЗАЕДНО СТЕ, ЩЕ СЕ СПРАВИТЕ !!!

Deva-Co , абе много одзъбено положението при вас бе, то да го е страх човек да ви дойде на гости  smile3532  Честито ти християнче, голям купон, а  hahaha
Айде, че ми липсват стихоплетствата тииии  Hug

# 35
# 36
  • София
Запис!

Ще гледам да пиша по-късно, че при нас положението продължава да е трагично, не спира да мрънка, сополите продължават, зъбче няма още на хоризонта...

# 37
  • Бургас
Здравейте и от нас!
Влизам само да отбележа, че все забравям
Албени, малката ти има страхотни, невероятни очички! Направо са като малки езерца!За първи път виждам детенце с такива очички!Да ти е жива и здрава и да стане голяма красавица !

# 38
  • София
Здравейте,мамчета и бебоци byeНапоследък и аз хич нямам време да седна на компа.Дими започна усилено да върви,е не съвсем сам и аз тичам непрекъснато около него yesХодим и повечко навън и то не остава време за нищо друго.Почнахме от няколко дни и на кухня и Дими общо взето харесва храната feedingЦелувки  love001на всички бебоци-да са здравички и усмихнати Praynigче идва 1ви ден рожден и трябва да са безкрайно щастливи.P.S.Мислите ли да водите малчуганите на море?

# 39
Добро утро! Днес Цветослав става на 11 месеца и го водих на консултация- тежи 10700 и е 81 см. Вече и фонтанелата ни се е затворила напълно и педито ми каза да спра Вигантола. Приятен и слънчев ден! На вси4ки празнуващи ЧЕСТИТО!!!

# 40
Здравейте!
Използвам момента докато Деница "чете" едно списание да драсна няколко реда.
Зори, радвам се, че сте добре. На нас ни остана да преборим разстройството, та след малко отивам да варя чай от кора от нар. А и още нещо - тапетите действат разхлабващо.
Габинки, ние още миналата година щяхме да ходим на море, ама попаднахме във финансова невъзможност, но тази година няма да се размине. Във връзка с това, я който знае нещо за памперси за вода да каже, че само го мернах някъде написано.
И друго да ви питам, в "Метро" пускат ли с бебета, че някой ми беше казал, че не пускали с малки деца?
И да почерпя на патерици за именния ден beer beer3 beer2
До четене

# 41
Здравейте мили мами. Stop Crazy Flutter Confused Wink Sunglasses Sunglasses Sick #Crazy #Crazy newsm78Дано днешния ден мине леко спокойно и весело за всички дечица и тяхните родители. smile3525Скоро ще си купя цифров фото апарат и ще изщракам много снимки да ви пратя.

# 42
Привет и от мен....и от лудата банда.....  bouquet Heart Eyes Hug
 a witch ,за разстройство е много ефикасен компот или чай от дренки...стига да намериш...Виж за тапепите -не знаех,но предполагам,че мазилката запича Mr. Green....а,за Метро-пускат ако е в кенгуру или в кошница....свободзно движещи се-не

# 43
P.S.        Сега се обръщам специално към теб АЛБЕНИ, че ако си решила да ми доидеш на гости да не те притесняват оДзъбените ни проблеми заповядаи.АЗ много обичам да ми идват гости,и всичките от форума да доидете ще ми е изключително приатно.Така че заповядаите всичките ако пожелаете и на Р.Д.на малчо на 21.06.2007г.Аз съм предвидила само 4 маики с децата им а и с вас ще е голям купон.  Gift Tada  bigdance2Албени сега прегледах снимките на щерката каквато е кукла с тези сини очи знаеш ли може и да се сватосаме още от сега.Наще очи са същите така че поне ще сме сигурни че и внуците ни ще са с такива. #Crazy Rolling Eyes #Puppy dog newsm03 newsm03 newsm03 newsm03 newsm03 newsm03 newsm03 newsm03 newsm03 newsm03 newsm03 newsm03 newsm03 newsm03 newsm03 newsm03 newsm03 hug hug hug txtloves luvbed smile3541       ХИ-ХИ-ХИ-ХИ-ХИ........................

# 44
a witch-за растройство знам вода от преварен ориз.А и дренките много помагат.За в метро съм влизала с кенгуро и съм сигурна че ще те пуснат newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт