ЮНЧЕТАТА мама с щастие даряват, пълзят, вървят, бели за двама правят

• 14 934
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
Здрвейте момичета.
Днес София е пак една такава мрачна и вали ли вали...

и едно ми е заспало такова
ама то това си има и друга причина. Снощи Вики пак не ме остави да спя. В 1.00 часа като се започна с един рев.... ужас, не мога да го успокоя с нищо. Чудя се дали е било от това че го водих на РД на една девойка /разходжат се заедно през деня/, а там деца, и малки и големи, и много емоции.
Имали ли сте такива моменти или само ние сме такива

уж на вън вали пък тука няма никой, къде се загубихте.

Таталинка вярно беше писала че Вили си идва след 24-ти ама съм забравила кога точно, помня че нещо към края на месеца беше.

после пак ще се включа

# 226
  • Бургас
Поли, Коте, ТаталинкаHug благодаря ви за милите думи!

Днес Алекс падна с паяка и си удари главичката отзад. Много плака милото, а аз направо изкрейзах. Сега ми е свита душата и ми е адски мъчно. Обвинявам себе си и направо не се понасям. Ужасно се чувствам Cry

# 227
Днес София е пак една такава мрачна и вали ли вали...
Ама за сметка на това снощи имаше много хубав залез и светкавици. Wink
Как издържате с тия задръствания бе хора? newsm78 Добре, че мен ме возиха, като се знам какъв съм шофьор, не ми мърда да откарам цял ден на едно кръстовище... ама то не са ми хората виновни, че не съм се научила да карам кола Embarassed
Та малко и за нас: лечебната хумана помогна малко и нещата вървят към нормализиране, но от това не ми е особено спокойно, понеже още не ми е ясна причината. Не съм и предполагала, че ще се радвам толкова на пълен памперс..
Отивам да се радвам..... hahaha

# 228
Здравейте и от мен  wavey
Ние сме кажи речи добре. Иванна само бели прави, не стои на едно място и иска да ходи даже и проходилката отказва иска сама. Нямаме си още зъбче, и си продължаваме с поддържането на 37 и 1 37 и 2 Т. Днес бяхме на контролно мерене и пак е отслабнала със 120 гр. След 2 седмици пак сме на мерене и вече незнам какво да си мисля с тези килограми и тази температура.  Cry Cry Cry
Елисирче, Деб, Мимик, Ади, dany_ip, Elia, emsy, sonka, mle4ko9не се притеснявай майка ми казва, че така разстът децата Simple Smile ),  страхотни снимки, а дечицата много са пораснали  Party (дано не съм изпуснала някой, ако е така  да ме извини предварително)
Таталинке, много са готини снимките както винаги, а количката е супер  Peace със здраве да си я ползвате и се надявам скоро да се видим в парка на една разходка   bouquet
Дирдри, направо ми настръхнаха всички косъмчета по тялото докато разглеждах снимките с обясненията отдолу. Изпитах много положителни емоции и се почувствах все едно съм част от цялото изживяване  Hug А ти направо грееш и изглеждаш много добре Simple Smile И вие се загубихте та май ще трябва да си спретнем една среща, за да се видим  Peace
 welcome на Ani ot Burgas, а юнака е супер готин   bouquet
ДИдка да ви е честито зъбчето  Hug
martinikas, рафвам се, че сте добре и пиши по- често  Hug
Да ви покажа новите сандалки на Иванна (ама от сайта, че нашия татко нещо напоследък не иска да снима та по тази причина нямаме и нови снимки на Йодиванната Simple Smile )

Лек и усмихнат ден от мен и много много положителни мисли за всички вас  newsm51 newsm51 newsm51

# 229
Привет на всички!Благодаря за хубавите думи за бебчо! Бузките наистина са големи - от това папане ще да е  Joy!
Днес и ние можем да се похвалим с ПЕТО зъбче, ето защо е било това мрънкане, милото  .... Напредваме бавно!
Пък още едно ново нещо : най-накрая се наканих да купя и паста и четка за зъбки ,снощи пробвах с голямо притеснение да измием зъбките , ама така му хареса, направо отваряше устичката и чакаше отново да го масажирам  Laughing!Голям майтап ...
Ох Коте , то и ние с едни съседи, не са точно като вашите, едни тийнеиджъри ... при  нас музиката думка нон стоп , едвам ги издържам, тъкмо приспя малкия и те юруш правят дискотеката  #2gunfire!
Млечко, с удоволствие ще заформим бургаска групичка!
Хайде ставам да сервирам вечерята, че тати много се е разшетал и гледа лошо  Laughing!

# 230
Само да драсна няколко реда преди "От местопрестъплението"- много любим сериал Grinning

Момичета, свеки е на гости и те с Борко са неразделни, а аз уж smile3529 Та затуй не сме се появявали скоро в парка. Свеки ще седи още 2-3 седмици, та дотогава съм свободна, но след това - няма отърване от мен Mr. Green Но със сигурност на 4 юни ще дойдем в парка да ви черпим с newsm38 beer Popcorn cook ще правим smile3509 а малчовците да 1swing и smile3540

Иначе  newsm17 всички дребчовци да се опарвят!

И аз от една седмица искам да купя четка за 4-те зъба на Борко, ма нали съм заплес само забравям doh

И да последно да ви покажа как онзи ден Борко си хапна сиренце hahaha

Ооох, то докато се напиша ми свърши сапунката Mr. Green

# 231
Здравейте и от нас.
Времето навън емного лошо и аз го използвам за работа.Много порисувах днес, колкото можах де от моя малчо.Той тъкмо се беше пооспокоил малко от тези зъбки, и ето тръгна му 8 зъбче. welcomeАнидобре дошла на новата мама от Бургас.
Като казахме за зъбчета някои ползвал ли е детската паста със силиконовия накраиник,дето я рекламираха по телевизията.Доволни ли сте?
  еИ СТРАХОТНИ СНИМКИ.

зА СЕГА ЧАО ОТ МЕН.

smile3501 smile3501 smile3501

# 232
  • София
Млечко, важното е, че бебко е добре. Не се обвинявай, защото не помага. В един филм се казваше нещо много хубаво - добрата майка е не толкова тази, която предпазва детето си от падане, а тази, която е до него, когато то падне, за да го прегърне, да избърше сълзите му и да превърже раната. В този смисъл всички ние сме добри майки  Peace Да се надяваме бебчовците ни да си взимат уроците и да не повтарят паданията!

Таби, сандалките изглеждат страхотно, дано са и толкова удобни! От сърце се надявам сладката Иванна да не вдига повече температура и да започне да наддава както трябва  Praynig Мерси за хубавите думи!  Hug

a_witch, дано скоро се разкара тоя досаден запек и бонбонката ти да няма проблеми! А за лудницата в София нямам думи. Преди години не ми правеше впечатление, но сега искам повече спокойствие и вече си мечтая за живот в по-малък град.

Дирдри, ама ти голямо разпускане му дръпна, па не те е срам и да се фукаш, а...  Wink За завиждане си! Гледам Борко добре е уважил сиренцето и очевидно е много доволен, голяма скица  Simple Smile

Ани, честито зъбче на твоя юнак. Заинтригува ме с идеята за миене на зъбките. Ще я пробвам и моята мома, дано да й хареса това упражнение.

Дева-ко, какво рисуваш, ако не е тайна? Любопитно ми стана...

Лека и прохладна нощ!

# 233
Честит Рожден ден на Ади,много здраве ви желая и само усмивки.Дано скоро ви спрат проблемите и да изчезна алергиите!  bouquet

# 234
a_witch, дано скоро се разкара тоя досаден запек и бонбонката ти да няма проблеми...
Таталинка, ние с разстройство се борим, ама като се върнах назад да видя какво съм натворила, ми стана ясно как съм те заблудила - той памперсът все си е пълен, ама вече е с купчинка...
А за малкия град - като в песента на Тангра е, само дето има неонови реклами и кабелна телевизия Wink

# 235
  • София
Честит рожден ден, Дани (Ади_5)!
Да си здрава, слънчева и усмихната!
Да си много обичана и щастлива жена!
Да си най-гордата майка на света!

Весел празник и много красиви мигове с любимите ти хора!

a witch, да заблудих се от радостта ти по пълния памперс Simple Smile Каквото и да е, стискам палци Дени да е добре  Praynig

Чушчице, пак зачезна нейде... Добре ли сте с Марти?

# 236
  • на брега на Дунав
Честит рожден ден Дани!
През много борби преминаваш сега миличка, но от все сърце ти пожелавам всичко скоро да е повече от отлично.
Бъди винаги борбена, усмихната и прекрасна както винаги!
Изключително обичана и желана жена и също така много обичана майка.
Много целувки ти пращаме с Еми и Сами. И незабравяй да празнуваш ей.   bouquet

# 237
Честит Рожден ден,мила Дани  bouquet
Желая ти  здраве и късмет и най-вече скоро да се похвалиш че малката ти принцеска си хапва всичко и няма никакви последствия.Весел празник и много подаръци  bouquet  bouquet  bouquet
]

# 238
ДА СА ЧЕСТИТИ ПЪРВИТЕ РОЖДЕННИ ДНИ НА СТЕФАН (на Mrancho) И ВИКТОР (на Emoli)

ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ И ДА СЛУШАТ МАМА И ТАТЕ
А ЗА МАМИТЕ ПО ЕДИН СКРОМЕН БУКЕТ

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДАНИ

ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО КЪСМЕТ И ЛЮБОВ И БЪДИ НАЙ- ЩАСТЛИВАТА МАЙКА И СЪПРУГА НА СВЕТА

Таталинка, много благодаря за милите думи  newsm51 newsm51 newsm51

# 239
  • София
Ей, че съм забравана....

Честит първи рожден ден на Стефи и Вики!
Да растат здрави, умни и пълни с енергия деца!

Мрънчо, Емоли, честит празник и на вас!
Бъдете най-щастливите и обичани майки!

Весел празник, пълен с много готини емоции! И да покажете снимки, ей!

Общи условия

Активация на акаунт