Северна Гърция с дете под 2 години

• 335
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, мили мами!
След неуспешен опит да се ориентирам в стари теми се обръщам към вас със следните терзания:
Моля да ми препоръчате хотел в Северна Гърция (Неа Перамос, Аспровалта и в близката околност, ще пътуваме от Централна България и не искаме пътят с кола да е повече от 6 часа), който да е с хубав собствен плаж. Не държим толкова на изхранване, но искам плажът да е хубав за малко дете под 2 години, което да мога да прибирам в стаята, когато станат следобедните жеги и просто да е чисто и хубаво. В букинг и airbnb нищо не ми допада, защото са близо до централните градски плажове и пак има доста ходене до тях.
Ако можете да споделите личен опит ще съм ви страшно благодарна!

# 1
Ставрос - хотел Рихиос

# 2
и застраховка при пътуване

+ при пристигане едно “ориентиране” за вс случай за мед център

(ММ не ги мисли тези неща, но примерно със слизането от ферибот на Тасос вече бях видяла къде е полицията, бърза помощ + че мед център е в Принос. А когато детето беше на 2 и 1/2 и бяхме на Халкидики - имах тел на болницата в Полигиро)

# 3
Вижте Santa Rosa в/до Александруполис (в самия му край е, почти вече извън града), на собствен плаж е, стаите са буквално до него (само стаи са, няма апартаменти). Няма изхранване, не е лукс, по-обикновено е и имайте предвид, че стаите са на нивото на земята - вижте снимката.

Общи условия

Активация на акаунт