Мисля че направих грешка

• 6 707
  • 103
  •   0
Отговори
# 30
Не съм чела коментарите, но да те попитам - как виждаш живота си с нея ако имате деца?

Бих казал, че не се виждам, предполагам ще стане по-зле и накрая е ясно как ще свърши..далеч не ми е това целта.

# 31
  • ЯМБОЛ
Всеки по пътя си!

# 32
  • Далечният изток
Всичко ти е ясно.
За какво е темата?! Thinking

# 33
Човече, спасявайте се поединично, не сте един за друг.
Егати драмите, егати чудото.

# 34
Нищо бе, съберете се и се разделете още няколко пъти, пък може да ти дойде акъла в главата

# 35
Мен ми е чудно, по кое точно разбрахте, че се "обичате", като тотално не се понасяте. Тя може и да не е съвсем по реда си, ама и ти не падаш по-долу, щом продължаваш да си търсиш драмата.

# 36
  • 2860 км северно от Екватора
Предната тема беше достатъчна.
С тази булка бял ден няма да видиш. Смени я. Виж да не би да е в теб проблема.

И не лъжи, че я обичаш. Мъж, който обича организира цялата визита в Рим от до, а жената само лети.

И тя не те обича, с теб е за комфорта и финансова сигурност, пък и да има там някакъв мъж.

# 37
Ти ли я издържаш изцяло? Тя какво прави по цял ден, работи ли, учи ли?
Не знам какво се хванахте за тия нощувки, верно ли да седнат като Пижо и Пенда заедно да избират? Сяда този с повече време/претенции/опит, подбира 3-5 предложения и тогава гледат заедно, за да изберат. Чак пък да му тегля чертата, щото не ми държи мишката...

# 38
Миналата година за Истанбул аз купих самолетните билети, аз букнах хотела, аз реших къде ще ходим и проверих маршрути, транспорт и т. н. Просто ММ не е по тая част. Чак пък драми да има за подобни дреболии...

# 39
  • Варна
Вземи да порастнеш Mr. NiceGay98. Колкото и да си зает с работата си и да докарваш доход, гледай да споделяте време и внимание - заедно (не всеки ден ще летите двамата до Италия и то за рожденният и ден), с тъй-наречената от теб "партньорка". Нито тя е твоя партньорка (партньори можеш да наричаш хората около бизниса и работата ти, но не и нея), нито ти си нейният банкомат. И да съвсем нормално е да се отдръпнеш от приятелите си в известна степен, щом имаш любима до себе си. Изглежда все още не сте готови (и по-скоро ти) за семейни отношения.

# 40
Това същото момиче, дето ти го изгони посред нощите, пък коментираше, че си взела чаршафите, някаква баба имаше, не помня точно. И всяка вечер излизала с приятелка до посред нощ?

Ти си избираш да си жертва, сори.
Сериозно ли тази история беше? И са се събрали пак? Е значи и авторът не става. Авторе, направете си бебе, ще стане по-добре. 😂

# 41
  • 2860 км северно от Екватора
Скрит текст:
Това същото момиче, дето ти го изгони посред нощите, пък коментираше, че си взела чаршафите, някаква баба имаше, не помня точно. И всяка вечер излизала с приятелка до посред нощ?

Ти си избираш да си жертва, сори.
Сериозно ли тази история беше? И са се събрали пак? Е значи и авторът не става.
Авторе, направете си бебе, ще стане по-добре. 😂
О, да това ще подобри съдържанието на бъдещите му теми. Laughing

# 42
О, аз познавам двама такива, вече около 20 години са в някаква отровна симбиоза. Карат се, бият се, говорят всеки за другия пред приятелите си. Жената категорично вече е за сериозни хапчета, мъжа не го познавам толкова. Побъркаха си децата. Голямото едва устиска да стане на 18 и да си ние камшика. Малкото... съществува някак.

# 43
В предната тема живееше на аванта в тристаен, за да спестяваш за свое жилище. В тази тема живееш на аванта в тристаен, за да [гледаш/плащаш за лечение/друго подобно] болна баба. В следващата тема каква ще е драмата?
И, между другото, приятелката-хазяйка е права, че и на теб ти трябва психолог. Майка ти те е зарязала 16годишен и сте се видели след 10 години по инициатива на приятелката-хазяйка. Ти нямаш никакъв пример за здрави отношения и довеждане на начинанията докрай. Бързо записвай час.
Аман просто.

# 44
На мен ми стана интересно какви разбирания имат хората за любовта. Обичали се били... А на практика не се понасят, да не кажа и че откровено се мразят, поне на моменти. „Бий ма, обичам та!“
На всичко отгоре през цялото време получавам някакво дежавю. Все се сещам за проблема „Защо Пенка в Тайланд, а мен само в Италия???“. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт